Любители на Котки Тема 94

• 37 899
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Хъни, от храната е. Акото от месо мирише повече, отколкото акото от зеленчуци. Нормално е.

# 256
  • София
Да ви разкажа за каишката. Купихме каишка от целите, обаче не я понася, а и да ви кажа много глупаво е направена тази на Ferplast. Ето такава е.

http://www.zoozona.net/uf/cats/Collars/Ferplast/.thumbs/.jogging_XL.jpg

На коремчето е с лепенка, още при първото слагане се напълни с косми.
Значи затова оценката в Ибей/Амазон е била ниска.  Wink 

Влизам само за да пусна едно клипче. Малко е дългичко, но пък е сладко. Wink

https://www.facebook.com/justepournousleshommes/videos/973577579329574/
Глад, бе! Глад! Тези са го държали гладно поне 3 дена, че да снимат клипчето.  Mr. Green

Списък с клиники с безплатни кастрации има в първи пост. Обаче рискът да отрежат крайчето на ухото е голям. Все пак тези акции са за безпризорни котки и това е начинът да се разпознават и да не се водят по няколко пъти от различни хора.

# 257
  • София
Нямам никакъв опит с други подобни организации, за това не знам какви неща правят при кастрация, но за Animal Rescue мога да гарантирам, че не слагат номера и не режат ушенца. Категорично са против тези практики. Аз там си водя котетата и за ваксинации и за прегледи, защото са ми близо и защото са много внимателни и компетентни. Ваксините се заплащат, прегледите - не. Аз обаче винаги оставям парички под формата на дарение, защото съм доволна от тях.
Та с този дълъг пост исках просто да кажа, че спокойно можете да се възползвате от безплатната кастрация при тях, без да се страхувате, че ще сложат номер или ще резнат ушенцето на котето или кучето.

# 258
Защо ме търсиш? ,
Покажи (на тия хора  Laughing ) твоя кьорчо!

Ето го
Скрит текст:

Тук е излезнал един светлоок. А той е с кафяво оченце. Светло кафяво, кехлибарено. Няма нищо зелено.
Между другото нещо все повече си мисля, че не са го зашили хубаво пиратчето, но... ще видим - след празниците ще го заведа да го видят. Все пак минаха доста месеци.

Инак много порастна пиратчето.

# 259
някой се печеше вчера на терасата  Grinning

# 260
  • София и Морето от време на време
Влизам само за да пусна едно клипче. Малко е дългичко, но пък е сладко. Wink

https://www.facebook.com/justepournousleshommes/videos/973577579329574/

Съвсем нормална реакция на коте, живяло на улицата и борило се с други котки за храна. Нашата малката беше същата около 2м след като я прибрахме. Биеше и двамата мъжове като се приближеха към нея и купичката с храната докато свикне, че това не е нужно вече, защото те не я застрашават.

# 261
# 262
Този Оли все по-красив става  Heart Eyes

# 263
Този Оли все по-красив става  Heart Eyes

Джак, мисля, че и той го осъзнава и редовно го използва срещу мен.  Mr. Green

# 264
Защо ме търсиш тоя Рижко ,това сладурче сладко наистина мноооого е порасъл / това защото е добре гледан /  Heart Eyes Не знам добре ли е зашит , но ако не му пречи ,ми той и така си е красив  Heart Eyes

Хъни позатихнаха ли вече страстите ....дано има промяна към успокояване ... Heart Eyes за това колко е красив няма да кажа нищо защото съм пристрастна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 265
Бенита, разбирам те напълно.
Аз лично се влюбих в породата не само като външен вид, но и като характер.
Огромно тяло с огромно сърце  Mr. Green

Страстите са леко укротени. Днес пак избяга, но и доста поспа. Лежи си повече, но от
време на време се усеща, че не е викал и се почва.  Grinning А тая сутрин в 5 си влачи играчката тихо тихо от стая в стая. Мотае си я, хапе я и се чуват само ноктите му по паркета и дрънкалката.  Mr. Green

Ето малко от фотосесията ни.  https://www.facebook.com/nataliya.mincheva/posts/1075437129136895

# 266
Търси се дом за малки котенца от Русе . Моля да споделите и дамо по-скоро малките душички отидат при любящи стопани.
https://www.facebook.com/nadia.ruse/media_set?set=a.114289427907 … 037948&type=1

# 267
Днес или утре трябва да обезпаразитя дзверо.. На листчето ми от Вета пише Broadline ili Advantage.. За вътрешно и външно трябва да е..
Кое да взема, малко ми стана странно пипета за вътрешно,  но знам ли вече

# 268
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами това са от тези комбинирани препарати, които се капят външно, но така действат и срещу вътрешни, и срещу външни паразити.
Някъде по-назад в страничките май имаше сравнение на препарати. Peace

# 269

Вместо виц: 12 причини защо котките са по-добри от мъжете

1. Котките никога не закъсняват за вечеря.

2. Котките винаги са заинтересувани да са до теб.

3. Ако котката ти много се заиграва, може да се кастрира.

4. Котката винаги знае какво да прави, без да задава въпроси.

5. Котките на ходят да пият или пушат с други котки.

6. Ако котакът ти закъснее, няма да имаш безсънна нощ от това.

7. Ако закъснееш, котката няма да те пита после цял ден за причините.

8. Котката не се оплаква, когато майка ти дойде на гости за уикенда.

9. Котката не се интересува колко време изкарваш под душа или на телефона.

10. Котката не иска да знае колко други котки си имала преди това.

11. Котките могат да се дресират.

12. На котката й харесва да те вижда как се прибираш от магазина с много пликове.

Общи условия

Активация на акаунт