Shadowhunters (Реликвите на смъртните) - сериал на ABC Family

• 71 830
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Кой?
Джейс ли?
Кефи се душко, нашия ще падне.  Joy

# 736
  • КиТ
Ми да аз си падам по русоляви  Crazy
Викаш поне ще ми е широко  Mr. Green

Едно време всички се избиваха за Дийн,аз пак към Сам клонях,ко да ти кажа  hahaha

# 737
Чакай Пламе, да не вземе да кацне и някой друг. Grinning

Едно време всички се избиваха за Дийн,аз пак към Сам клонях,ко да ти кажа  hahaha

Тук вече и аз съм на клона.
Дийн е готин, но Сам е повече мой тип.  Peace

Някой трябва да пусне нова тема.

# 738
  • Вестерос
Русоляви?????? Ами Ник  Flutter

# 739
# 740
  • Разпиляна във въображението
Чукнахме 50 страници! Не следя достатъчно изкъсо сериала. ·٠• Hrisi•٠·, ще пожелаеш ли да направиш новата тема, гледам че постваш основните неща по него?

За клоновете - може да кацна на клона на лошия брат Whistling За момента се люлея на препълнения. Вярно, държа се за пръстите на едната ръка, но ще упорствам Crossing Arms Някой ако реши да се смести ще съм благодарна Grinning

Дийн е моя голяяяма любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
  • София
Аз от началото съм на клона за Алек/Матю, демек първа- пу за мен  Mr. Green, само споменавам.  Whistling

# 742
Веднага се хващам с двата крака и едната ръка за Тиф, а с другата ще те издърпам при нас. Heart Eyes

# 743
  • КиТ

Емиииииииииии,той е изключение сега  Crossing Arms Joy Joy Joy /добре и хапактера на героя е важен пък,не става само с външност  Sunglasses Crazy/

# 744
  • Разпиляна във въображението
Веднага се хващам с двата крака и едната ръка за Тиф, а с другата ще те издърпам при нас. Heart Eyes
  Hug

Плащам подкуп

# 745
# 746
  • DE
Цитат
Ми да аз си падам по русоляви

Бе то и аз си падам по русоляви, но тоя Джейс Ич не ми Аресва  Crossing Arms Обаче точех лиги по Джейми  Heart Eyes

# 747
  • София
Пламено, ти и Стефан харесваш, не само Сам. Mr. Green

Аз па гледам само сцените с Алек и Магнус, другите тъпаци не ги трая.

# 748
Като един отявлен Малек фен веднага заявявам, че и аз на клона на Алек  Mr. Green

# 749
 261uu колко сме много, ще се държим.

Пламено, ти и Стефан харесваш, не само Сам. Mr. Green

Blush и аз отначало харесвах Стефан, не актьора, а героя, но не беше за дълго.  Laughing

Плама не харесва само руси, Тиф като спомена за Eye Candy се сетих как всички припадаха по Флакона.  Crossing Arms Включително Пламуна.

Общи условия

Активация на акаунт