Звездни компромати- 244 част

• 70 886
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Г-жа Арабаджиева ми е доста грозновата. Blush

# 587
  • София
Грозна - грозна, ама кръстиха на нея хотела ooooh! Laughing

А онова недоразумение с кокошия гъз на лицето е CEO Rolling Eyes

# 588
  • Пловдив
Маринела все едно пердето е свалила и го е навлякла ooooh!  И Кемпински ли е техен Shocked

# 589

И на мен от бала най-много ми харесват жълтата рокля и тази на г-жа Домусчиева (нямам представа имат ли брак). Просто това са единствените хубави рокли. Бялата прилича да е Ели Сааб. Иначе госпожата в лице е плашеща от толкова интервенции и подобрения, които хич не са я подобрили.

Ах, Ветко..., ах, Маринелке...!  Mr. Green Бай Ганьо и кака Ганя, отвратителни са.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 12:40 от Tess d`Urberville

# 590
# 591
  • Бургас
На Домусчиев жена му ми изглежда кривогледа......или просто от толкова лифтинги и пластики са й кръстосали погледа.

# 592
# 593

Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон

Не харесвам по никакъв начин Кирил Домусчиев......
От всички снимки харесах само една дама с жълта рокля.......

# 594
Маме, БастОн го взех за Муратоглу  hahaha

# 595
  • Варна
Страшно много харесвам Домусчиев  Heart Eyes
Секс, власт, тяло, осанка, поглед...

И Бойко Борисов харесвам...мечо Simple Smile

# 596
Домусчиев с годините се излъска и наистина изглежда добре.
Преди и сега - http://www.slava.bg/images/content/2014/09/05/65375/_cid_image00 … _jpg_01cfc92b.jpg

Бойко - http://e-vestnik.bg/imgs/portreti_politici_bg/Boiko_Borisov.jpg, секссс!!

# 597
Домусчиев с годините се излъска и наистина изглежда добре.
Преди и сега - http://www.slava.bg/images/content/2014/09/05/65375/_cid_image00 … _jpg_01cfc92b.jpg
Ако бях видяла само преди-то, никога нямаше да го свържа със сега-то, приличал е на някакъв залюхан касиер.
На Домусчиев най-гадното му нещо е маниерът на говорене, 1 минута не мога да го слушам, а имам чувството, че той пък много обича сам да си се слуша.Simple Smile

# 598
Жената на Домусчиев наистина е кривогледа. А кой от двамата има повече филъри е спорен въпрос
Ор поредния бал става ясно, че богатите нямат понятие от стил и класа....То са прически, то са якета, то са тоалети ooooh!

# 599
  • Бургас
Жената на Домусчиев наистина е кривогледа. А кой от двамата има повече филъри е спорен въпрос
Ор поредния бал става ясно, че богатите нямат понятие от стил и класа....То са прически, то са якета, то са тоалети ooooh!

Някои от тях сигурно не са и богати. Просто са се наврели в "хайлайф" средите с надеждата да намажат нещо и са им лепнали клеймо, че са заможни и влиятелни. Поне за един мухльо знам със сигурност, че дължи сума ти пари и са му запорирали имуществото. Иначе се прави на много важен и на всяко парти е първа писта.

Общи условия

Активация на акаунт