Звездни компромати- 244 част

• 70 855
  • 767
  •   1
Отговори
# 675

Ми чудесно, аз не питам кой е, а защо е отишъл така издут на бал.

Joy Joy Joy 

ПП  Тази дама, изкара страхотен винтидж Диор, ако е автентичен.  Heart Eyes

# 676
Бижу, разсъни ме с тази снимка.  Joy

# 677
  • Пловдив
Добреее, а как от снимка решавате дали е оригинал или имитация?

# 678
  • HH

Това и мен ме интересува. Примерно мацката с черната рокля беше с обувки Валентино, като тези от аватарът ми и си изглеждат съвсем истински.

# 679
Добре, де. Ако ментето е толкова добро, че не се различава от фалшификат, що се дават толкова пари за оригинали?

# 680
  • Бургас
Не съм спец, ама въпросната чанта изглежда толкова евтина с тая спаружена кожа, че се чудя от Илиянци ли е купена или от Алиекспрес.

# 681
  • Пловдив
Оф, аз съм много боса в тия неща значи....

# 682

Има ужасни ментета, лесно се разпознават,дори и на снимка, има и такива дето трябва да ги пипнеш, погалиш, да отвориш, да им видиш шевовете, а някой лейбъли имат и сериини номера вече  Laughing  

И пак, няма гаранция,че винаги ги разпознавам, само за себе си говоря. Много зависи и кой ги носи  Laughing
Един клъч на Диор, който носи жената на снимката, е абсолютна класика и оригинална би струвала около  1600-2000 евро. Коя е тази жена, че да носи толкова скъпа чанта?? Може и да е автентична нейната, защото е на достатъчно години за  да е имала богат любовник някога, който да и е подарил тази чанта. Аз мисля, че и е подарена, или менте, защото като гледам останалата част от тоалета и, друго не ми остава да си мисля.  Joy   Друг издайник е кожата, но това по снимки, особено със светкавици, е много трудно да се разпознае, трябва да е супер смотана имитация.
   Дамата с имитацията на Сан Лоран, е с такава, СПОРЕД МЕН, защото ,точно този модел клъч ,на този дизайнер, имат огромно лого, точно отпред на закопчалката, и това щеше да е видимо за всички нас, ако го имаше...Отделно от Лоран май точно такъв клъч нямат, а и да имат той пак е на цената на Диора. И пак опираме до "Коя е тази жена, че да носи чанта за 2000 Евро"...  От самолет се вижда, че от мода си няма и най-малка представа, та, едва ли дори знае, чия имитация носи.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 00:09 от меркантилница

# 683
Това и мен ме интересува. Примерно мацката с черната рокля беше с обувки Валентино, като тези от аватарът ми и си изглеждат съвсем истински.
Нищо не решавам! Просто на чантата пише Dior бре! Joy Joy
И тези са като твоите Валентино, ама момичето си е написало че са от Алиекспрес. Crazy

# 684
  • Пловдив
Един клъч на Диор, който носи жената на снимката, е абсолютна класика и оригинална би струвала около  1600-2000 евро. Коя е тази жена, че да носи толкова скъпа чанта??
Ами нали говорим за статусно събитие, тези хора се предполага да са заможни, работодатели и индустриалци, 2000 евро за чанта ми се вижда възможно. Не казвам, че не си права, много съм боса по въпросите с чантите.

# 685
...тези хора се предполага да са заможни, работодатели и индустриалци...
То това не върви с вкус и стил както виждаш Laughing Смятам, че са ментета. Скъпи ментета. Дори тези госпожи не знаят, те си мислят, че са оригинали, но не са. Тук няма нито една фина класна жена със стил и оригинални аксесоари.

# 686
  • Пловдив
...тези хора се предполага да са заможни, работодатели и индустриалци...
То това не върви с вкус и стил както виждаш Laughing Смятам, че са ментета. Скъпи ментета. Дори тези госпожи не знаят, те си мислят, че са оригинали, но не са. Тук няма нито една фина класна жена със стил и оригинални аксесоари.
Съгласна съм, че парите не вървят с вкус. Но може жената да си е облечена във Валентино или Диор въпреки, че и стои ужасно.

# 687
 АМа поръчкови Валентино и Диор, защото такъв размер, като за нея, тези лейбъли не произвеждат.
  Тази жена не е облечена в нито едно от двете, със сигурност.
 Аз не твърдя,че нейната чанта е имитация, не съм и много сигурна, че е оригинал, просто не знам.
  Ако, за тези хора, 2000 Евро за малка чантичка не са кой знае какво, то почти всички, които гледаме по тези снимки, да бяха с чанти за 2000 Евро, но  не са.

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 00:20 от меркантилница

# 688
  • Пловдив
Е, вероятно си права и е облечена в продукция на неизвестна бг модна къща. Laughing

# 689

Точно

Общи условия

Активация на акаунт