Звездни компромати- 244 част

• 70 878
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Тя ли беше нашумяла преди време с една книга за отслабване? Гледам, че на снимките подмятат някаква кутийка "грийн лайн", сигурно и храната заради това е малко.

# 541
Тя ли беше нашумяла преди време с една книга за отслабване? Гледам, че на снимките подмятат някаква кутиййка "грийн лайн", сигурно и храната заради това е малко.
Да, тя е!

# 542
  • Sofia
тази марка зелен чай е на Петя Раева

# 543
  • София
Тя ли беше нашумяла преди време с една книга за отслабване? Гледам, че на снимките подмятат някаква кутийка "грийн лайн", сигурно и храната заради това е малко.
Имах неблагоразумието да си закупя този литературен шедьовър преди години. По-бездарно написана книга за отслабване просто няма. Някаквви си 100-ина странички, като не се казва абсолютно нищо съществено. И повече от половината със сигурност беше преписано.
много ми помогна, че за да отслабнеш, на обяд е добре да се яде купичка таратор, а вечер едно варено яйце.  Whistling

# 544
Миналата седмица тази Петя я слушах по бтв в колата, много е зле. Била диетолога на парламента, изготвя режими на колегите си.

# 545
аз пък колкото интервюта съм гледала с Петя, все е една небрежна, не се взима на сериозно и това че е диетолог сигурно е било съвсем на шега. Иначе като адвокат и се носеше славата на доста сериозна и стабилна.

Тонка, само втората книга сум разлиствала, първатра не ми е попадала.

п.п тя не е депутат вече.

# 546
  • Варна
Ау, горканчовци, живи да ги ожалиш, с купичка таратор и варено яйце...ще спестят от закуски.

# 547
  • София
Тонка, само втората книга сум разлиствала, първатра не ми е попадала.
Жива да не бях, не знаех, че е изкарала и втори шедьовър след онази боза.

# 548
# 549
Бербатов и Деа
И текст към снимката:
За какво ти е кола, след като можеш да летиш.

# 550
Някакво парти на Евгени Минчев -

Много им беден и посредствен кетъринга.
За 10лв. толкова.

# 551
  • HH
Миналата седмица тази Петя я слушах по бтв в колата, много е зле. Била диетолога на парламента, изготвя режими на колегите си.

Сега разбрах защо Пеевски изглежда така.

# 552
Пролетен бал на КРИБ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152780978535843.1073 … 975842&type=1

Около 400 собственици и мениджъри на най-големите фирми в България и министри присътваха на първия Пролетен бал, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

# 553
Тия от Хайлайф качват най=ужасните снимки на хора! Всички са толкова изкривени,смачкани и не фотогенични!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … d9e1caf571d2c2666 Тази защо ходи след ББ?
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11178339 … c&oe=55CC0660 Тая пък все така застанала..да се види дупката в роклята ли, що ли?

# 554
Беновска и Бойко гаджета ли са?

Общи условия

Активация на акаунт