Звездни компромати- 244 част

• 70 868
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ми все едно събира таксата във WC-то на пазара, но пък чантето и е Diorrr Crazy
Как разбираш марката на чанта (освен ако не е с едри букви написано де)? Аз не мога, а искам да се науча.

И някъде може ли да се види списък кои са членове на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България , че ми стана любопитно? Mr. Green

Ако е този съм изненадана, никак не е зле.

# 631
Тази пълничката адвокатка ми е много, много смешна.  Mr. Green

# 632
  • Бургас
Тази пълничката адвокатка ми е много, много смешна.  Mr. Green
Да, прилича ми на Чибурашка.

# 633
  • Варна
Благодаря, че ме информирахте за този крупен предприемач. Вече си възвръщам самочувствието, че не върви да тъна в неведение.  Laughing

Ей тия двете кукумявки дето са на всяка манджа мерудия не мога да ги трая вече. И между другото са ми много, ама много анти!
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.10152782349120843.10 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.10152782349120843.10 … ype=3&theater

Сигурно има и още материал, но не ми стигнаха силите. Нямате милост днес.
П.П. Ааааххх, бомбите на мадам Кацарова. (Тук припадаща иконка.)
Жалко за многогодишните напъни на тези двете, защото дори имената им не успях да запомня.
Направо е обидно да се сееш на всяко Хайлайф събитие и пак да не те знаят коя си.

# 634
  • Пловдив
Жалко за многогодишните напъни на тези двете, защото дори имената им не успях да запомня.
Направо е обидно да се сееш на всяко Хайлайф събитие и пак да не те знаят коя си.
Добре де, ама не може ли тия, които пускат снимките от "хайлайф" събитията във ФБ, да ги именуват?!? Обидно е за мен да не мога да разбера кой кой е на снимките Mr. Green Laughing

# 635
  • Пловдив
Е...та те си живеят с мисълта,че всеки ги знае кои са Mr. Green

# 636
  • Пловдив
Е...та те си живеят с мисълта,че всеки ги знае кои са Mr. Green
Те четат тук, в тази тема, сигурна съм. Да знаят - НЕ ГИ ЗНАЕМ КОИ СА! Почнете да надписвате снимките.

# 637
  • Варна
Искам ги с всичките да са с баджове с имена и професия!
Ама по-големички баджове, че съм недоскив  Mr. Green

# 638
  • I want it all and I want it now.
Как да ги надписват, като и те не им знаят имената  Laughing

# 639

Защо си без думи?
Модата само за красиви ли е?Повече приемам нейния външен вид,от колкото на осмуканите и ботоксирани нашенски кокони.Оперирало се,та чак на човек не мяза!Накачило си кечета коси,попълнило си устните,татуирало вежди,цици,тотална гротеска.
Показания модел е такъв,защото страда от рядка болест.Да,на мен ми е приемлива.Мястото на подобни хора е сред нас,не сбутани и скрити.

# 640
  • някъде на изток
без думи ...защото всеки път когато видя такива модели изпитвам съжаление...става ми тъжно..а и фотосите засилват това излъчване ...повечето черно бели

# 641
Нека ги има  Hug аз одобрявам това да се помогне на някой да сбъдне мечтата си!Понякога мечтата даже не е нещо неизпълнимо.

Т.нар. хайлайф ми е рядко противен.Презадоволени хора ходят са си покажат новите дрехи.

# 642
Добре де, ама не може ли тия, които пускат снимките от "хайлайф" събитията във ФБ, да ги именуват?!? Обидно е за мен да не мога да разбера кой кой е на снимките Mr. Green Laughing
Как да отбележат кой е като и фотографите не ги познават. Дори в Булфото, които отразяват много събития и от които купуват снимки доста медии, има грешки в имена на хора.

# 643
Жената на Домусчиев,  украинка ли беше? ? За мен е красива,  Срам не срам...  Mr. Green

# 644
  • Пловдив
Как да отбележат кой е като и фотографите не ги познават. Дори в Булфото, които отразяват много събития и от които купуват снимки доста медии, има грешки в имена на хора.
Да ги научат, нали сайт правят, за професионалисти се имат, така е просто безсмислено - някакви хора наснимани.

Общи условия

Активация на акаунт