Нашите second hand находки - тема 29

• 75 258
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
  • bad@ss
И на мен тя ми е любимата  Hug

# 31
Много яка кофа Сонатке!

# 32
  • bad@ss
Лилия, ти ще ходиш ли да търсиш кофа?
Аз мисля да скоча надвечер, да видя дали мога да изкарам още една от две, че децата искат за стаята  Tired
Една ми трябва, щото ми остана един гол иноксов корпус без капак, но пък с педал.

И един въпрос: стои ли си този магазин в РУМ Тракия?
https://www.facebook.com/retex1?ref=br_rs

Що ли имам спомен, че там беше Queen?!

# 33
  • Пловдив
Присмех блузата с цветята и сакото са невероятни !

# 34
Сонатке,днес съм планувала Център,такъв магазин няма на Рума,само Куйн е там и Фраша!

# 35
Сонатке,всички тениски ми харесват,ама много!И кецките са супер!

# 36
Във Фраш На евмолпия дрехите са по лев ама нищо не пишеше за уредите.  Да не съм капо се взех пола и панталон за лятото. Намалението е до неделя

# 37
  • Пловдив
за Пловдив някой да знае къде има Хубави тениски ? да не обикалям много   bouquet

# 38
за Пловдив някой да знае къде има Хубави тениски ? да не обикалям много   bouquet
Пазарувам предимно във Фреите....там със сигурност ще намериш  bouquet

# 39
Вместо запис искам да кажа, че червената кофа за боклук е страхотна  Laughing

# 40
Здравейте , много ми е драго че има такава тема в форума и бих желала да се включа в темата Simple Smile
Аз съм голям фен на втората употреба , то малко като крастаа :Д
Днес специално от мъпет маг си взех черно якенце на HM за 5 лв ... изпрано е и ще го снимам после .
По принцип в понеделник им беше новото зареждане ...амааа нищо не харесах , нито за малчо нито за мен , нито за мъжо. Ама днес викам айдее влезз и виж и оп гледам мацката слага още якенцааа и цък ето гоо мойто якенце Simple Smile .Късмет ми беше  явно Simple Smile

# 41
  • Карлово
Добре дошла. Чакаме снимка на якето, ама на манекен  Wink

# 42
  • Най-красивата страна
Днес от Мъпет маг на Чаталджа купих ей такива маратонки Адидас на детето за 15лв.
Съвсем нови.
http://www.adidas.co.uk/trainer-6-shoes/B40716.html

# 43
Много хубави неща сте показали.Хубави тениски може и в Мания да се намерят при повече късмет.Аз от там имам доста.Във Фрея идват скъпи,а тези по левчето хич не ми харесват.Но аз детското гледам-захабено,с дупки и лекета.Във Фраш дрехите ми се струват доста старомодни.И аз разчистих детското и го дадох на детето на приятелка,много хареса дрехите,като нови били.Как няма да са като не можем да ги износим...а аз трупам ли трупам.Аз мои много нямам,че съм претенция,пък и трудно намирам моя номер.
Ето един мой любим суетшърт,мисля,че съм го показвала на снимка тук.Дори полото ми се купувано от Мания.Обувки все още не съм купувала,може би,защото не мога да намеря нови.Последно във Фрея намерих сиви гуменки като нови за моя милост,но имам два чифта и ми е излишен,ще търся летни чипици.

http://prikachi.com/images/354/8068354f.jpg

# 44
Вени35, същите маратонки само че розови с бяло, взехме на щерката от Декатлон за 55 лв.
Така че, хубав улов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт