Женени от пръв поглед - 6

• 66 721
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Единствено ми харесват коментарите на психолозите - универсални са за доста проблеми в семействата.

# 151
Много са ми неприятни приятелките на Гергана Stop .

# 152
Много загрубели нещата. ГГ си почиват, АА се заплашват... цъ, цъ. Хумор, сатира и забава.
СС изглеждат съвсем нормални на този фон.❤️

# 153
  • на село

+1
Особено тази с жълтата блуза.

# 154
тия двете клявки какво има да обсъждат... да седнат ония двамата да се разберат като големи мъж  и жена..

# 155
Големи са разбирачки  Grinning

# 156
  • на село
Жоро, доста емоционален, поне показва чувства, докато Гергана, ми е малко студена и трудно комуникира, че тя не се отпусна.

# 157
клюси

# 158
  • Плевен
Гергана е нечист човек. Георги това е усетил. Според мен не трябва да прави никакви усилия за връзката им. Ще е голяма грешка за него.

А от коментарите на дружките, разбрах само, че досега все Гергана е зарязвала мъжете, пък сега Георги не я ще и е голяма драма  Tired Mr. Green

# 159
Правилно си говориха.Жоро малко се изложи.Много драматизира ....

# 160
Гергана е нечист човек. Георги това е усетил. Според мен не трябва да прави никакви усилия за връзката им. Ще е голяма грешка за него.

А от коментарите на дружките, разбрах само, че досега все Гергана е зарязвала мъжете, пък сега Георги не я ще и е голяма драма  Tired Mr. Green
Какво не нечиста,Жоро не умее да се радва на живота.Вместо да се топлят един друг ,той простотии мисли.А бре човек ,гушни я ,цвлуни я ..Simple Smile

# 161
Мен ме подразниха трите пакетчета кайма, с което правиха руло " Стефани", и киселото мляко за таратора, което чинно друсаха пет минути, за да видим каква марка е. Производителите сигурно си плащат за рекламата. Няма да казвам, че има продуктово позициониране, но като се съберат доста случайности в едно предаване..., няма нищо случайно...

# 162
Антония не я слуша главата,честно...Толкова не може да се отдели от кърмачко, че трябва да стои зад вратата...

# 163
  • на село
Светлето и Стефчо, кефят,  дано са си заедно, много ми харесват.

# 164
Двете С-та са ми много сладки! Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт