Женени от пръв поглед - 6

• 66 181
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На мен ми е интересно защо профилите им са отключени ... чак пък да позволяваш да ти се вижда всичко, че и снимка от видеозон ми се струва ту мач.

# 556
В началото на предаването профилът на Гергана не беше отключен, след това обаче го отключи.. Според мен задържат зрителския интерес и търсят драма, интрига.. Изобщо не мисля, че бебето е на Гергана Simple Smile или ако е нейно, то не е от Георги  Mr. Green

Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

https://i.ytimg.com/vi/I3Hfv1MSfA4/hqdefault.jpg

# 557
  • София
Сигурно Витомирчо им дирижира какви снимки да си качват във фейса. Колко тривиално.

# 558
  • Тра-ла-ла
Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

Страшна си  Mr. Green Peace

# 559
Сигурно Витомирчо им дирижира какви снимки да си качват във фейса. Колко тривиално.
100%, Гергана най-много му се връзва на акъла, при другите участници май няма чак такова изтрещяване.  Ама тоя Витомирчо как пък нито един проект не направи като хората, то бива некадърност...да спре да се занимава с телевизия и да се покрие някъде.

# 560
Аз съм си голям агент  Joy Laughing

Може би карат двете Г-та да са активни във ФБ, защото тяхната връзка е най-рискова. Никой зрител не мисли и вярва, че те могат да се задържат заедно. Докато при останалите има някаква хармония уж  Laughing

# 561
Ама че тъпо това със снимката от видеозона... ooooh!  Дано не реве някой ден заради подобна тъпотия.

# 562
Ама че тъпо това със снимката от видеозона... ooooh!

Може би този профил е създаден и поддържан изцяло от екипа.

# 563
  • София
Това с видеозона е уникалнуууу, просто нямам думи.  Wink
мъка, мъкааа...

# 564
До сега се въздържах да изказвам мнението си за умствения багаж на Гергана, но публикуването на тази снимка от нета без текст към нея е повече от показателно... Tired  newsm57

# 565
  • София
Предлагам всички да си постнем по една такава снимка във фейса.  Mr. Green

# 566
В началото на предаването профилът на Гергана не беше отключен, след това обаче го отключи.. Според мен задържат зрителския интерес и търсят драма, интрига.. Изобщо не мисля, че бебето е на Гергана Simple Smile или ако е нейно, то не е от Георги  Mr. Green

Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

Може и да е бременна.Какво по хубаво за една жена.Колко деца се правят "без да има любов "
До сега се въздържах да изказвам мнението си за умствения багаж на Гергана, но публикуването на тази снимка от нета без текст към нея е повече от показателно... Tired  newsm57
Какво злобееш.Човек не може да се похвали,майната му на хонорара.
Предлагам всички да си постнем по една такава снимка във фейса.  Mr. Green
Мъжът ,ти да ти направи ,не да те пази.

# 567

Едит: Снимката е от нета  Laughing Изрязала е датата само. Гериии, другия път с авторска   Outta Joint

Може и да е бременна.Какво по хубаво за една жена.Колко деца се правят "без да има любов "
До сега се въздържах да изказвам мнението си за умствения багаж на Гергана, но публикуването на тази снимка от нета без текст към нея е повече от показателно... Tired  newsm57
Какво злобееш.Човек не може да се похвали,майната му на хонорара.

Ти май не схващаш Wink Снимката не е нейна Joy и това не нейната бременност  Joy

# 568
Жената ,може да няма собствена снимка под ръка и да ползва с подходящо съдържание.Нека и пожелаем само здраве и тя да стане мама,след няколко месеца.

# 569
Можеше да публикува рекламата за "Жоро е невинен". Хем и наистина е Жоро  Joy

Общи условия

Активация на акаунт