Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 335
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 1 830
Ми тогава да им дават по един диазепам на бебетата, че да не събуждат персонала и да не събуждат агресията му  Shocked Не знам дали съзнаваш какви работи пишеш.....
Защо да се дава диазепам на бебетата? newsm78
Достатъчно е да се забрани на персонала да работи по 24 часа  Simple Smile

# 1 831

Според мен е по-градивно обществената енергия да се насочи в разнищването на въпроса колко още като нея си позволяват да се държат грубо с бебетата и какви са им практиките на "работа".
+ 1000
И също така как това да не е възможно да се случи

# 1 832
Ми тогава да им дават по един диазепам на бебетата, че да не събуждат персонала и да не събуждат агресията му  Shocked Не знам дали съзнаваш какви работи пишеш.....

И ако някоя откачалка пак превърти, въпреки че работи на 12 часова смяна? Какво ще направим тогава? Ще им ги намалят на 8 часови и после?

# 1 833
  • Атина
Съдейки от написаното в медиите,никой не се и опитва да защити това ужасно деяние,нито извършителката му.Можеха хиляди причини да бъдат измислени-От системен домашен тормоз,до това,че си е объркала хапчетата и е изпаднала в умопомрачение...Ясно е,че всички са потресени..
Но това,което не мога да разбера,е твърдението,че хората с които е работела са били наясно и са я прикривали,че не е било единичен случай.Ум не ми побира,как може да се прикрие това нещо,да си на ясно с какъв човек работиш и на следващия ден,спокойно да му предадеш смяната си?!?
Относно гледането на клипчето-не му беше мястото,размятано във фейса.Където потребителите го споделяха,а след пет минути(примерно) публикуваха закачливи статуси и песни..
Надявам се, бебенцето наистина да е добре..Другото са празни приказки..

# 1 834
Според тази лекарка причината за агресията е психиатрична. И аз така мисля, че то всяко друго обяснение е невъзможно, нереално, страшно. Само пелената на някаква налудност е приемлива, за да осмисли човек случилото се ...  Cry

Но защо точно това бебе?  newsm78

# 1 835
И ако някоя откачалка пак превърти, въпреки че работи на 12 часова смяна? Какво ще направим тогава? Ще им ги намалят на 8 часови и после?
8 часа звучи много добре!  yes
добро заплащане, нормални условия на труд и естествено не на последно място засилен контрол.

# 1 836

Но това,което не мога да разбера,е твърдението,че хората с които е работела са били наясно и са я прикривали,че не е било единичен случай.Ум не ми побира,как може да се прикрие това нещо,да си на ясно с какъв човек работиш и на следващия ден,спокойно да му предадеш смяната си?!?

А другите акушерки, от другите болници? Аз една не видях да я осъди, всички застанаха зад нея. Дали и те си вършат по този начин работата? Това не ми дава мира.

# 1 837
8 часа звучи много добре!  yes
добро заплащане, нормални условия на труд и естествено не на последно място засилен контрол.

И за 8 часа работа колко ще им се плаща? Нали ще искат заплати по 2000лв, че и нагоре. Хайде стига глупости, тази си е садист и даже и два часа да работеше пак щеше да направи нещо.

# 1 838
Ти наистина не желаеш да разбереш, че 24 часов режим е нормален, особено с 5 бебета, след който има почивка от поне 36 часа.
Тук семействата нормално имат по 5 деца и нямат почивка.

# 1 839
Да ама потока към Софиямед няма да спре. Аз смятам, ме бебето е било болни и затова е плакало толкива много. Просто не са му обърнали внимание и лекарите, а са го зарязали на произвола на акушерката. Която е трябвало да извика лекар. Според мен в корена е лекарска грешка. Или нека някой ми обясни как иначе се образува анемия за няколко часа при липса на открит кръвоизлив. Бебетата, които не изплачат веднага след раждане, ги пляскат - за тези, които не знаят. Така се спасява живота им.

пишеш пълни глупости Stop

като те чете човек, ще си помисли, че бебетата  ги млатят от мига на раждане. това за което говориш си има техника и не е яко хващане за вратлето и счупване на черепа/ пиша във връзка  с неизплакването и апгара при раждането/. при удар от едната страна, видимите травми/следи/ са от противоположната страна.

Според тази лекарка причината за агресията е психиатрична. И аз така мисля, че то всяко друго обяснение е невъзможно, нереално, страшно. Само пелената на някаква налудност е приемлива, за да осмисли човек случилото се ...  Cry

Но защо точно това бебе?  newsm78

защото е имало нещастието да плаче. и да смущава покоя и почивката и по време на работата и, на която тя доброволно се е съгласила/едва ли работодателят я е накарал с нож опрян в нея да даде тази смяна/.

бебетата плачат. да, ужасно изнервящо е. но ако това ги товари психологически - да отидат просто да садят домати. ужасно просто е.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 12:49 от Golden apple*

# 1 840
Не, физическото насилие не е оправдано в никой случай. В 24 часа пише, че детето е имало анемия. А колко плаче, гледайте началото на клипа. Бебето се раздира просто и повдига завивката и дори и без звук е ясно, че нещо с него не е наред. Според мен историята е по-дълбока.

# 1 841
Ако беше толкова мила, всеотдайна, бля-бля, колегите й щяха да я защитят, а не да дават видеозаписа с цел да не се потули случая, въпреки забраната да го правят. Сега сигурно са ги подложили на разпит кой е дал записа.

# 1 842
Не, физическото насилие не е оправдано в никой случай. В 24 часа пише, че детето е имало анемия. А колко плаче, гледайте началото на клипа. Бебето се раздира просто и повдига завивката и дори и без звук е ясно, че нещо с него не е наред. Според мен историята е по-дълбока.

имаш ли деца?

е, бебетата понякога се раздират от рев. големият ми син ревеше денонощно. малкият пък спеше денонощно.

# 1 843
Анемията е заради кръвоизлива, получен от побоя.

# 1 844
M, да!
Бебето се раздираше, повдигаше завивката и ахааа да счупи креватчето и да скочи да пребие акушерката, но тя съвсем спокойно с премерени удари успя да се спаси.
Наистина историята е много по-дълбока и с това бебе нещо не е било наред.

Общи условия

Активация на акаунт