Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 372
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 3 465
В "болницата" е имало недостиг на персонал, но там работят не един или двама и тези хора имат семейства, приятели, роднини и те самите също ползват Интернет. Та съвсем нормално е да има хора, които да защитават болницата и да искат да им се размине.
Непрекъснато се повтаря колко малко пари получавали болниците от здравната каса и как били на загуба. Добре, щом този бизнес, защото в България здравеопазването се е превърнало в бизнес, беше толкова губещ, тогава защо му е на Тиков да става собственик на толкова много болници?

Никъде не се казва, че бизнесът със здравеопазване е губещ, напротив. Просто се появяват нови и нови играчи, които искат дял от баницата /бюджетат на НЗОК/. Три милиарда и половина, това са сериозни пари. Ако толкова те интересува, виж в сайта на касата, щяха да публикуват всяка една болница колко пари е получила за миналата година, ориентирай се.
И честно, стига вече с тая Софиямед и как искаме да й се размине. Всеки да си понесе отговорността съобразно извършените от него нарушения и това, което може да се докаже разбира се. Но и аз като повечето от вас повече се интересувам как да стане така, че такива инциденти да бъдат невъзможни където и да е в БГ за в бъдеще.

# 3 466
Когато свършат доводите, идва време за обидите  Rolling Eyes

Но и аз като повечето от вас повече се интересувам как да стане така, че такива инциденти да бъдат невъзможни където и да е в БГ за в бъдеще.
Когато здравеопазването премине изцяло в мутренските ръце, то тогава тези случаи няма да намалеят, а ще се увеличат и тогава не само ще ви бият, ами и ще трябва и да си платите за боя, при това не малко пари.

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 14:26 от B & C

# 3 467
Оф БС, никой не се опитва да оневини болницата. Единственото което искаме е да се съди акушерката и да се променят нещата във всички билници, а не само в тази.
Аз й го написах 100 страници още назад и го подчертах, повторих, потретих. Перефразирах само в прости изречения...
Ама чети отговора, фенке на болницата и роднино на някой от там.  ooooh!
Чек,  Peace
Имам чувството, че в тази тема общувам със същества със спорен интелект.ooooh!
Цвети, не те разрах? Аз далеч не съм фенка на болницата. Напуснала съм БГ преди да се появи тази болница и не се съмнявам, че те правят административни нарушения. Смятам обаче, че и всички останали болници го правят.

# 3 468
  • при късмета
B & C, това което твърдиш е невярно. До тук нито един не е писал, че болницата няма вина.
Само, че това което изпъква е, че ти държиш на наказание само и единствено на тази болница. След сто пъти повторено и потретено накрая и ти каза, че имаш предвид всички болници. Но факт е, че преди това яростно се противопоставяше на всеки пример за същите нарушения болница, даже даваши лични примери с роднини, отричайки, че това да се краде от касата не е патент само на Софиямед.
Другата ти основно грешна логика е, че болницата е наравно или по-виновна от акушерката. Ти си тази която по този начин оневинява укешрката, за сметка на болницата.

Пролича ти личното отношение и вече с Александрия или изобщо не четете или сте абсолютно неспособни да разберете смисъла на написаното

# 3 469
Едно си баба знае, едно си пее.

БС кажи най-сетне каква ти е личната драма и да се приключва с тая тема?

Цвети, не те разрах? Аз далеч не съм фенка на болницата. Напуснала съм БГ преди да се появи тази болница и не се съмнявам, че те правят административни нарушения. Смятам обаче, че и всички останали болници го правят.

Тя с ирония го написа според мен. Защото според БС всички, които искаме на първо място да бъде издадена присъда на акушерката, а на второ да се предприемат санкции към всички извършващи нарушение болници, сме фенки и роднини на персонала в Софиямед.

# 3 470
  • София
Даун, извинявай, не съм се изразила ясно😍. Имах предвид изказването на БС, веднага след твоето, че защитаваме болницата и сме роднини на работещите там! И още повече, че знам, че не си в БГ!  Hug
Ама много се дразня от тези изопачени постове как сме фенки на Софиямед и т.н.
Поли  Peace

# 3 471
Далеч съм от мисълта, че Тиков източна здравната каса само чрез Софиямед, а в другите му болници всичко е перфектно и законно  Laughing

# 3 472
Когато свършат доводите, идва време за обидите  Rolling Eyes

Но и аз като повечето от вас повече се интересувам как да стане така, че такива инциденти да бъдат невъзможни където и да е в БГ за в бъдеще.
Когато здравеопазването премине изцяло в мутренските ръце, то тогава тези случаи няма да намалеят, а ще се увеличат и тогава не само ще ви бият, ами и ще трябва и да си платите за боя, при това не малко пари.
Аз ти предлагам да поизчакаме преди да правим апокалиптични прогнози. Не зная какво влагаш в "мутренски ръце", но и преди времето на мутрите имаше много безобразия в нашето здравеопазване, така че тази взаимовръзка не я долавям. И какво предлагаш да направим конкретно срещу "мутренските ръце" в здравеопазването? Да национализираме? Щото държавата ни лекува екстра, така ли?
П.П. Не си спомням да съм те обиждала и моля да запазим добрия тон.

# 3 473
  • София
Аз имам един въпрос към БС: Ако се затворят всички болници на Тиков, според теб здравеопазването ще се оправи ли, здравната система ще се стабилизира ли? Въпросът ми е сериозно зададен. Не е риторика или ирония.

# 3 474
  • при късмета
Далеч съм от мисълта, че Тиков източна здравната каса само чрез Софиямед, а в другите му болници всичко е перфектно и законно  Laughing

Ето пак, само на Тиков ли болниците според теб източват касата? Държавните, общинските, другите частни болници не, така ли? Или само в другите болници работят твоите роднини и те са единствените некорумпирани мед. лица? Как не се сетихме по-рано

Аз мисля, че разбрах какъв й е проблема на B & C, някой от кадърните й роднини не е успял да се класира за тези болници с "голямото натоварнаве" и "ниските заплати"

# 3 475
Аз имам един въпрос към БС: Ако се затворят всички болници на Тиков, според теб здравеопазването ще се оправи ли, здравната система ще се стабилизира ли? Въпросът ми е сериозно зададен. Не е риторика или ирония.

А би трябвало да е. Да разправям ли какво се случва с баща ми през последните два дни в друга болница, чисто нова, открита наскоро с фанфари и джувки? Няма да разправям, оффтопик ще е.

# 3 476
milittana, о, не, това за обидите не беше предназначено за теб.

Какво да се направи?
Като начало да се въведат здравните карти, с които да се ходи на лекар.
За тези карти се говори от много години, но определени кръгове всячески се опитват да го предотвратят

# 3 477
Безобразия вероятно има и в други болници, не само в тези на въпросният д-р Тиков.  Peace
Дано след този пореден инцидент в голяма част от тях ръководствата и персоналът да се замислят върху  спазване на законите,  професионализма си и отношението с пациентите.  Praynig  Hug

# 3 478
  • София

А би трябвало да е. Да разправям ли какво се случва с баща ми през последните два дни в друга болница, чисто нова, открита наскоро с фанфари и джувки? Няма да разправям, оффтопик ще е.
Peace Просто ми се прищя да видя как работи в съзнанието на БС здравната ни система. Но тя тактично пропусна въпроса ми.
Чек  Hug

# 3 479

Аз й го написах 100 страници още назад и го подчертах, повторих, потретих. Перефразирах само в прости изречения...
Ама чети отговора, фенке на болницата и роднино на някой от там.  ooooh!
Чек,  Peace
Имам чувството, че в тази тема общувам със същества със спорен интелект.ooooh!
+1000
Чак ви се чудя на търпението , с което ѝ повтаряте едно и също вече над  100 страници   Tired

Общи условия

Активация на акаунт