Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 459
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 5 085
И защо чак сега гледат записите?! Мислех, че делото доста ясно и категорично ще докаже вина - има записи, била е на смяна... Представяте ли си какви са шансовете за правосъдие, ако няма записи?!

# 5 086
И защо чак сега гледат записите?! Мислех, че делото доста ясно и категорично ще докаже вина - има записи, била е на смяна... Представяте ли си какви са шансовете за правосъдие, ако няма записи?!
Защото досега адвокатът й се правеше на луд ен на брой заседания, правеше циркове и делото не тръгваше по същество. Сила и кураж на родителите на детето да издържат тази подигравка и несправедливост!

# 5 087
Детето ще завърши училище, докато решат как да съдят виновната...

# 5 088
Прекрасен пример за неработеща съдебна система.

А безнаказаността разлага обществото...това протакване е умишлено.

# 5 089
Бащата на Никол е бил в БТВ, не разбрах от статията в кое предаване. http://dnes.dir.bg/news/rumen-dimitrov-bebe-akusherka-emilia-kov … eva-25585678?nt=4 Освен че дава още информация за цирковете, най-важното което казва за Никол е, че "....Ходи, говори, страхотно дете, което се развива нормално". Браво на детето, да е живо и здраво и много да ги радва. А на онзи изрод да ѝ носят фрешчета при свиждане.

# 5 090

Ами да! Всеки с престъпни намерения ще си каже: "Абе тази новородено преби пред цяла България и ще й се размине, аз ли тук с мойта далаверка да се притеснявам."

# 5 091
Бащата на Никол е бил в БТВ, не разбрах от статията в кое предаване. http://dnes.dir.bg/news/rumen-dimitrov-bebe-akusherka-emilia-kov … eva-25585678?nt=4 Освен че дава още информация за цирковете, най-важното което казва за Никол е, че "....Ходи, говори, страхотно дете, което се развива нормално". Браво на детето, да е живо и здраво и много да ги радва. А на онзи изрод да ѝ носят фрешчета при свиждане.

Слава на Бога! bouquet bouquet bouquet
Това е най-важното!

Онази ще си плати рано или късно!

# 5 092

Наистина. А на записите се виждало, че бие всичките деца, тази ако беше в чужбина щеше да е осъдена 2 месеца след откриване на деянието. В САЩ можеше и да е минала екзекуцията Whistling

# 5 093

Слава на Бога! bouquet bouquet bouquet
Това е най-важното!

Онази ще си плати рано или късно!
Eто участието на бащата, много емоционален и .....много прав във възмущението си според мен http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/bashtata-na-prebitoto-ot- … vsichki-deca.html

# 5 094
Бащата изрази надежда, че нещата ще приключат преди малката Никол да започне да разбира.

Той призова на следващото заседание на 13 юни хората, отивайки на работа, да минат и да оставят едно цвете пред съдебната палата. Да покажат отношение към това как работи съдебната система у нас, да покажат отношение към Никол, към това, което се случва.

„Ние искаме да въздаде правосъдие, защото днес съм аз, утре може да е вашето дете”.

Нека се включим  bouquet

# 5 095
Но пък иначе две години затвор за откраднат пинчер...

# 5 096
Но пък иначе две години затвор за откраднат пинчер...
Пинчерът да не би да е откраднат от някой циганин,  дето няма пари, няма връзки и т.н.? Не съм следила историята. А тук я подкрепят колегите й. Убедена съм, че няма как да не са знаели, че удря децата,  но колегиално са мълчали години наред. Просто няма начин - да са всеки ден до тази жена,  а децата, които минават през отделението и нейните удари, да минават също и през техните твоите ръце и никога никой години наред да не заподозре нищо.... И въпреки всичко - въпреки всички записи, ключалки, физическа прилика - да допускат, че може някоя случайна трътла с накъдрена коса и бяла престилка да влезе в отделението и часове наред да се разхожда и да удря? Моля ви се.... Те не искат тя да бъде наказана и въртят и сучат - колегите й, не адвокати някакви.

# 5 097
Не бях следила случая. Хората действително са късопаметни, хубаво е да се напомня. Понякога не е и от незаинтересованост, просто се забравя, щом не те касае пряко. Затова и пиша, че да се види движение по тази тема и да се напомня. Това е обществено значим случай, с обществен натиск или без, редно е да има вече някакво решение, не може да се протака до безкрай, при толкова явни (по мое мнение) доказателства. Като е била пренатоварена тази жена, да беше дремала на дежурства, както правят повечето (била съм в болница, виждала съм как нощните смени просто си спят). Да беше спала, по-малко вреда щеше да донесе това. Ма нямала кушетка (фотьойл), че да прилегне. Това не и дава право да бие, обаче. Едното няма общо с другото.

# 5 098
Поведението и не е от недоспиване и преумора. Тя просто си е изрод. С всички, които я защитават.

# 5 099
Напълно е възможно колегите и` да не са знаели, нали е сама в своите стаи, едва ли пред друг ще удари бебе. От записите си личи, че го прави някак професионално, не са от умора тези удари, пък и нали казаха, че и друг път го е правила.

Общи условия

Активация на акаунт