Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 317
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 5 250
  • при късмета

Замислям се колко ли още бебета са заспивали с причинено от мед. лице комоцио!
Това ми беше първоначалната мисъл, още като се разбра за побоя. А изобщо не искам да се замислям. Защото тя е с 20 годишен стаж в тази професия. И със сигурност не е единствена, действаща с тези методи

# 5 251
Защо тази жена не е в затвора??????????????????

Как така смее да не изпитва вина?????????????????????

Баси!

# 5 252
Психопатите не изпитват вина. Тя просто не е нормален човек.
Дано Никол се оправи. Но се очакваше да има проблеми след случилото се.

# 5 253
Според мен ,жената е с някакво психично заболяване.Едва ли разбира какво я питат и какво е правила.Тя просто е в някакво друго измерение и не знае какво се случва.Дано не я пуснат под гаранция,че някой ще я лежи.

# 5 254
  • София
В това "друго" измерение обаче прехвърля имоти...уж била много бедна, а сега с тези два имота друга картинка излиза. Не бедна, ами алчна. Или то е едно и също?

# 5 255
  • Оптимист по принуда
Коментирано е със сигурност, но болницата как така се спаси от отговорност? Мисля, че родителите трябваше да подадат иск и срещу нея.

# 5 256
  • при късмета
Според мен ,жената е с някакво психично заболяване.Едва ли разбира какво я питат и какво е правила.Тя просто е в някакво друго измерение и не знае какво се случва.Дано не я пуснат под гаранция,че някой ще я лежи.
То се лежи за човек

Коментирано е със сигурност, но болницата как така се спаси от отговорност? Мисля, че родителите трябваше да подадат иск и срещу нея.
Коментираше се. Имаше глоби за дребни нарушения. Аз лично не съм фен на болниците като цяло и съм далеч от мисълта да ги защитавам, но съм на мнение, че в този случай вината е само и единствено персонална. Болницата трябваше да го отнесе, ако това са обичайните им вътрешни правила.
Може би трябва да бъдат упреквани за слаб контрол. Това няма начин да е първия случай на този изрод, щом изобщо не се притеснява, че има камери. Не е очаквала, че този път ще се разчуе, а няма да е както обикновенно - никой да не обръща внимание на записите. За това пък се оправдаха, че отговаряла охранителната фирма, било тяхно задължение и тук вината се разми

# 5 257
  • София
Не осъзнава, защото е психопат и цялата и болка е, че са я хванали. Изживява се, като жертва и сякаш целия свят е срещу нея. Което е така, но с причина.
Не смятам, че не осъзнава.Осъзнава си чудесно какво е направила, просто смята себе си за по-голяма жертва и е заела защитна позиция .   

# 5 258
За съжаление законодателството ни е такова, че всеки, нанесъл увреждания и "осъден" на глоба има цялото време на света да спаси парите си и да не плаща. Не че парите ще върнат здравето на детето....   Sad

# 5 259
Милото детенце...
Епилепсията е много тежка и инвалидизираща диагноза...
Ужасна съдба...За родителите също няма край кошмара....
Тази гад заслужава по същия начин да я измъчват, да я блъскат по главата, докато ѝ изтече мозъка, психопатския мозък...
Ох, много се разстроих за детето....Disappointed Relieved Disappointed Relieved Disappointed Relieved

# 5 260
  • София
Бащата на Никол беше гост в "Тази сутрин" по Бтв. Каза, че са били подготвени за епилепсия, тъй като са им казали, че най-вероятно ще има такъв проблем. Държали са вкъщи диазепам и са реагирали адекватно, макар че много са се уплашиши. Първата криза е била този февруари. И забележете - линейката е дошла след 40 минути. Докато дойде родителите са били овладяли положението, защото им е било обяснено как да действат в такива ситуации

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 13:55 от Lady Cassiopeia Duval

# 5 261
  • при късмета
Колкото повече чета, толкова първоначално ми желания да я докопам тази изродка се засилва.

# 5 262
  • София
Аз пък не искам да й се разминава, да я пускат по улиците и да чака на другарския съд. Най-малкото, защото със сигурност ще отнесе някъде сериозен бой, но после ще осъдят този, който я е пребил. Нали такива са ни закните.
Искам да си влезе в Сливенския затвор, да си я пребиват редовно вътре, както стана в ареста /а вярвайте ми, ще й скъсат ...... от бой и какво ли още не/ и тогава вече ще знаем, че си е понесла последствията от ненормалните действия. Сега съм ядосана още повече дори, защото е страшно нагла да иска дори и от домашния арест да се измъкне. Бащата на Никол каза, че тя спокойно може да си излиза извън къщата, тъй като покрай дома й минавал някакъв полицай веднъж на няколко дни да проверява дали си е вкъщи или не. Това, ако е арест, значи аз съм морско конче. Да не говорим, че сметките и имотите й трябваше да се запорират и ако ЕВЕНТУАЛНО я оневинят, то едва тогава да бъде вдигнат запора. Ама не - в БГ нещата винаги стават по обратния начин

# 5 263
  • при късмета
Не могат да ѝ запорират сметките. Присъдата трябва да влезе в сила (а тя още не е) следи известно време родителите ако не са получили обезщетението да извадят изпълнителен лист и чак тогава. Но не могат заради това, че присъдата, заедно с обезщетението не е влязла в сила

# 5 264
  • София
Не могат да ѝ запорират сметките. Присъдата трябва да влезе в сила (а тя още не е) следи известно време родителите ако не са получили обезщетението да извадят изпълнителен лист и чак тогава. Но не могат заради това, че присъдата, заедно с обезщетението не е влязла в сила

Знам, че не могат. Затова казвам, че това е още една глупост в БГ законодателството.

Общи условия

Активация на акаунт