Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 323
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 645
И от какво съдиш, че е било така? По какво? Нищо не се случва ей така, просто така, винаги има причина да се случи, потребност някаква, нещо провокиращо, някакъв катализатор. Сравнението между това да вземеш кръв и видяното в клипа е нелепа.
Случилото се е престъпление, отвсякъде.
За всяко престъпление трябва да има наказание.
Това е моето мнение.
Но не бих се наела да правя квалификации и да бъда съдник.
Мога да се моля детето да е добре.

Мразя да се обяснявам  (често няма смисъл) Confused
 Та кое му е нелепото? Умъртвяването на човешко същество, извършено с почти същото отработено (десетки пъти)  безразличие и спокойствие с което ти вземат кръв от вената?  newsm78

# 646
Чакам с нетърпение да се разбере поименно кои са й адвокатите. Абе хора сме, професионалисти сте, ама ... да се хванеш да защитаваш тоя изрод ...
Момичета, все пишете мъжете ви какво са казали и какво ще използват, аз искам да кажа, че няма да допусна моя да ми отнеме честта да свърша тая работа сама. А не съм агресивна изобщо, между другото.

# 647
  • Once there was a Hushpuppy...
До тази вечер не бях отваряла никакви линк-ове, само чух и не вярвах на ушите си.... Tired Tired Tired
Не гледам тв, но интеренет ми предоставя любезно извращения...
Нямам сили да гледам такова видео.
Радвам се на последното прочетено, че за детенцето е направено навременно всичко и се подобрява.

ДАНО, ДА ГО ПАЗИ ГОСПОД, МОЛЯ СЕ ДА МУ ДАДЕ СИЛИ И ЗДРАВЕ! Praynig

# 648
Адвокатите пък какво общо имат?

# 649
  • Другата България
И от какво съдиш, че е било така? По какво? Нищо не се случва ей така, просто така, винаги има причина да се случи, потребност някаква, нещо провокиращо, някакъв катализатор. Сравнението между това да вземеш кръв и видяното в клипа е нелепа.
Случилото се е престъпление, отвсякъде.
За всяко престъпление трябва да има наказание.
Това е моето мнение.
Но не бих се наела да правя квалификации и да бъда съдник.
Мога да се моля детето да е добре.

Мразя да се обяснявам  (често няма смисъл) Confused
 Та кое му е нелепото? Умъртвяването на човешко същество, извършено с почти същото отработено (десетки пъти)  безразличие и спокойствие с което ти вземат кръв от вената?  newsm78

И аз. Peace

# 650
  • Варна/Лондон
В такива моменти силно съжалявам, че нямаме смъртна присъда. Както и за онзи, който прегази детето наскоро, и за другия убиец, на пешеходната алея...за всякакви такива изроди затрили деца. Както и за педофилите. Искам, ама няма. Ще ги хрантутим в затвора с нашите пари.

# 651
Прочетох това http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4731831
Признавам, че за първи път чувам за такъв синдром.
Дали е възможно да има нещо вярно?

Разбира се, че може и да е. Друг е въпросът, че тук може да отворим голяма тема за превенцията на подобен род, включително и леки, "прегрешения". А тази превенция ще си я извършва институцията, в която работи персонал, изложен на подобен риск- болници, училища, детски градини, домове за деца.
Вместо да водят една камара учителки на профилактични гинекологични прегледи да ги водят на консултации с психолози, да речем. Същото важи и за акушерки, мед. сестри и пр.

# 652
  • Ænima/Albuquerque
Забелязвам, че около мен хората са готови да ходят да чакат я пред Първо. По-добре да не я пускат.
Точно това си мисля, ще вземе сега да посегне някой на дъщерите й или на нея и ще стане оле-майко, въпреки че децата й нямат никаква вина, сама да си носи последствията. Peace

Защо? Децата ѝ да не би да са виновни? Както това дете не е било виновно за нищо? Тези, които посегнат на децата ѝ, ще се превърнат в нея.

# 653
Много се плаша, когато някъде се говори за линч и саморазправи. Това означава недвусмислено, че хората нямат никаква вяра в правосъдието. И в България нямат вяра в правосъдието много, много от отдавна.
 В този случай, с тази жена, смятам че линча си го заслужава. Виртуален или наистина-тя си го заслужава.

Дано това дете се оправи без последствия за здравето си.

# 654
Не разбрах само със 72-часова мярка за задържане ли е? А след това? Бърз процес и адекватна присъда или нъцки?!
Адвокатите нищо общо нямат - поредният клиент от който ще цъкат пари, за тях добре дошло.

# 655
А, нищо. Просто се чудя на морала им да поемат тази защита

# 656
Бърз процес при този случай няма да има. Да не е крала агнета и друг добитък.
Ерика, адвокатите работят за пари, а ако не за пари, то могат и от алтруистични подбуди да го правят, когато са обществени такива.

# 657
Не съм гледала нищо и нямам намерение. Но искам да попитам - какво значи обгрижва го?
Как точно го прави? Завива го ли? Така, че ако влезе внезапно ня

Що се отнася до камерите - като човек, който 18 години работи под пряко видеонаблюдение мога да ви кажа, че от един момент и то не кой знае колко далечен, камерите ги забравяш. Все едно не съществуват.

# 658
Със сигурност практиката да се посяга на невинни деца не датира от вчера. Брат ми в детската градина е отнесъл един удар с тигана по главата от готвачката, че тичал  Shocked Баща ми е страхотен нервак. Не я е намерил на смяна и до ден днешен мама не знае какво точно е ставало в градината, като е ходил. Факт е обаче, че след това, въпросната готвачка е отишла на крак да се извини в къщи!!!

# 659
А, нищо. Просто се чудя на морала им да поемат тази защита
Няма да се изненадам, ако Марковски поеме защитата.

Общи условия

Активация на акаунт