Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 318
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... Има нива на жестокост, които за що-годе нормалните хора са неразбираеми. Затова търсим под вола теле - платили й били, изпушила била, за да можем да си сведем нещата до някакво по-приемливо ниво на нормалност. Ми не е нормално, няма как да я разберем, защото ако я разбирахме, макар и малко, щяхме да сме същите изроди като нея...

202uu

Ей, за това са всичките страници тук ... Колкото и да се опитваме да "анализираме" ... това е защото просто няма как да я разберем ... И слава на Бога, че е така ...

# 1 981
По принцип Герри, редно е жените да знаят, че времето след раждането е от огромно значение за бебето и майката и затова какъв старт ще имат. Пък, след като са наясно с всички обстоятелства, нека се наспиват.

Глупости. Айде да не почваме безсмисления спор като този с кърменето. Как некърмените са интелектуално ощетени, а пък ако бебето не е засукало на 2рата  секунда след пръкването си направо остава с дефицити за цял живот. Mr. Green

Ти го носи в слинг залепено 1 година и после го хвърли на ясла-голяма работа ще свършиш.
Бебето има нужда от уравновесена и спокойна майка, а не от изтерясала родителница, почитателка на модерните теории, че бебето сакън ако прекара една нощ без нея и ще стане какво? И вие не сте наясно точно какво. Нищо няма да стане, ако разбира се Емилия не броди наоколо...
То бива бива ама крайностите наистина водят до изтрещяване...

# 1 982
Защото са свързани. Аз пък имам не само приятелки, но и сестра, която роди в Англия и там детето не се обслужваше от акушерки изобщо. Целта, доколкото разбрах е била да има по-малко персонал, защото цената на труда е висока в тази страна...

Да бе. И ако кажеш, че не можеш, бебето ти ще остане без грижи. Не го вярвам  Peace

# 1 983
  • Ню Йорк

Ще ги задължат и толкова, няма друг вариант. Това с бебетата при майките е глупаво и няма да свърши работа. То може и с всяко бебе да предложим охрана да седи, ама пак е глупаво.
Твоето твърдение е глупаво, за едно новородено най-доброто е да бъде близо до майка си, защото познава нейният мирис, пулс и топлина и така се успокоява, а не да бъде захвърлено в някакъв килер и да чака на благословията на акушерките да му бутнат едно шише в устата.

Ма сигурно е най-добре за едно новородено да е до лежащата му в безсъзнание майка! Хайде стига с глупостите! Това, че някои от вас са родили леко и безпроблемно не значи, че и с останалите е било така. Или родилките минали през спешно или планово секцио, и всевъзможни родилни усложнения кучета ги яли?! В реанимацията пак ли да вкарат бебетата?! Говорите без да мислите.

# 1 984
Това е една трагедия, която отваря много въпроси.
Мен лично ме интересува въпроса с контрола не само в болничните заведения, но и в яслите, градините, училищата... Какви мерки трябва да се вземат за да се ограничи възможността за подобни инциденти
Това е важното, останалото е чешане на езици.

# 1 985
По принцип Герри, редно е жените да знаят, че времето след раждането е от огромно значение за бебето и майката и затова какъв старт ще имат. Пък, след като са наясно с всички обстоятелства, нека се наспиват.

Глупости. Айде да не почваме безсмисления спор като този с кърменето. Как некърмените са интелектуално ощетени, а пък ако бебето не е засукало на 2рата  секунда след пръкването си направо остава с дефицити за цял живот. Mr. Green

Ти го носи в слинг залепено 1 година и после го хвърли на ясла-голяма работа ще свършиш.
Бебето има нужда от уравновесена и спокойна майка, а не от изтерясала родителница, почитателка на модерните теории, че бебето сакън ако прекара една нощ без нея и ще стане какво? И вие не сте наясно точно какво. Нищо няма да стане, ако разбира се Емилия не броди наоколо...
То бива бива ама крайностите наистина водят до изтрещяване...
Ако ти си била изтрещяла родителница, ОК. Не съди за другите с твоя аршин. Аз затова казвам, нека се информират и после да решават.

# 1 986
Ами да ги почешем езиците, то след 100 и повече страници какво друго да направим?!

Галактическа принцеса, или не четеш или не искаш да разбереш, отиваш в някакви крайности, лежащата му в безсъзнание майка!
 Раждах секцио, станах на другият ден, но детето беше до мен, когато искам и върху мен, минута спокойствие нямаше да имам, ако беше някъде си.
 Герри, имам ясленче, което не успя да се адаптира към ясла и въпреки, че не може да говори добре, може да каже думи като вода, гладен съм и боли, думи които новородено не може.

И наистина проблемът в ясли, детски градини и училища също е притеснителен.
Пробвах синът си в частна ясла, първият ден бях с него, вторият го оставих за час. Чух го да реве от съседната улица, бяха ги извели. Като отидох една помощничка някаква му крещеше За какво ревеш, бе? Още се чудя как не и извих врата тогава, съжалявам искрено!

# 1 987
Много тъжна истоpия. Дано се опpави бебето.
Но се чудя за дpуго - защо бебетата в тази pеномиpана болница са натикани в някакъв килеp и отстpани се виждат pафтове с консумативи.
Колко стpува pаждането там и дали майките знаят че бебетата са в килеpа?

# 1 988

Ма сигурно е най-добре за едно новородено да е до лежащата му в безсъзнание майка! Хайде стига с глупостите! Това, че някои от вас са родили леко и безпроблемно не значи, че и с останалите е било така. Или родилките минали през спешно или планово секцио, и всевъзможни родилни усложнения кучета ги яли?! В реанимацията пак ли да вкарат бебетата?! Говорите без да мислите.
Ама естествено че така си мислят. Някои по-далеч от собствения си нос не виждат.
А ако можеш само да си представиш какви неописуеми психологически и тежки емоционални щети има върху новороденото, ако то не се залепи за майка си в първите 12 часа.....не знам как оцеляват изобщо.... ooooh!

Не, Алудра-доста мъдра съм, не съм изтрещяла и знам много добре, че детето в първите дни психически няма проблем да не е до трудно възстановяващата си майка. А за него би било много по-добре да го хранят навреме, повиват навреме и да отиде при майка си тогава, когато тя е в кондиция да обслужва нуждите му...
Естествено ако родилното е лошо, то тогава въпросът стои по друг начин.

# 1 989
  • Куциндрел
Ох, като започнете с това бебе до майката.... ooooh!
Вечерта след раждането сама пожелах да вземат бебето. Нямах нито желание, нито сили. Бях получила и  кръвоизлив след раждането, всичко ме болеше, исках да спя.
Нали за това са акушерките, за да помагат на майката след раждането.
Никой не отива в родилното с мисълта, че ще попаднат на изрод като тази Емилия.

# 1 990
Oт едната крайност в другата  Crazy
Бебетата или са при майките или са при акушерките  Crazy
А не може ли бебетата да са при майките при положение, че майката и бебето се чувстват добре и майката желае да е с бебето си, a не да си почива?
Аз не виждам нищо лошо в това, че някой искал да си почине - така трябва, няма лошо.
За мен е неприемливо ако всичко е наред, майката си иска бебето, но вместо да и го дадат и се обяснява, че така трябвало и да върви да почива  Twisted Evil

# 1 991
А не може ли бебетата да са при майките при положение, че майката и бебето се чувстват добре и майката желае да е с бебето си, a не да си почива?
Аз не виждам нищо лошо в това, че някой искал да си почине - така трябва, няма лошо.
За мен е неприемливо ако всичко е наред, майката си иска бебето, но вместо да и го дадат и се обяснява, че така трябвало и да върви да почива  Twisted Evil

Peace

# 1 992

Ама естествено. Трябва да се влага разум във всяко действие. Ако майката го иска-да и го дадат. Ако иска да си почине -да го гледат те. Затова са тези болници по дяволите. За да може жената да се възстанови от шока на раждането и да свикне постепенно с бебето, като бебето не се неглижира, а се поемат всичките му нужди.

Ся-мирис на мама, вкус на мама,  психически травми от отделяне на бебе на 1 ден. -аре стига вече сме слушали дрънканици...и градски легенди. Егати и дразнещите изказвания-точно като тези на фанатичните кърмачки и на тези  от родилница дето ги е праснала сачмата преждевременно... Mr. Green

Предлагам да се спре с това " всички бебета марш при майките" . Това не може да стане, не е редно да става и НЕ е това причината за случая на тази луда акушерка...

# 1 993
И на мен ми направи впечатление, че бебетата са като в килера. Също и че точно над бебето, което тази връхлита, свети лампа. Въпросът обяче е друг - как ние гледайки клипа, знаем, че това е Никол? Има ли някой, който със сигурност да го знае. Защото ако никой сред вас няма, вероятността някой да отиде у да каже, те Никол е била в друго легло, е огромна. Качеството на клипа е много лошо, а всички заете какво значи това. А същи така - според вас защо акушерката не е избягала, а се е оставила просто ей така да я заловят? Имала е 3 или 4 дни !

# 1 994
  • Ирландия
Трябва да изискаме СЕГА поставяне на камери в родилни,неонатологични отделения,детски градини,училища!
СЕГА и ВЕДНАГА!
УТРЕ ще е късно!На друго място,други хора...отново...
Не го ли направим СЕГА,няма да го направим НИКОГА!
http://www.webcafe.bg/id_1996261661_Novorodeno_nasilie

Общи условия

Активация на акаунт