Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 135
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 895
  • на 4-ия етаж до асансьора
Шу777 благодаря ти за отговорите!
ма ко мисля си, че в този конкретен случай може да има успех и дело срещу акушерката именно в качеството и на медицинско лице. И срещу болницата за неупражнен контрол. В смисъл, че това са различни дела от това, по което е обвинена в момента.
Казвам го, защото преди години анестезиолог /при неправилно поставяне на спинална упойка/ почти ме инвалидизира. 6 месеца бях почти напълно парализирана от кръста на долу... и сега същият този анестезиолог е шеф на клиника.

# 2 896
Днес ли ще се гледа мярката й за неотклонение?

# 2 897
  • при късмета

ма ко мисля си, че в този конкретен случай може да има успех и дело срещу акушерката именно в качеството и на медицинско лице. И срещу болницата за неупражнен контрол. В смисъл, че това са различни дела от това, по което е обвинена в момента.
И аз го мисля и точно затова се питам защо не го правят. Пазят докторската мафия всячески.
А според мен това е основната причина да се случват такива неща. "Докторите" се мувстват безнаказани и над закона. Мислят си, че могат дори да убият някой без изобщо да им се потърси сметка. Не само го мислят, но го и прилагат, само и единствено по причина, че досега осъден в качеството му на мед. лице няма.
Дори Маждунов, който уби 6 годишната Гери с "перфектната" си операция на сливици още работи, не само, че не е в затвора

# 2 898
А вие как си мислите, че се хранят бебетата в болниците?
Нямам представа и затова попитах. Аз такова хранене до сега не бях виждала, но и не съм раждала в България.
Ето да видиш, че е възможно и без подпиране и не разбирам защо реши, че и по другите болници работят само по 2 акушерки на смяна.  

Но и 30 бебета да сме имали (тогава сме били в увеличен състав,но никога по-малко от 2)не сме подпирали шишета,а плачещите просто сме държали в ръце.

Изобщо, имате някаква много странна представа за болниците.
В цялото ни здравеопазване има нещо много сбъркано, а и представите на хората, за това кое е редно и кое не, също са доста странни.  Crazy

В болницата в която аз родих бебетата бяха при майките си. Жените бяха с най различна националност и нито една от тях не каза: вземете ми бебето, искам да си почивам. В никакъв случай не обвинявам майките избрали да почиват, но да им се втълпява, че трябва да почиват и за бебето е по-добре да е при акушерката е странно и нередно!

# 2 899
  • София
Раждала съм два пъти и никой не ми е втълпявал,че бебетата трябва да се при акушерките, а аз да почивам-първия път раждах в държавна болница,втория в частна. Бях секцио, изключая реанимация децата бяха при мен. Взимаха ги за тоалет и прегледи.

# 2 900
  • Пловдив
В болницата,в която работех последно също бебетата бяха при майките,но на жени родили чрез Цезарово сечение и такива,които сами пожелаят бебетата са в детска стая. Акушерката храни бебетата,без да подпира шишета,застава между две кошчета и храни две наведнъж,после се обръщат настрани и продължаваш към другите! Не сме сигали всяко поотделно,но сме ги гледали,въртяли и тези,които са неспокойни и пъшкат носим за малко на майките! На 30 бебета 2 акушерки са малко и в тези случаи се прибягва до допълнителна смяна!

Между другото пише за ново видео с още един побой! Горката Никол,за причиненото й е истинско чудо,че е добре милото! Днес дойдох в болницата и искам да ви кажа,че всичко е с потънали гимии и без настроение! Това е помрачило дори настроението на лекарите  Cry

# 2 901
  • Куциндрел
Къде го пише това за другия побой?

# 2 902
Ах,спрели цели 3,6 млн. за Софиямед,заради нашумелия скандал..

Егатиму и случайността Laughing

Абе татко винаги ми е казал.."Който,каквото и да ти говори,знай,че става дума за пари!"

# 2 903

Процесът ще е много ключов, защото е ще бъде показател за българската съдебна система.
Какво ще му е ключовото на този процес? В поредното опазване на мафията в бели престилки? Там е работата, че процеса си е съвсем обикновен, с/у частно лице, все едно е пребила бебето на улицата, а не в болнично заведение по време на работа. И не в качеството й на мед. лице. Какво ще му е ключовото на този процес? И доживот да й дадат, пак не я съдят като акушерка

И да, дори с публичен линч ще се решат нещата, щом съдебната система няма механизъм да защити жертвите и пострадалите от лекарски грешки, бездарност и немърливост. Щом не ги съдят, ако наистина пребият или линчуват някой убиец в бяла престилка публично, дали това ще ги накара да се замислят как работят? Ще ги накара, според мен и то много по-ефикасно

becky bloomwood , виждам, че си писала заедно с мен и се обръщаш към мен, но и труда няма да си направя да чета този ферман

Странно ми е като имате здравословен проблем в семейството, къде се лекувате?
В моето семейство има пострадал от лекарска грешка, но по никакъв начин не  обобщавам, че всички са еднакви.   

# 2 904
  • при късмета
В моето семейство има пострадал от лекарска грешка, но по никакъв начин не  обобщавам, че всички са еднакви.  
Хайде сега да се върнеш назад и да прочетеш всичко което съм написала по въпроса, за да не се изказваш неподготвена! Искаш ли?
Писала съм достатъчно за изключенията. А ти ми посочи с цитат къде говоря за всички.
Като не следите някой тема, не се хващайте за конкретно мнение от последните с глупави въпроси. Или четете назад достатъчно, че да си отговорите на въпросите.
Все се пръкне някой чел, недочел и връща дискусията 50 страници назад  ooooh!

Другата причина докторите да си трепят и осакатяват хора безнаказано е, че такива мишки като теб не смеят да се оплачат.
Ще си жертва на лекарска грешка и ще ги защитаваш  ooooh!
Извинявай, но не е никак нормално

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 10:41 от ма ко

# 2 905
  • Пловдив
Къде го пише това за другия побой?
http://m.novini.bg/news.php?id=280367

# 2 906
  • Куциндрел
Ако това е вярно, тази си е абсолютен психопат. За такива и затвора им е малко.... Tired

# 2 907
Тя още на първото видео го завиваше след това. Отива на психоза, да.

# 2 908
В моето семейство има пострадал от лекарска грешка, но по никакъв начин не  обобщавам, че всички са еднакви.  
Хайде сега да се върнеш назад и да прочетеш всичко което съм написала по въпроса, за да не се изказваш неподготвена! Искаш ли?
Писала съм достатъчно за изключенията. А ти ми посочи с цитат къде говоря за всички.
Като не следите някой тема, не се хващайте за конкретно мнение от последните с глупави въпроси. Или четете назад достатъчно, че да си отговорите на въпросите.
Все се пръкне някой чел, недочел и връща дискусията 50 страници назад  ooooh!

Другата причина докторите да си трепят и осакатяват хора безнаказано е, че такива мишки като теб не смеят да се оплачат.
Ще си жертва на лекарска грешка и ще ги защитаваш  ooooh!
Извинявай, но не е никак нормално

Ще си жертва на лекарска грешка и ще ги защитаваш

Нали не говориш за всички. Как да тълкувам казаното от теб? Май не аз съм тази, която не чете, не съм аз жертава, а в семейството ми има жертава.
Квалификациите от сорта на мишка и ненормално ги подминавам...

# 2 909
В болницата,в която работех последно също бебетата бяха при майките,но на жени родили чрез Цезарово сечение и такива,които сами пожелаят бебетата са в детска стая.
И в Австрия бебетата на жените родили чрез Цезарово сечение (първите от 1 до 3 нощи) са при детските мед. сестри (и то само през нощта), но жени пожелали да почиват така и не видях да има. Всяка си искаше бебето, но тези с катетрите нямаха физическата възможност да си ги вземат и да се грижат за тях.
Големи разминавания има между различните болници и различните държави.
В Австрия ми казаха, че не бръснат жените и не им правят клизми за добър ден. Аз сама се бях избръснала, но клизма никой не ми е правил. Родих в държавна болница, не съм платила един цент, като се разбра, че няма да родя вагинално и ще ме оперират, си избрах лекар и таткото беше с мен в операционната през цялото време. В интензивното също не бях сама, а с лекар през цялото време. В българското интензивно, когато ми извадиха апендиксът, имаше една хъркаща сестра и умрях от студ, а на сутринта се появи един сърдит санитар, който само където не ме наби /крясъци, обиди/ пълна програма  Twisted Evil
В Австрия и грижата за новородените и малките деца също се различава. Не съм виждала подпиране на шишета, при момченцата няма насилствено оголване на главичката на пениса, ваксините не са задължителни. В  Австрия никой не ми е казвал че съм свиня, слон и т.н. 
А в момента най-лошото в България е, че дори и да си платиш и да отидеш в частна болница, то пак нямаш гаранция, че няма да те пребият теб или бебето ти и да се изгаврят с теб.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт