Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 529
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 4 980
С теб не може да се води диалог! забрави ли как оправдаваше жената, заради условията?

# 4 981
С теб не може да се води диалог! забрави ли как оправдаваше жената, заради условията?
Хайде престани да лъжеш! Никога не съм я оправдавала, но за разлика от вас не оправдавам болницата и не смятам, че заслужава единствено да "понесе някакви административни проверки" както ти се изрази!
Проверките са нещо нормално и след тях трябва да има наказания и да се вземат необходимите мерки за да не се повтаря случилото се!
На този етап болницата продължава да си функционира по старият начин и е въпрос на време докато пострада следващият пациент.
Ако утре пострада вашето дете или някой друг ваш роднина, едва ли ще се чувствате облекчена от факта, че вече има осъдена акушерка, а ще се запитате защо и как е възможно болницата да допусне поредният психопат да се вихри в нея.

# 4 982
Хайде престани да лъжеш! Никога не съм я оправдавала, но за разлика от вас не оправдавам болницата и не смятам, че заслужава единствено да "понесе някакви административни проверки" както ти се изрази!
Проверките са нещо нормално и след тях трябва да има наказания и да се вземат необходимите мерки за да не се повтаря случилото се!
На този етап болницата продължава да си функционира по старият начин и е въпрос на време докато пострада следващият пациент.
Ако утре пострада вашето дете или някой друг ваш роднина, едва ли ще се чувствате облекчена от факта, че вече има осъдена акушерка, а ще се запитате защо и как е възможно болницата да допусне поредният психопат да се вихри в нея.

Аз не лъжа, писанията ти са запазени за поколения напред.

# 4 983
Акушерката е виновна, но трябва да се спре тази порочна практика бебетата да бъдат отделени от майката! Децата трябва да са при майките си, освен ако не се нуждаят от интензивни грижи! Така, че за мен основна вина носи болницата! Те са я назначили и те упражняват тази порочна практика!

# 4 984
  • при късмета
Акушерката е виновна, но трябва да се спре тази порочна практика бебетата да бъдат отделени от майката! Децата трябва да са при майките си, освен ако не се нуждаят от интензивни грижи! Така, че за мен основна вина носи болницата! Те са я назначили и те упражняват тази порочна практика!
Аха, основната вина е на болницата, за нещо, което този изрод е извършил със собственитес и ръце. Нали усещаш как звучи?
Болницата е назначила и други хора. Те защо не са го извършили? Нали са назначени и работят при същите условия

# 4 985
Аха, основната вина е на болницата, за нещо, което този изрод е извършил със собственитес и ръце. Нали усещаш как звучи?
Болницата е назначила и други хора. Те защо не са го извършили? Нали са назначени и работят при същите условия
А ти от къде знаеш останалите какви са ги вършили и продължават да ги вършат?
Спорът за това кой е по виновен е безсмислен.
Имаме извършител на престъпление и съучастник в лицето на болницата.

# 4 986
Пак ли същия диалог се води? Rolling Eyes
Естествено, че персоналната вина е на въпросната Емилия.
И тя трябва да бъде наказана. Naughty
Обаче при същите условия е напълно възможно и друг да извърши нещо подобно.
Затова болницата трябва да елиминира всички възможности в тази посока.
Пък ако някой психопат, при нормални условия, направи нещо такова, пак ще си понесе персоналната вина.
Бедата е, че  в случая имаме хем психопат, хем екстремни условия.

# 4 987
И аз съм по-притеснена, че болницата си работи нормално, а за нея излязоха и много други нарушения, включително ненужни операции или операции направени само на хартия.

Акушерката трябва да бъде осъдена, разбира се, но също така и болницата, която е допуснала това. Родителите не са оставили детето на акушерката, а на болницата, тя е излъгала доверието им.

# 4 988
Персоналната отговорност е на извършителят, но болницата с порочната си практика, създава условия за извършването на такъв род престъпления! В случая, болницата е институцията от която зависи какво ще се случва в нея и трябва да си извади необходимите изводи!

# 4 989
  • София
Много болници имат практиката заразделяне на майка и бебе. Дори се приема за нещо нормално и си е като стандартна приказка"Майката трябва да си почине".Някакво неразбиране има на естествените процеси след едно раждане, разбира се, ако всичко е минало в рамките на нормалното. Да не говорим, че бебето го разглеждат като собственост на болницата и отношението към майката е като към 10 годишно.
Та не е само София Мед, ако говорим за такива условия, ги има почти навсякъде.

# 4 990
Но за да се случи това предтъпление, явно няма достатъчно контрол от болницата, въпреки камерите. Изтъква се и преумора и това пак опира до болницата, нищо че тя е искала да си слива смените, просто не бива да се допуска.

Май терминът беше "престъпна небрежност." В крайна сметка, когато си в ръцете на институция и пострадаш, институцията носи отговорност, независимо от причините довели до инцидента.

Аз се надявах болницата да им плати куп пари и да фалира, за да се отнасят по-сериозно към правилата останалите. Без да оневинявам акушерката!

# 4 991
  • Ямбол
...
Та не е само София Мед, ако говорим за такива условия, ги има почти навсякъде.
Напротив, почти навсякъде бебетата са си при майките, само в София и някои други болници съм чувала, че не ги оставят.

# 4 992
Скрит текст:
Пееш една и съща песен, от началото на темата. Болниците, на болниците. Да, трябва да се променят нещата в тях, но с този казус, промените за които говориш не се отнасят. Далеч съм от мисълта, че не трябва да носят никаква отговорност или да се разминат и те с наказанията, но тук персонално е извършено криминално престъпление.
Ето има още едно обвинение, за същото престъпление, с друго бебе и извършено от същия извършител. Все пак в тази болница работят и други хора, защо те не са извършили подобно нещо? Нали са в същата болница?
По твоята логика болницата е виновна и за другите случаи, а акушерката, света вода ненапита!
Скрит текст:
Ако болницата беше отговорна за боя на бебетата, защо се търси отговорност от конкретния извършител.
Разбрахме, че имаш близък в гилдията, на когото като на всички останали му малеят парите и все управата на болницата е виновна, но в конкретния казус, тази теза няма място

не е казала такова нещо Peace

болницата трябва да носи отговорност за занижения контрол над персонала си, за опита да "замаже" нещата, за принудата за работа без почивка и за всички други нарушения, които могат да бъдат открити при разследването и това по никакъв начин няма да оневини персоналния извършител, а ще спомогне да няма подобни престъпления в бъдеще.

Няма принуда за работа без почивка, не говорете смешни неща.

# 4 993
Принуда няма. Но няма и забрана.
За шофьорите как се следи дали почиват?
Тук защо се разрешават толкова дълги смени?

# 4 994
Болницата трябва да си понесе административните наказания. Съгласна съм, че бебетата трябва да са си при майките, но голяма част от майките предпочитат да не са с тях поради несигурност, страх и преумора. Практикува се не само в тази билница, а във всички родилни отделения.

Нищихме и проблемът със смените и стаа ясно, че на всякъде са тежки и дълги.

Общи условия

Активация на акаунт