Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да предизвика пърхот след използване на шампоан с хинин от Милва?
Кой крем за лице или тоник би бил подходящ за балансиране на сухата кожа на бузите и мазната T-зона?
Коя марка сух шампоан за коса се препоръчва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да предизвика пърхот след използване на шампоан с хинин от Милва?
Поява на пърхот след използване на шампоан с хинин от Милва може да бъде индивидуална реакция. Възможно е косата да реагира по този начин към определени съставки в продукта, което не е необичайно за различните видове коса и скалп. Това може да бъде резултат от индивидуална непоносимост към някои от съставките в шампоана.
-
Кой крем за лице или тоник би бил подходящ за балансиране на сухата кожа на бузите и мазната T-зона?
За балансиране на сухата кожа на бузите и мазната T-зона, препоръчително е да изберете продукт, който хидратира сухите области, но същевременно не увеличава мазнината в T-зоната. Тоници или кремове със съставки като хиалуронова киселина, алое вера или леки хидратиращи формули без масло биха били подходящи за този тип кожа.
-
Коя марка сух шампоан за коса се препоръчва?
Сухият шампоан на Farma е препоръчителен за освежаване на скалпа и косата, тъй като има приятен ненатрапчив свеж аромат. Той е подходящ за брюнетки, тъй като белият цвят лесно се премахва от косата. Освен това сухият шампоан на Balea е друга добра алтернатива, която също получава похвали за ефективността и цената си.
-
Коя почистваща маска за лице бихте препоръчали?
-
Коя марка бронзиращ руж или хайлайтър бихте препоръчали?
Тъкмо бях в чуденка каква четка за пудра да си взема, която хем да е добра, хем да не е скъпа и каква матираща прозрачна пудра - и се зачетох тук и открих и двато отговора - на Essence. Също 2 момичета хвалят очния крем на Регал, че само той не им подува очите, та го взех и него днес да го пробвам, че и при мен се получава такъв ефект 
Имам и два ейвънски, един Мис Клер, обикновен на Импала (сив е отвън), някакъв измислен на който дървото му е на бразди. Събирах, събирах ...