Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 31

• 79 232
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Маската на Рубела ми се струва, че я има в Била Peace

# 31
Songes,на Балея маските съм ги купувала и съм доволна от маската със кал от мъртво море.Много добре почиства порите в дълбочина и черните точки на носа.Искам почистваща маска в тубичка.Тази на Арома е с каолин,но не сме я коментирали в темата,дали почиства добре кожата в дълбочина?

# 32

препорчайте ми сух шампоан за коса?
Имах сухия шампоан на Велнея и не бих повторила покупката....
Препоръчвам сухия на Фармона-освежава скалпа и косата и има приятен ненатрапчив свеж аромат.Аз съм брюнетка и това бялото много лесно със разресване се маха от косата!Цена 5,60лв. във Елитис.

# 33
Songes,на Балея маските съм ги купувала и съм доволна от маската със кал от мъртво море.Много добре почиства порите в дълбочина и черните точки на носа.Искам почистваща маска в тубичка.Тази на Арома е с каолин,но не сме я коментирали в темата,дали почиства добре кожата в дълбочина?

Не съм ползвала точно тази. Сега се сетих за "3 в 1" на Гарние. Използван като маска, е трепач. Почиства наистина дълбоко и тушира възпаленията:
Скрит текст:

Доста изсушава, затова трябва да се ползва крем след това. За мазна и проблемна кожа е много ефективен продукт.

По-евтина "имитация", но със сходен състав, е "3 в 1" на Балеа:
Скрит текст:

И двата продукта съдържат каолин.

# 34
  • София
Много полезна тема.  Hug Тъкмо бях в чуденка каква четка за пудра да си взема, която хем да е добра, хем да не е скъпа и каква матираща прозрачна пудра  - и се зачетох тук и открих и двато отговора - на Essence. Също 2 момичета хвалят очния крем на Регал, че само той не им подува очите, та го взех и него днес да го пробвам, че и при мен се получава такъв ефект Simple Smile
Аз съм МНОГО доволна от лаковете Golden Rose Selective Nаil Lаcquer.  Издържа ми 5-6 дни без люпене, докато другите най-много 2 дни. Не слагам основа, нито топ-лак в момента. Продавачката много ми похвали техния топ-лак, който в момента им беше свършил и затова не можах да си взема.

# 35
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

препорчайте ми сух шампоан за коса?

Балеа твърдо не ти препоръчвам - ужасни са.Сега пуснаха в някои аптеки и Елитис сухите шампоани batiste, които са много хвалени в чужбина, но досега ги нямаше тук.

# 36

До кога за намалени фдт на Римел в Лили?
Някой може ли да ми препоръча някой по-покривен от техните фдт, засега се спрях на Stay Matte, но нямам отзиви.

# 37
Моя молив за очи съм си го намерила и вече ползвам втори или трети. Сега исках друго. Взех си черен молив - каял на Орифлейм с идеята да разнообразя малко.Не ми хареса!  Crossing Arms Имам и два ейвънски, един Мис Клер, обикновен на Импала (сив е отвън), някакъв измислен на който дървото му е на бразди. Събирах, събирах ...
Моя молив е черен силиконов молив за опушен грим на Импала номер 08.

# 38
Аз пък да похваля продуктите за коса на Сери .. много съм доволна!

Исках да попитам - каква розова вода използвате? Бих искала нещо с максимално изчистен състав. И някаква супер ама супер почистваща маска за лице? Simple Smile

# 39
  • Сливен

Ползвала съм я,нищо особено,по-доволна съм от маската с глина в пакетче на балеа.За розова вода препоръчвам на Българска роза Карлово.

# 40
# 41
  • Стара Загора

Някой може ли да ми препоръча някой по-покривен от техните фдт, засега се спрях на Stay Matte, но нямам отзиви.

Мисля, че намалението е до края на месеца.
Иначе аз имам фдт Stay Matte - за мен е тежък за всекидневна употреба, поне аз търся нещо по-леко като за всеки ден, наистина матира за дълго време.

# 42

Мисля, че намалението е до края на месеца.
Иначе аз имам фдт Stay Matte - за мен е тежък за всекидневна употреба, поне аз търся нещо по-леко като за всеки ден, наистина матира за дълго време.

Аз и без това ползвам средно към голямо покритие, така че може би няма да ми е тежък. Важно ми е, че матира, ще го погледна пак  Simple Smile

# 43
Моля ви да ми препоръчате гланц с блясък!
Но да е евтин, защото няма д ползвам тестери и ще се наложи да взема няколко докато открия "моя"

# 44
  • Варна
Искам да похваля скрабa за лице на Биотен с кайсия, много приятна консистенция и кожата ми става доста мека. Сваля ми грима чудесно.

За сух шампоан пита някой - на Шаума, от серията Котон Фреш, бяло шише. Дори е намален на 4 и нещо в Елитис. Хвалят го доста по блоговете.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 01:03 от Marsala

Общи условия

Активация на акаунт