Проблема е следния: В класа на дъщеря ми откриха въшки на няколко деца. Започнахме да ползваме ХЕДРИН ПРОТЕКТ И ГОУ. Месец по късно нямахме проблем с паразити. Но още 2 седмици по късно, се оказа, че цялата воня на препарата, която изтърпяхме е била напразна. Дъщеря ми се сдоби с въшки. Ползвахме Виприн лосион който уж убива въшките и гнидите. Изкарах 15 броя въшки, чистих гниди. 2-3 дни след процедурата откривах гниди, които все още пукаха, т.е живи. Една седмица по късно намазахме отново, според упътването. Този път въшките бяха непреброими. Просто УЖАС. Явно този препарат не е достатъчно ефикасен и не се справя, но за съжаление в аптеките не ни предлагат други. Решила съм да изчакам още една седмица и да я намажа пак, за да доубием добитъка

Притеснението ми е обаче, че така може да се заразява до безкрайност. Трябва някакси да се предпазим от следващо заразяване.
Има ли някакъв продукт за превенция на пазара, който да е едновременно ефикасен и да не смърди така лошо както този препарат, който споменах по горе.
Благодаря ви предварително
Газ + мас + оцет - нашето старо детско спасение