KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 165

Deli yurek (2001)

# 166

това Не е той.. и аз мисля ,че е монтаж аз по-друго го познах  Blush Blush Blush ма мее срам да кажа Joy Joy Joy Joy

Кажи си в спойлер.  Peace Никой няма да го види.  Wink Laughing

Joy Joy Joy Joy

# 167

Беркенче, я кажи в "Диво сърце" какъв го играе Кенан, че народът чак ръце му целувал по улиците.

Аз бях прехвърлила набързо първа серия. Спасяваше някакви хора при терористичен акт.

# 168

Son Osmanli (2006) 

# 169
Аааааа, там галиба е болезнено млад! За Дели юрека говоря
Махир Кара ми сА гледа, най-много до към Езел... Joy Joy Joy Joy

# 170
Аааааа, там галиба е болезнено млад! За Дели юрека говоря
Махир Кара ми сА гледа, най-много до към Езел... Joy Joy Joy Joy

Peace

И азе още не съм се наканила да го прегледам дивака, не че и време имам за него, ама да си кажа честно даже и желание нямам.  Предпочитам, да прочета за какво иде реч.  Praynig

# 171

Беркенче, я кажи в "Диво сърце" какъв го играе Кенан, че народът чак ръце му целувал по улиците.

Аз бях прехвърлила набързо първа серия. Спасяваше някакви хора при терористичен акт.
Този сериал да си призная и аз не съм го гледала подробно само в началото малко и то скоро нали вървеше по БТВ на обяд после почнах работа и до там  Sad иначе е монтьор на коли там .Виж за "Aci Hayat" е друго него го знам  по минути и секунди как е що е  Joy Joy Joy

# 172

Ejder kapani (2009)

# 173
# 174

Аз съм гледала само части от игралният филм "Диво сърце - Бумеранг" той е направен след големият успех  на сериала през 2001-ва. Историята горе-долу е следната. Двама приятели от казармата..(.но може и да са били в някакви специални части) Та единият приятел живее някъде сред пясъците и чукарите( възможно да е Диарбакър) и се жени. Кани приятеля си (Кенан), който пристига с кола и с приятлката си. Сватбата е с всички табиети и т. н. Гаджето на героя на Кен гледа като изоглавено ( явно е от Истанбул) не е в час с обичаите. Булката я играе певицата Зара. Тя пее във филма  Peace На сватбата някой застрелва младоженеца. Приятелят му тръгва да разследва. Намесва се и бившият им командир...Ето този  Wink

...настава голям екшън  #2gunfire
накрая лошите отвличат гаджето ...но гл. герой я спаси и се измъкнаха. Преследвачите ги улучи с една базука  Joy

# 175
И този Див Бумеранг е нещо като Диво сърце, ама в подробен вариант, така ли?

# 176

Събота е  Embarassed  Twisted Evil Mr. Green Crazy

# 177
Ама и аз един разказ с картинки дръпнах  ooooh! ...Най- подробно от филма  съм гледала само зейбека  Joy
Ето едно клипче зад камера. Кен е по- млад и слабичък. Но иначе си е същият пъргавелко  Heart Eyes

# 178

Не съм гледала сериала Thinking Не знам дали сценарият е един и същ, или е някакво друго приключение на същия герой Юсуф Мироглу.

# 179

Не съм гледала сериала Thinking Не знам дали сценарият е един и същ. Или е някакво друго приключение на същият герой Юсуф Мироглу.

Peace
Мерсаж, косенце !

Общи условия

Активация на акаунт