KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Вичоми, не ме засмивай, щото е време за работа.
Батю е нежен, нищо няма да му стане на бебечето, ама кекс ще видим през крив макарон, каквото беше, беше, кой спал, кой ял мандарини, портАкали, това беше. Joy Joy Joy

# 331
Седмичната класация

От Петанчето съм я взела

# 332
# 333

Кенан и снаха му Озге

И девера и снахата са големи сладури  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Майката на Берг Хюля Дарджан има днес рожден ден!

Да е жива и здрава. Много щастливи мигове с дъщерите и внуците й.

Да е жива и здрава мама Хюля!   bouquet

# 334
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Не ми се прави нищо друго.

Laughing Laughing Laughing  Аз правих много неща, но това не ми пречеше акъла ми все да крои планове как бяга Махир и кога точно ще дойде времето за новия епизод.  Laughing

Гледам, косенцето,  Hug намерило най-накрая Патрона в действие.  Peace Значи спокойно и без нерви ще дочака до вечерта  Crazy няма да я мисля.  Wink Heart Eyes

На снимката с Озгето, Кенанчика ми хареса,  Peace Озгето не толкова,  Embarassed виждала съм нейни по-хубави снимки. Тази не е от тях.  Naughty Ама може би проблема е от компанията  Thinking сигурно и аз като застана до него няма да приличам на квот мязам.  ppp

На бабинка Хюля,  ще пожелая мислено хубави неща.     bouquet

# 335
# 336
# 337

Ето снимката с идеално качество.

Мястото е различно от тези, които сме виждали досега. Поне така ми се струва.

# 338

Ето снимката с идеално качество.

Мястото е различно от тези, които сме виждали досега. Поне така ми се струва.

Мда! Различно е! По-скоро ще да е хотел.  newsm78

# 339
# 340

Галка, те от хотела веднага ще звъннат в полицията. МС може да обяви и парична награда за главата на Махир.  Joy

# 341
 Joy Joy Joy
Да се опълчи на Карадайъ има смелост само дъртия катил. С дребни изключения като Аднан и Селим. Всичкото друго дето ходи и мърда вече е запленено от него.  Laughing

Варничка, сойле, джанъм,  Hug днеска купонЯ у Неслито ли ще е?  Wink  Така като гледам в ИГ, фърчат честитки за рожден ден по неин адрес.   newsm38

# 342

Браво на родата!  Peace Отсрамиха се , че имат такъв известен брат'чед  Joy Вече ще мирясам както казва колежката  Hug Laughing Heart Eyes

# 343
Седмичната класация

От Петанчето съм я взела

bouquet

Някои са във възход, други в падение  Thinking а ние  сме се закотвили на 5-то място.. Laughing Heart Eyes

# 344

" планетата на маймуните" влиза в действие Joy

Общи условия

Активация на акаунт