KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 809
  • 749
  •   1
Отговори
# 405

Дърво  Mr. Green

# 406
Успяха вече и да се скарат.  ooooh!

Защо ми се струва, че Кеньо се е разхубавил?  Heart Eyes Накъде ли повече?  Wink Но тук пред чайбахчето беше чок гюзел!

# 407
До кога ще я гледа така сърдито ???? Ееее.... Crossing Arms
"Сърдитко Махирко,празна му торбата"

# 408
А така!  ooooh! Ако Фериде е помогнала на този човек щи се понесе наказанието.  ooooh! Баща?!  Mr. Green

# 409
Атеш ве барут!

И вратата на проклетият шевролет заяде  Mr. Green

# 410
И тя нямало да му казва.  Whistling Дайте ми телефона му, аз ще му се обадя... всичко ще му кажа.

# 411
И тя нямало да му казва.  Whistling Дайте ми телефона му, аз ще му се обадя... всичко ще му кажа.

То твойто ще те замести, нищо, че си заключи малкото усте  hahaha Joy

# 412
Кака вика йок, а каките сложили този хаштаг.   33uu Безкрайната любов нереде?  newsm78 В последната една минута.  Rolling Eyes

# 413
Суна май я попита дали е казала за бебчо,но тя какво каза неразбрах??
Май,че няма да му каже? newsm78
Оф бе,ще се побулея като ги гледам така разделени,иде ми да  #2gunfireпо сценаристките..Ами да си ги събират най после,не извървяха ли целия този път заедно??Точно тях ли ще гледаме разделени,те заслужават да бъдат заедно,повече от всеки друг Heart Eyes

# 414
Аз си мислих,че пилянът на Батю и Кака е да не казват на никого к'во шЪ правят,пък то пак полвин Станбул знае newsm78

# 415

То твойто ще те замести, нищо, че си заключи малкото усте  hahaha Joy

Ама то верно много малко станало, забило едни кокили отзад и току само подскача след Фериденсия. Ама поне лицето й дошло на мене си.  Peace

# 416
Фериде не му каза по телефона адреса нарочно. Махир й обеща, че ще я вземе с него при директора на банката. Но на Ясин каза, че де факто няма такова намерение. Не иска да рискува заради него работата си. Наша Фера обаче нали добре си познава човека усети, че така ще стане и каза, че по телефона няма да му съобщи адреса, защото е сигурна, че ще отиде без нея.

Каза му къде и как ще му го даде, но много ми прекъсва тази вечер и не можах да чуя

# 417
# 418
Махир каза на Ясин, че нямат общо бъдеще с Фериде, защото след като намери доказателството ще се предаде в полицията и ще си изтърпи присъдите.

Фериде каза пък на Суна, че нямат общо бъдеще с Махир, защото той щял да бъде заловен и ще трябва да се върне в затвора.

Суна я попита няма ли да му каже за детето. Тя каза не. Суна репликира, че той има право да знае.

Фериде отговори това ще направи ли нещата по-добри. Няма ли да страда за детето? Няма ли да му липсва? Няма ли да тъгува за него?

Суна: А аз си мислих, че не искаш да му кажеш, защото му се сърдиш.

Фериде: Не му се сърдя. Не мога да се сърдя на Махир. Никога не бих могла да му причиня нещо лошо. До края на живота си ще принадлежа само на него.

Фериде каза, че след като баща й бъде осъден ще напусне Истанбул и ще отгледа детето сама.

# 419
На Батю к'ви лИбовни мисли му се вихриха у главата,а пък сърдит и нагрочен и гледа лошо Фера!Да знае тяяяяя.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт