KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 142
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цитат
А Белга, Белга от чия ръка ще умре? Този Мурат /Урко/ и той се изгуби.

За нея хич не знам,миналата седмица си мислех че МС ще я усети и ще и види сметката,ама не стана,сега пак си мисля за него,просто като едно предположение

# 91
Какво става?  newsm78 Това момченце Байрактарче с по един трей ли ще работи?

# 92
Ама нали тези райони ги стопанисва Махир,като съвестен гражданин,тоест следи да не се играе комар,да няма рекет и каквито и да  е незаконни дейности,така че може и за кмет да го провъзгласят

Браво Фифи   Hug Как се сети...идват местни избори  Joy Махир Кара идеално се вписва в длъжностната характеристика на кмет  Peace

# 93

Щом досега не спуснаха нищо , май ще си останем с един  Crossing Arms

# 94
Eто и едно клипче от Неджо.

"Когато мисли, обича да си играе с косата си. Фотоапаратът и слушалките са винаги до нея. Очите й виждат, а ушите й чуват всичко по различен начин . Колкото обичаме да се смеем, толкова ни е приятно и да мълчим заедно. "

https://instagram.com/p/15mBcmB7p9/?taken-by=necokut

Благодаря ти за всичко, Варна! Нищо, нищо нямаше да бъде същото без теб! Hug

Уникално споделяне от страна на Неджо. Много обичам Берг.

А аз обичам всички вас!

Ха, добра вечер, хулиганчета!  Hug
Днес на два пъти ви четох по пътя, голяма конушма си бяхте заформили.  Peace

И гледам, гледам и аз като Селфи, фрагман не виждам.  Rolling Eyes Надявам се, са чакали да влезем у хулиганското време та да ни го пуснат.  Wink Praynig Praynig Praynig

# 95

Не е виновен Байрактаров. Той човекът си е заснел епизода. Ония търтеи от Ай Япъм.

Ама ние сме им свикнали на номерата.

# 96

Браво Фифи   Hug Как се сети...идват местни избори  Joy Махир Кара идеално се вписва в длъжностната характеристика на кмет  Peace

Да го направят един околийски началник, като Али Ръза.

# 97
Не знам кой отговаря за трейове, резюмета и такива работи, но нещо ги хвана пролетната умора сякаш?  ooooh!

# 98
Ама нали тези райони ги стопанисва Махир,като съвестен гражданин,тоест следи да не се играе комар,да няма рекет и каквито и да  е незаконни дейности,така че може и за кмет да го провъзгласят

Абсолютно! Айде да не е на цял Истанбул. Но може поне на техния квартал да стане кмет. Че той им беше и досега вместо  съд и полиция.

# 99

Много ми хареса този филм. Кен пак се бореше за справедливост, но без шамари и юмруци. Беше като последовател на Ганди.  Joy

# 100

Тоз Али Ръза, постоянно го разнасят из фейса " много ми е лошо"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 101
# 102

Ох, ние хубаво издигнахме кандидатурата на Супербат, ама дали ще ни покажат нещо от щастливите дни на Махир и Фериде. Готова съм да се откажа от сватбата. Вместо нея да ни дадат малко от живота им, когато лошото вече ще е зад гърба им.

# 103

Тоз Али Ръза, постоянно го разнасят из фейса " много ми е лошо"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Да бе и аз съм го виждала. Това негова реплика ли е?

# 104

Да бе и аз съм го виждала. Това негова реплика ли е?

След една бърза справка с бабинка  Laughing Laughing Laughing на човекО от много зор и проблеми  често му е ставало лошо.  Mr. Green Но най-забавното според нея е, че на него му е било лошо но всъщност жена му е била тази, която винаги е пъшкала.  Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт