KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 75

Неджо какво е писал, че само един човек може да те събуди сутринта в 9 или си ги съчинявам Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
necokutSabah 9 da Burgazada icin beni uyandirabilen tek insan @berguzarkorel ve cancagizim @pinarakinnn

"Само един човек може да ме накара да стана в 9 часа"

Били са на остров Бургас /част от Принцовите острови/

# 76

п.п. Сподели и ти...как му е косичката?  Joy

Ашколсун! Ами мека си беше! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 77

Неджо какво е писал, че само един човек може да те събуди сутринта в 9 или си ги съчинявам Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
necokutSabah 9 da Burgazada icin beni uyandirabilen tek insan @berguzarkorel ve cancagizim @pinarakinnn

"Само един човек може са ме накара да стана в 9 часа"

Били са на остров Бургас /част от Принцовите острови/

Изобщо не мога да си представя Берг да седне да стои.
Добре, че и приятелите и са такива, здраво обичат живота и използват всеки миг, за да му се порадват заедно.

# 78

Изобщо не мога да си представя Берг да седне да стои.
Добре, че и приятелите и са такива, здраво обичат живота и използват всеки миг, за да му се порадват заедно.

Добре, че са те да има с кого да си изразходва енергията, че иначе на Халит щеше да му се вземе здравето. Така може да си стои вкъщи.  Grinning Grinning Grinning

# 79
Направо!  Joy Joy Joy

# 80

Другата седмица програмата пак е натоварена. Майката на Берг има рожден ден в понеделник, а Халит в четвъртък.  Wink Grinning Grinning

# 81
Eто и едно клипче от Неджо.

"Когато мисли, обича да си играе с косата си. Фотоапаратът и слушалките са винаги до нея. Очите й виждат, а ушите й чуват всичко по различен начин . Колкото обичаме да се смеем, толкова ни е приятно и да мълчим заедно. "

https://instagram.com/p/15mBcmB7p9/?taken-by=necokut

# 82

"Когато мисли, обича да си играе с косата си. Фотоапаратът и слушалките са винаги до нея. Очите й виждат, а ушите й чуват всичко по различен начин . Колкото обичаме да се смеем, толкова ни е приятно и да мълчим заедно. "

Благодаря ти за всичко, Варна! Нищо, нищо нямаше да бъде същото без теб! Hug

Уникално споделяне от страна на Неджо. Много обичам Берг.

# 83

Щастливка е Берги, че има толкова много приятели!
Ако тя не е истинска и добра, няма да ги има и тях. Heart Eyes

# 84

Karadayi backstage (old )  Grinning

# 85

не съм мислила,че ще сънувам Махир Кара ама стана ОМГ не съм вред тия дни тв'а е от СЦ  Joy Crazy #Silly

БерКенче  Hug  хората нали ти го казаха: " Мъжът , който ще отнеме съня ви..." Няма значение Салих ли, Махир ли, Езел ли  Joy

п.п. Сподели и ти...как му е косичката?  Joy
Laughing Косе  Hug ами за косичката незнам ама рачичката да припаднеш -памук  Crazy.. после цял ден ми беше едно такова любовно ,нежничко през 5 мин си разветковах тела да го гледам  Embarassed как стават тия работи незнам ама аз верно съм врътнала  Mr. Green Joy

# 86
първи сезон ми е любим тогава имаха най-сладки моменти с кеф бих го изгледала пак  Laughing

# 87
# 88
  • София
Цитат
Неждет няма да убие Тургут. Не, защото не иска да се отърве от този подъл психопат.
Не знам доколко ще е вярна тази прословута таблица, но след като каките дадоха заявка за Сеис, че ще става добър човек и близък на Кара, логично е той да го убие, за да го приемат докрай.

Сеис има да урежда стари сметки с Тургут. Както се вижда той не забравя. Освен това, явно е, че Тургут ще направи всичко възможно да се насади в подземния бизнес. Това никак не се хареса на Сеис.
Той се съюзи с Орхан и Далян против общия враг. И според мен не е само заради Илкнур. Той добре знае, че сам не може да оцелее. Видяхме в последния епизод, че и МС ще притиска Сеис да обслужва Тургут, дори получи заплаха. т.е. няма го Тургут, няма заплаха, няма с кого да дели, а и отмъщение за прокурора, гледал делото му.
Знаем Тургут на какво е способен. Не стане ли на неговото, може да направи косвено така, а и пряко, че да убива любими хора. Твърде вероятно е да се случи нещо с Илкнур/не най-лошото/ и Сеис с удоволствие ще го унищожи. А и те се хванаха вече за гърлото - от една страна Тургут и МС, който го опекунства/защото е принуден/, от другата страна Сеис, Орхан и Далян аби.

Като слушах всичко това в последния епизод друго си мислех. Той Махир стана КБ по принуда.
Райони, мрайони, квартали....Не пускат дяла.
Сега Орхан го замества, но...докато се върне.
Ами като се докаже за МС  и сериалът завърши, Махир, пак ли ще държи тези райони?
 Такъв ли ще си остане в края? Офиси, мофиси, коли, банди...
Или в последните десет минути ще си стане пак кундурджия, а Фера ще си съдийства?

Аз пък си мисля,че нито Сеис,нито който и да е от на Махир групата ,ще извърши повече каквото и да е престъпление.За Сеис мисля,че вече е от отбора на добрите и като такъв няма да престъпва закона.
От тук нататък лошите сами ще се изядат,за това моето предположение е че Неждет,ще убие Тургут,но този път ще го направи така ,че да е сигурен на 100% че е мъртъв,а по този начин ще се отърве и от МС.Замислих се дали Неждет,ако научи за мераците на Тургут да става подземен бос,няма и за това да му се "израдва".
А за Махир,каква професия ще избере накрая ще видим,но едно знем,че го бива в много области-и адвокат беше и кюфтета продава и обущар и чистач и мафиот.Ама нали тези райони ги стопанисва Махир,като съвестен гражданин,тоест следи да не се играе комар,да няма рекет и каквито и да  е незаконни дейности,така че може и за кмет да го провъзгласят

# 89
А Белга, Белга от чия ръка ще умре? Този Мурат /Урко/ и той се изгуби.

Общи условия

Активация на акаунт