KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 159
  • 749
  •   1
Отговори
# 60

Ама, Фериде защо му говори с гатанки newsm78 , тя не знае за срещата им с Белгината?
Даже трябва да му се сърди, че не е загрижен за  състоянието на бебето след стреса, който тя преживява. ooooh!

Ами те не са се видели като хората, как да му говори.

Тепърва ще си изясняват хиляди неща....

Фактът, че Махир предпочете да поеме вината на Назиф баба върху себе си сам по себе си говори, че той реши да лиши Фериде от себе си през следващите 15 години и избра детето му да расте без баща.

След като е научил, че Фериде е премахнала бебето - нито той нея обвинява, защото е взела това решение предвид горния факт, нито тя него сега ще обвинява, предвид истината и желанието му да отмъщава. Затова може би на първо време - те двамата се изправят срещу истината и ще доказват сами кой е истинският виновник за всичко. А няма ди си търсят - ти защо си в затвора и не ти ли дожаля за бебето и мен, и ти защо го махна, не ме ли обичаш вече....Нещо такова.

# 61
По едно следобедно кафе с локум.

# 62
  • София
Здравейте!
Благодаря от сърце за снимките,резюмето,поредния преведен епизод и новата тема на нашите работливи момичета.Чак сега изгледах епизода и съм уауууууууууууууу,последната сцена беше страхотна,много силна,много,ако направите класация за най силни сцени в трите сезона на КД,тази ще е една от любимите ми, в моята лична класация.
Въпроса който ме яде обаче е Неждет ще убие ли МС?И ако не го убие, както най вероятно ще стане,как ще се развие действието?Дали Неждет без да му дреме за никой,няма да реши да убие Тургут,а от там да се отърве и от МС,защото е наясно,че ако Тургут бъде убит истината за Господина ще излезе на яве.С един куршум,два заека.

# 63
На Махир вече му е гадно, че постъпи така с нея.Събуди се от будната кома в която беше. Как само полетя, когато му казаха, че същата Суна Демир е дошла  Grinning ...Когато Фериде  каза " Веднъж умрях с теб. Умрях с мама..Мелих.." той сведе виновно очи.

# 64
# 65

Но Фериде наистина би трябвало да се изненада, че Махир не пита изобщо за детето. Тя не знае какво му е казала Белгин.

Обаче вероятно, както казвате, тези неща сега ще останат малко на заден план.

# 66

не съм мислила,че ще сънувам Махир Кара ама стана ОМГ не съм вред тия дни тв'а е от СЦ  Joy Crazy #Silly

# 67
# 68

Въпроса който ме яде обаче е Неждет ще убие ли МС?И ако не го убие, както най вероятно ще стане,как ще се развие действието?Дали Неждет без да му дреме за никой,няма да реши да убие Тургут,а от там да се отърве и от МС,защото е наясно,че ако Тургут бъде убит истината за Господина ще излезе на яве.С един куршум,два заека.

Неждет няма да убие Тургут. Не, защото не иска да се отърве от този подъл психопат.
Не знам доколко ще е вярна тази прословута таблица, но след като каките дадоха заявка за Сеис, че ще става добър човек и близък на Кара, логично е той да го убие, за да го приемат докрай.

Сеис има да урежда стари сметки с Тургут. Както се вижда той не забравя. Освен това, явно е, че Тургут ще направи всичко възможно да се насади в подземния бизнес. Това никак не се хареса на Сеис.
Той се съюзи с Орхан и Далян против общия враг. И според мен не е само заради Илкнур. Той добре знае, че сам не може да оцелее. Видяхме в последния епизод, че и МС ще притиска Сеис да обслужва Тургут, дори получи заплаха. т.е. няма го Тургут, няма заплаха, няма с кого да дели, а и отмъщение за прокурора, гледал делото му.
Знаем Тургут на какво е способен. Не стане ли на неговото, може да направи косвено така, а и пряко, че да убива любими хора. Твърде вероятно е да се случи нещо с Илкнур/не най-лошото/ и Сеис с удоволствие ще го унищожи. А и те се хванаха вече за гърлото - от една страна Тургут и МС, който го опекунства/защото е принуден/, от другата страна Сеис, Орхан и Далян аби.

Като слушах всичко това в последния епизод друго си мислех. Той Махир стана КБ по принуда.
Райони, мрайони, квартали....Не пускат дяла.
Сега Орхан го замества, но...докато се върне.
Ами като се докаже за МС  и сериалът завърши, Махир, пак ли ще държи тези райони?
 Такъв ли ще си остане в края? Офиси, мофиси, коли, банди...
Или в последните десет минути ще си стане пак кундурджия, а Фера ще си съдийства?

# 69

Ами като се докаже за МС  и сериалът завърши, Махир, пак ли ще държи тези райони?
Или в последните десет минути ще си стане пак кундурджия, а Фера ще си съдийства?

Ще завещае всичко на бат Далян.  Joy

Махир може пак да майстори обувчици, ама Орхан какво ще работи, не го знам.  newsm78 Grinning

# 70

Ще завещае всичко на бат Далян.  Joy

Махир може пак да майстори обувчици, ама Орхан какво ще работи, не го знам.  newsm78 Grinning

1980-та година ги очаква военен преврат ...  Thinking Орхан може да стане военен  Wink

# 71
Само да не извъртят някой фатален край, че да няма никакво значение кой какво що...

# 72

не съм мислила,че ще сънувам Махир Кара ама стана ОМГ не съм вред тия дни тв'а е от СЦ  Joy Crazy #Silly

БерКенче  Hug  хората нали ти го казаха: " Мъжът , който ще отнеме съня ви..." Няма значение Салих ли, Махир ли, Езел ли  Joy

п.п. Сподели и ти...как му е косичката?  Joy

# 73

Неджо какво е писал, че само един човек може да те събуди сутринта в 9 или си ги съчинявам Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
necokutSabah 9 da Burgazada icin beni uyandirabilen tek insan @berguzarkorel ve cancagizim @pinarakinnn

# 74
Ето ги пак на РД на Улуч Байрактар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
" И вие ми липсвахте!"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт