KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 162
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
# 46

и аз така си мисля,този път май Фериде ще страни от него -само по работа..ще го търси   Laughing

Аааа това не може да се случи. Тя милата е като ранено врабче сега. Толкова иска да се гушне в него и да си поплаче. Ама наш Махирко е сърдит на целия свят.

# 47
# 48

#new at set

не се вижда сценариото, размазано е ...

# 49
 Според мен Фериде също няма да се втурне към Махир и да мисли за нежности.
Не знам, но в момента тя ще бъде обсебена от идеята да докаже вината на баща си.
Досега, тя подкрепяше Махир, нарушаваше също закона покрай него, помагаше му с каквото можеше,
но не подозираше, че МС стои зад всичко това, не можеше да приеме тази истина толкова бързо.
И ако го е спирала да не стига до крайности, то е защото е искала тази тяхна връзка, идеята да бъде в бъдеще с човека, когото обича, да имат деца и т.н.,. Един вид да го предпази от затвор, от грях и пр.
 Но и двамата не знаеха, че МС е бей ефенди.
В последните епизоди обаче се струпаха  делата на Махир, катастрофата преди това, изгубването на бебето, оцеляването на другото и решението и да го остави...
Беше един кръговрат, в който тя се завъртя и и трябваше време да осмисли нещата.
Истината, която разкри Назиф баба преобърна света и, но  това, което извърши баща и срути земята под нея.
Да, ранена е, има нужда от опора, от подкрепа, но не толкова от Махир като мъж, а от Махир, като човекът на който може да се довери...Човек, който знае откъде са тръгнали и накъде вървят, с каква цел.
Тя самата каза на Суна, че вече на никого не може да вярва.
Хората, които се опитват да и помогнат, един по един биват убити от хората на баща и.
Точно затова потърси Махир. Защото знае, че и той търси възмездие. В момента те са обединени не толкова от връзката помежду си, в интимния смисъл, колкото от общото, което ги свързва - отнемането на близките хора, отмъщението.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 14:57 от Mydream

# 50

и аз така си мисля,този път май Фериде ще страни от него -само по работа..ще го търси   Laughing

Аааа това не може да се случи. Тя милата е като ранено врабче сега. Толкова иска да се гушне в него и да си поплаче. Ама наш Махирко е сърдит на целия свят.
Тя ще се чувства по някакъв начин виновна за случилото се със семейство Кара,ще си мисли че Махо затова се държи така знам ли ..че е охладнял към нея newsm78
 а и е беше сладък период когато Фериде странеше от Махир 41 еп. примерно тогава си помня ,че ми скъсаха сърцето -обощаря и царската дъщеря  Rolling Eyes

# 51
Точно! Много хубаво си го написала Майдрийм!  Hug На кого му е до любов по време на война  Wink...да ,ама тя не пита  Laughing...и когато са близо един до друг, огънят на страстта пак ще се разгори  Heart Eyes Heart Eyes

# 52

Точно затова потърси Махир. Защото знае, че и той търси възмездие. В момента те са обединени не толкова от връзката помежду си, в интимния смисъл, колкото от общото, което ги свързва - отнемането на близките хора, отмъщението.

Да, аз съм съгласна с това.

Като казвам, че няма да го държи на разстояние, имам предвид, че тя има нужда да чувства, че той е до нея. Толкова се зарадва, когато Махир сложи ръка върху мрежата, с което й каза: "Можеш да разчиташ на мен". Тя и без това е толкова самотна и отчаяна, че едва ли ще тръгне да отблъсква единствения човек, който може да й донесе малко радост и искрица надежда в живота.

Не говоря за някакви любовни пожари,  защото и на двамата им пушат главите в момента, ама от други неща.    Joy

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 14:55 от varna_2

# 53
...и когато са близо един до друг, огънят на страстта пак ще се разгори  Heart Eyes Heart Eyes
а й бебока усети ли татко си наблизо ще вземе да рита .. и тогава всичко ще си дойде на място  Laughing  Party

# 54
# 55

Тоя човек забрави ли, че Фериде носи неговото дете. ooooh! ooooh! ooooh!
Какви са тия приказки, само да ни ядосва! Joy Joy Joy

Ами аз ви казах, че той не е загрял за какво му говореше Фериде като каза, че има причина да живее, въпреки всичко.

След две-три серии може и да разбере.  Grinning
Ама, Фериде защо му говори с гатанки newsm78 , тя не знае за срещата им с Белгината?
Даже трябва да му се сърди, че не е загрижен за  състоянието на бебето след стреса, който тя преживява. ooooh!

# 56
От днес

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 15:20 от varna_2

# 57
Точно! Много хубаво си го написала Майдрийм!  Hug На кого му е до любов по време на война  Wink...да ,ама тя не пита  Laughing...и когато са близо един до друг, огънят на страстта пак ще се разгори  Heart Eyes Heart Eyes
Това ще се случва без да го търсят, защото са си липсвали.
Просто любовта между тях е достатъчно голяма, за да припламваг пожари, когато са близо един до друг.

# 58

Любимият шал този път на главата. Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт