KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 166
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Може пък сега  Фериде да се държи на дистанция  Crossing Arms Тя му каза: "избягай за да помогнеш да отмъстим за близките ни " ...На момичето ѝ се стовари целият свят на главата  ooooh! няма да се занимава с Махировите колебания  Mr. Green

# 31
А аз не мога да проумея откъде идват Махировите колебания.

Първа причина би била да вижда, че Фериде се е  отчуждила от него, че не го обича, че иска спокоен живот с някое "добро момче". Но това не е вярно. Дори и при  дистанцираното отношение  на Махир към нея, на Фериде и през ум не й е минало, че може да сподели живота си с някой друг.

Друго какво би могло да бъде? Добре, решението му да убие баща й. Може да си мисли, че при това положение бъдеще за тях няма. Но нали сега ще събират доказателства, за да го изправят пред съда.

Семейството му да се настрои враждебно към Фериде, когато научи истината за баща й? И това няма да стане. Засега само Назиф знае, но и другите едва ли ще отхвърлят Фериде. Илкнура може да изсъска един два-пъти и толкова.

Не разбирам защо Махир е толкова убеден, че е по-добре Фериде да продължи живота си без него. И то когато много добре знае, че тя си няма никого на този свят.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 14:16 от varna_2

# 32
Това е философията на Махир бей!
Вие не можете да я проумеете. Толкоз. Joy Joy Joy Joy Joy
Той заслужава, само две серии Фериде да го гледа така и да протегне ръце към нея, а тя да му каже: Без теб, Махир! Ще продължа живота си без теб!
Само две серии.
Ама той е инат, и на това не може да се разчита.  Joy Joy Joy Joy

# 33

Не разбирам защо Махир е толкова убеден, че е по-добре Фериде да продължи живота си без него. И то когато много добре знае, че тя си няма никого на този свят.

Убеден той! Друг път.
На третата вечер взе да вие срещу луната. Joy Joy Joy Joy

# 34

Два ината  Heart Eyes Heart Eyes

# 35

Joy

Тя Суна хубаво й каза на Фериде: "Ти си инат, той е инат. Аз как да се оправям с вас?"  Grinning

# 36

Joy

Тя Суна хубаво й каза на Фериде: "Ти си инат, той е инат. Аз как да се оправям с вас?"  Grinning

Joy Много се смях с Джиджиното, опасна скица е  Heart Eyes ...щяла да се оплаче на прокурора на Републиката  hahaha

# 37
 Дениз Кара ще ги оправи и двамата си родители  Heart Eyes Heart Eyes ...представям си какъв инат ще се пръкне  Laughing

# 38
Нищо чудно пак Сунето да открехне Махир за Денизчето.
То пък направо срамота, Махир да повярва сляпо на Белгина и изобщо да не обели дума за тяхното дете.

# 39
Дениз Кара ще ги оправи и двамата си родители  Heart Eyes Heart Eyes ...представям си какъв инат ще се пръкне  Laughing

Инат, ама чаровен! Joy Joy Joy Joy

# 40
# 41

Joy

Joy Много се смях с Джиджиното, опасна скица е  Heart Eyes ...щяла да се оплаче на прокурора на Републиката  hahaha

Или " Какво ще кажем сега в банката? Идваме за наследството, така ли? "  Joy

# 42
Може пък сега  Фериде да се държи на дистанция  Crossing Arms Тя му каза: "избягай за да помогнеш да отмъстим за близките ни " ...На момичето ѝ се стовари целият свят на главата  ooooh! няма да се занимава с Махировите колебания  Mr. Green

и аз така си мисля,този път май Фериде ще страни от него -само по работа..ще го търси   Laughing

# 43

newsm10

Инат и половина.

# 44
Скрит текст:

Joy

Или " Какво ще кажем сега в банката? Идваме за наследството, така ли? "  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт