KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 19 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 270

Браво на феновете!  bouquet И на приятелите на Берг!  bouquet
СТрахотни снимки през последните два дни.  Hug

# 271
Най-стабилният човек в семейство Кара е Назиф баба.
От видяното дотук това мога да кажа.
Соня е като ощипана понякога.
Илкнура с тези завои в поведението ми стана неприятна.
Особено в трети созон.
Махир е любимият на Фериде. Имам забележки, но не мога задълго да му се сърдя.  hahaha hahaha

Така, че ИЛкнура, ако се раздели със Сеис, да си стои при айлето. Ердал аби пък да не е намерен човекът на улицата. Не стига, че толкова време търчи да им оправя бакиите, ами и да му пробутват Илкнура.  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ама тя любовта не пита...Той си я люби още като беше "щастливо" женена за Бидон Варелов  Joy

# 272

Най ме е страх Илкнура да не вземе да гракне срещу Фериде. Много ще се разстрои, ако вземе да й наприказва някакви гадости.

# 273

Браво на феновете!  bouquet И на приятелите на Берг!  bouquet
СТрахотни снимки през последните два дни.  Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Най ме е страх Илкнура да не вземе да гракне срещу Фериде. Много ще се разстрои, ако вземе да й наприказва някакви гадости.

Мен не ме е страх. Направо го очаквам.  Mr. Green

# 275
Здрастиииии! Hug Hug Hug
Оставих ви на края на 51 тема и само след два дни ви намирам  почти по средата на следващата/Майдрими    bouquet / ГолЕма седенкЯ,голЕм конушмак,аферин!Добре,че Църньо е направил самопризнания /Варничка    bouquet / ,че то като не ни пуснаха и втори фрагман,се чудихме накъде ще избият интелектуалните изблици на СЦ/Значи гълъбетата ще ги бъде!Чок шюкюррррр LaughingСамо дано се сбаращисат преди 114 епизод Praynig

# 276

Тази съдебна сага на семейство Кара беше такава школа за бат Ердал. Пет университета не могат да я заменят. На края на третата година взе даже да печели дела човекът.   rotfImbo

# 277
Само дано се сбаращисат преди 114 епизод Praynig

Как 114, Вишомиджим?  newsm78 Още утре вечер в 108 ги искам сбаращисани!  Heart Eyes

# 278

Тази съдебна сага на семейство Кара беше такава школа за бат Ердал. Пет университета не могат да я заменят. На края на третата година взе даже да печели дела човекът.   rotfImbo
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Къде съм била, нямам спомен, освен развода на Айти.

# 279

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Измъкна Батю от кауша. И сега последните две дела ще завършат с триумф.
Отърва и Назиф баба. Те други му свършиха работата. Но той се води спечелил делото.  Joy

Само не знам Фера ще оправдае ли Махирко или той ще си плое на петите и ще избяга в почивката на заседанието.

# 280
Само дано се сбаращисат преди 114 епизод Praynig

Как 114, Вишомиджим?  newsm78 Още утре вечер в 108 ги искам сбаращисани!  Heart Eyes
И яяяяяя! smile3534

# 281

Да си гледа първо мъжа, любимият Сеис, дето щеше лично да драсне клечока и после да съди Фериде, дето няма капка вина.

Значи всички истини ще излязат наяве и още даже....

# 282

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Измъкна Батю от кауша. И сега последните две дела ще завършат с триумф.
Отърва и Назиф баба. Те други му свършиха работата. Но той се води спечелил делото.  Joy

Само не знам Фера ще оправдае ли Махирко или той ще си плое на петите и ще избяга в почивката на заседанието.

Е, то това за кауша не го броя.
Фера, ако ще го оправдава, що да бяга човекът?
Ще избяга тъкмо да няма резултат от заседанието

# 283
Най-стабилният човек в семейство Кара е Назиф баба.
От видяното дотук това мога да кажа.
Соня е като ощипана понякога.
Илкнура с тези завои в поведението ми стана неприятна.
Особено в трети созон.
Махир е любимият на Фериде. Имам забележки, но не мога задълго да му се сърдя.  hahaha hahaha

Така, че ИЛкнура, ако се раздели със Сеис, да си стои при айлето. Ердал аби пък да не е намерен човекът на улицата. Не стига, че толкова време търчи да им оправя бакиите, ами и да му пробутват Илкнура.  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ама тя любовта не пита...Той си я люби още като беше "щастливо" женена за Бидон Варелов  Joy

Бидоня накрая може да я прегърне. Защо го държаха три години.
Все пак едно е Сеис да правят на добър, едно е Бидоня.
Той си е добър, ама е малко прост. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 284

Фера, ако ще го оправдава, що да бяга човекът?
Ще избяга тъкмо да няма резултат от заседанието

Ами ако Фериде го оправдае и после избяга, няма ли да изглежда малко подозрително.

Общи условия

Активация на акаунт