KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 52

• 18 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 285

Най-голямата грешка на Махир беше, че се отказа от помощта на бат Ердал като психотерапевт.  Joy Затова в трети сезон все не улучва верния подход към Феридана.

# 286
Според мен и в двата случая е подозрително.

Ако избяга без да е оправдан, каквото и да се случи с МС  - пак него ще обвинят, изобщо в тази посока - всичко ще сочи към Махир. Нали? Не е оправдан и изчезва, за да довърши започнатото.

Ако го оправдаят и избяга от  съда, някак си е безмислено. Оправдан, пък бяга. От кого?С каква цел?

Има една реплика във фрагмана от съда, че е взето решение. Ама какво е то?

Дори, в случай, че Махир избяга, МС ще е още повече нащрек и да предприеме някакви мерки.
Но може пък точно това да целят Махир и Фериде.

Но не ми се вярва да е оправдан. Защото дори за делото на Сеит, Илкнур да се яви и да се докаже, че при самозащита се е стигнало до убийство, то по делото за МС нали има 15 години.

Значи трябва да избяга, за да действат с Фериде, щото в противен случай от затвора нищо не може да направи.

# 287

Има една реплика във фрагмана от съда, че е взето решение. Ама какво е то?

Аааа да! Бях забравила. Тогава е възможно Фериде да го оправдае. Поне от едното обвинение да се отърве. И без това другото дело ще трябва да се преразглежда.

# 288
ейй сичко живо снимки си направи с тях само аз не тцтттц  Joy Joy Joy

# 289
Сонга, нея на кого ? Ако Османчо затрият...? Много ми е мил този Османчо.

# 290
Ще видим. Ако в 108 таблицата проработи, значи долу-горе ще я спазят.

# 291
# 292
Според мен Фера ще оправдае Махир за убийството на Сеит.А другата присъда е за неизвършено престъпление.Но там  не само Махир излъга съда,излъга и МС.Така че уговорката м/у Махир и Фера най-вероятно е той да избяга от затвора и да се крие от властите,докато докажат вината на МС.Да  обвинят МС в масови убийства и съответно съда да оправдае Махир!Така че Махир няколко епизода ще е нелегален... hahaha ще се шляе по сокаци и паланки,той има много ятаци,ще му помагат,пък може и ашуфтето да го приюти за малко newsm78 ...само за подслон,не за друго #Crazy И точно тогава тя да се издаде как уби детето му и как го предаде на Турго ! Peace

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 21:10 от vichom

# 293
Абе, ако трябва под водата с папура ще диша....ама ще се скрие.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 294
Ама той може и у нашенско да скокне,хем така шЪ го скрием,че дъъъълго време никой нЕма да го зърне. hahaha hahaha hahaha

# 295
Какъв папур - той е амфибия  Joy Joy Joy Joy

# 296

Не могат да дишат един без друг  Heart Eyes Heart Eyes

# 297
Какъв папур - той е амфибия  Joy Joy Joy Joy

А как гюзел излиза от водата?  Wink Laughing Сух, изгладен,начесан!

# 298

БеЗ-чет лиии ,Без-брой лииии,но много е ФлИбен у Батю...Я как го гледа напрегнато у устето,хемен да го цуне! hahahaАма май и Батю има чувства.... Rolling Eyes

# 299

Батю с тоя костУм е като мафиотски Дон...дон Махире ал Караре hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 22:14 от vichom

Общи условия

Активация на акаунт