Отговори
# 60
За записа с акушерката -
Скрит текст:
не издържах да изгледам целия запис, но.....опитах, за да знам каква е реалността и за какво става въпрос. Всичко може да се случи и трябва да съм подготвена...за болничен престой, за лекарска небрежност, за изтрещели служители. Този случай е пряко отражение на ситуацията в страната ни. Не мога и не бива да се абстрахирам от това, защото живея в тази действителност и трябва да реагирам адекватно. Или поне да опитам.
Иначе, Фиона.....много те разбирам за желанието да гледаш приятни за теб неща. И аз бягам от редица новини - например за Близкия изток, земетресението в Непал и пр.
Казвам това и приключвам темата, или поне за себе си.

Да ви питам за чорапките......дали някога ще спре да ги сваля? Цял ден играем на събуване и обуване на чорапки  newsm78

# 61
Denny_iv намазах с бебешко олио веднага, няма синьо, но още има малка цицина  Sad
Ох много трябва да ги пазим вече, падат като зрели круши. Вече само с колани в стола за хранене  Crossing Arms
Сега разбрах, че една приятелка е родила - голям рев му дръпнах  Joy

# 62
Здравейте ,Августинки!
От доста време хич ме няма тук,но гледам да хвърлям едно око от време на време.Много ме радват имената на темате!Като прочетох сегашното ми стана смешно,защото ние още нямаме зъбчееее.Чакаме ли чакаме,няма го! Grinning На 8 месеца стана моята бебка.Надявам се всички бебчовци да са добре,хубав ден от нас! Simple Smile

# 63
Мрс Петрова, а аз се чудех за какво са тия колани на столчетата! Явно има защо Simple Smile иначе в количката само коланите го държат да не се изсипе.

Фиона, сигурно ще се довлека към 2 в южния, теб дъжда притеснява ли те?

Идва ми метрото, това е от мен. Хубав ден!

# 64
Диди снощи го оставих на столчето да сложа едно чинии в съдомиялната - връщам се той прав се хванал за облегалката и гледа тв  Shocked . Направо лошо ми стана.Откакто е на 8м и на мен сякаш са ми сменили детето-днеска от сутринта е почти постоянен рев-1 баща му като тръгна за работа рева на вратата не мога да го успокоя,после аз едвам отидох до вц-то...дано е период,че не знам- струва ми се и топличък,ей сега като заспи ще меря-най - странното,че отказва пюрета,които преди никога не му стигаха.И само вика с цяло гърло и ръмжи newsm78

# 65
  • Пловдив/София
Аз да не дърпам дявола за опашката, ама май сме една идея по-добре от преди. Първо- нощем вече се буди "само" два пъти- към 1.30 и към 5 (при последно хранене 20.30 и заспиване 21). Обаче без ядене не мога да го успокоя и си изяжда доста, така че ще се храним. Оттам ни тръгва накриво режимът, че в 7 (когато уж му е първо хранене) не е гладен, ама ще го измисля. Може би ще опитам да го задържа да яде чак в 6, после в 9-9.30 и после 12.30-13.
Освен това днес си играе сам и не изпада в истерия като се отдалеча (е, тръгва да пълзи към мен, даже вчера влезна в тоалетната и изтръпнах, с всичките му там препарати, а няамме висок шкаф за тях)

Аз се чудя дали да не ви се довлека в Южния, ама имам много за покупки- пак ще дам една запалта в бебешкия магазин, че има нужда от обувки, бели дрешки за кръщене, бурканчета за из път, памперси, козметика и може би 2-3 нови играчки да го баламосва кръстницата по време на ритуала

Май киселото мляко неслучайно се въвежда късно- вчера след като излапа 2-3 лъжици в зеленчуковото пюре с апетит, след 2-3 часа го боля ужасно коремът и ми плака неутешимо. Така че май след месец ще давам пак, колкото и да ми се иска да намеря храна, която яде и го лъже да яде другите храни.

# 66
Привет!
 Пиша съвсем набързо...
Coming- за нефролог по ЗК - Ние ходихме в Детско Здраве/на Ами Буе/ при д-р Митева. Исках при д-р Русинов, но нямаше свободни часове. И двамата са с голям опит. Имат и още двама специалисти. Само единият- доцент, мисля, не приема по ЗК. Ако искаш разгледай им в сайта, имат визитки и приемни часове.
Специалистите имат право да назначават повече изсл. от ЛЛ.

За срещата- иска ми се , но нямам идея дали ще сме тук. Пишете кога, при възможност ще дойдем.

Hug Hug Hug Hug на всички

# 67
danny_, сега ставам и не мога да мисля още, но предполагам, че и аз ще дойда.

Момчетата започнах да плачат за баща си. Той се завъртя повечко у дома и постоянно си играе с тях и ги гуши. Сега като го видят и двамата като за гимнастика протягат ръце. Казвам тайно кака, прилича на кики, заключихме, че е куку. Дъщеря ми по цял ден пее една песен от бейби тв КУ-Ку, ку-ку и нататък не я знаем, че тя  я пее като кен лии.

Днес ще ядат червена чушка, ориз, пащърнак, тиквичка с масло. Следобедната закуска я мисля още.
Искам да се тествам с храна навън. Ще вземе и две млека, ако видя, че отива на зле положението. Обаче какво да взема? Не ядат с парчета, трябва да е гладко. Освен да вадя една цедка и да минавам през нея  Crazy Иначе ще си накисна някакви ядки предварително и там ще объркам.

Каква мазнина, различна от масло, давате?

А, на нефролог ние бяхме в Детска консултативна поликлиника(така ми го изписва в бг мапс) до Била в Хиподрума. Там била детската секция на някоя о големите болници(оф, забравих коя- май Александровска)
ПИпи, ние с Дани сме си разменили телефоните при едно предно събиране. Ако идваш, ако искаш да си ги разменим и с теб?
И ние ще ги кръщаваме този месец. Но ще е само нашето семейство и кръстника, може би братът на мъжа ми с приятелката си, че да има кой да снима.

# 68
  • София
Запис.

# 69
# 70
Coming къв тоз запис  Joy Няма те цяла седмица и накрая запис  hahaha Шегувам се  Hug
Моя дзвер пак заспа в колата 3 мин. преди да стигнем, и аз пак ще вися да го чакам  Crossing Arms

# 71
  • София
Ехо живи сме за сега. Вчера лекарката само зачервени гърло видя. Гърди, уши са Ок. Каза че доста деца са болни, ме времето лъже и така. Вчера ми беше супер гадно. Не иска да яде на обед, когато вече пътувахме - яде малко. Стигнахме и викам да му набутан предписаните лекарства и взе че повърна. Ама баш си повръщане....всичко от обеда. Направо се ужасите къде сме тръгнали с болно дете. Но днес е по-добре....няма температура, но даван Панадол де. Само кашлицата...и течащия вир от носа. Като се закашля все едно пирони в сърцето ми забиват. В четвъртък сутрин ще го водим пак,а ако ми се види зле и още утре вечер. Само да не слезе към гърдите. Гадно кашля....влажно някак, но не постоянно де. Даже спи доста добре. Бе това е. Дано се оправя.

# 72
  • по пътя
Момичета, вие сменихте ли количките? Много тежка ми става старата и се чудя дали да не му купя някоя по-лека, за по-голям човек вече newsm78.Исках Чико, но много скъпи ми се виждат. Кажете ми ако сте доволни от някоя марка. Ще обиколим днес и ще разглеждам на място.
Болните да оздравяват, пир нас каката беше болна, но вече се нормализира и успяхме да опазим дребчо.
Много му харесва и кус-кус и попара да яде сутрин, за следобед му правя кремче авокадо и банан, понякога каша.Но ми се струва, че все нещо не правя както трябва с тия хранения, то от толкова инфо се обърках вече.Давате ли обикновени картофи, защото аз за сега само от сладките.Вчера му добавих и малко спанак към зеленчуковата манжда и му хареса.

# 73
Лунно момиче давам картоф от почти самото начало.
Фиона освен масло, което въведох преди 10-ина дни давам и зехтин- екстра върджин- добавям го непосредствено преди сервиране на храната. Захранването с него започна от 1 до 7 капки и после на око Simple Smile
Моето бебе е в 37 седмица и направо ми скрива шапката- днес поставя рекорди по кратко спане- три пъти по 30 мин. Дано само и съня от 20:00 до 01:00 не се разбие, че съвсем ще я закъсаме  hahaha С яденето сме си все същата трагедия само каши, плодове и мляко.
Не зная до къде са стигнали вашите бебоци, но Миа вече от месец се изправя сама и само виси по мебелите. Ужасно ме е страх, че  в някой момент ще я изпусна от поглед и ще се пребие. Опитва се и да ходи, даже купихме обувки, които, разбира се, първо се опита да изгризе Joy Ноо, боц не иска да даде и това е! Simple Smile Явно ще го пропуснем този момент Simple Smile Иначе започна да играе на криеница с мен. Застава зад пердето и играем на играта peek a boo.
Пипи , тя кърма от шише си пие, но АМ не беше пила до сега. Мерси за идеята относно Т, може да не я докарвам.

# 74
  • Пловдив/София
Искам само да кажа, че съм във възхитителен потрес от каката на Фиона- толкова послушно, добро, разбрано и умно дете, никога няма да кажа, че е едва на 8.
А пък Дани и синът й са големи сладури и наистина откривам допирни точки с моя звяр, пък и двамата са чаровни усмивковци (днес съм скромна)

Общи условия

Активация на акаунт