Отговори
# 660
Ние слагахме на бубата също гентамицин и мина за около 2 дена.  Но при нас беше повечко залепена,  така че при вас може и по-бързо да мине.

# 661
Днес определено е по-добре, като отворих сутринта за да намажа не е ревал, но не му беше особено приятно. Вие колко време мазахте с гентамицин, аз забравих да попитам. И после как третирахте?

Диването става все по-подвижен. Като седнах при него на дивана и взех лаптопа се прибута до мене, за да ми "помага" с разцъкването  Joy

Кой ще пусне анкета със заглавията? Ако искате мога и аз да се пробвам, но нямам паролата.

# 662
Ох, добре, справих се с анкетата Simple Smile Ако имате още предложения ще ги добавя. Хубав ден на всички!

# 663
  • София
като изключим бурканите не е чак такава хамалогия с ДК. Последния път на консултацията лекарката сама ме попита дали искам бележка за кухнята. Аз тогава още не бях сигурна дали да записвам, но същия ден и една майка от парка каза, че ще ходи и аз взех бележката. На мястото една молбичка попълних. Онзи ден ММ качи бурканчета от мазето (30 броя) а аз купих 60 нови капачки. Сега до 20 трябва да ги занеса и да си купя купоните за Юли. После ще си я взимам от тук на близо една детска градина. Ноооо дали ще яде идея нямам. Ето днес пак готвене, готвене.....и уж постно, че по- яде......ще откача вече....задуших пресен лук със зехтин, морковче, ориз и малко сух джоджен. Сложих и щипцица сол да не е без хич. Отделно опекох чушка (сивриика), обелих и нарязах към ориза. И пресен копър сложих...еми не ще........преди няколко дни му бях сварила само ориз със морков и нищо друго и го изяде целия. Беше останало и на следващия ден добавих пилешко и го отказа. Днес си викам ще яде предвид това....но не и не.....не знам как ще яде кухнята или така ще заминава. За утре съм взела телешко за готвене и мисля да направя задушено и да му отделя и после да подправям за нас. Нямам много кураж, че ще го яде де. Какво му стана на това дете с това хранене на обед....просто не разбирам.....купените пюренца го лъжат повече и ги хапва поне до половината доброволно. Хайде отивам да оправям хаоса в кухнята......че не стига, че не ядоха, ами и да оправям сега......

# 664
Astined това за яденето все едно аз съм го писала  Laughing
Яде най-добре купени на Гербер, и то затоплени.
Обаче днес го оставих гладен по-дълго - закуска в 9:30 и обяд вместо 13:30, в 14. И изяде близо 200 гр. от мен приготвено пюре  newsm78 Сега ще гадая дали е бил много гладен или много му е харесала храната  Joy. Но според мен е първото.
Днес вече съм готова с кола маска на крака и ръце - ми то егати кефа, вместо да се изгърбвам по 3 часа с епилатора, за 30 мин. бях готова  Party. Как пък не отидох по-рано, ами все чакам малкия за заспи, той пък като стане след 30 мин. и си оставам до средата готова, пък то имало лесно  Sunglasses
И сега съм до средата на педикюр - домашен обаче, ако спи още ще има и маникюр  Whistling
Ще се похваля после  Joy

# 665
  • по пътя
При моето момче също някои неща от кухнята не се харесват, но е по-скоро изключение.Домашните ми неща не ги ядеше, но сега си изяжда всичко. Simple Smile
Аз си реших проблема с епилирането, с един фотоепилатор( скъпа инвестиция, но определено си струваше), но пак си е занимавка, днес трябва да правя пак процедури, да видим дали ще остане време за това, но за по-малко от час краката стават.

# 666
А има ли ефект от фотоепилатора? Колко време държи? Аз бях ходила няколко пъти в салон, но забременях и спрях, но ефект нямаше.
Sorry, че спамя темата, но ми е интересно инфо от първа ръка  Peace

# 667
  • София
Ами аз от известно време му давам закуската около 9:30, а обяда в 14:00.....ефект няма....трябва да е гладен, но пак отказва на мама манджите....после му давам следобедното в 17:00, че така и така е ял малко и на сила, а и да дойде вечерното мляко в 21:00.

# 668
Моля и аз за инфо за фотоепилатора. Може и на лични, да не спамим. Каква марка е и има ли ефект....и кога се прояви този ефект. Аман от тия косъми, а сега покрай бебето епилаторът ми се разсърди. И аз към кола се ориентирах.....
Астинед, на 4 хранения ли сте? Мерак ми е да я пробвам на 4 часа, ама как става със закуската - направо попара ли?

# 669
И мен ме интересува фотоепилатора, така че по-скоро моля в скрит текст, за да не спамим, вместо на лични Simple Smile

Астинед, може да има някоя съставка, която да не харесва, а ти да не очакваш. Препоръчвам ти да пробваш да свариш пръчици от зеленчуците, които яде обикновено, и между яденетата да дадеш да си хапне сам. Което хвърли с отвратена физиономия, то е врага. Аз така установих, че мрази броколите(защо ли се учудвам) и като спрях да слагам прояде. Не идеално, но по-добре. Сега си хрупа, но аз напоследък давам сутрин ам и после съвсем лека закуска - филийка или кисело мляко. Може да му направя скоро палачинки, защото днес го почерпих мъничко от моята и я изяде с голяяяям кеф Simple Smile ако му бях дала сигурно поне половината щеше да замине, но ми казаха, че са слагали цели яйца и прясно мляко и затова получи само две парченца.

Ние засега сме добре, това диване започна да вдига среднощни купони, но тази сутрин стана в 9! После приспиванията за дневните спанета бяха драма, но друго си е да стана като бял човек...в 8.30 Simple Smile))) как се обръщат нещата, преди спях до 12, сега ако спя до 8 се чувствам все едно съм спечелила от тотото Simple Smile

# 670
  • София
Епилацията е тема, която не може да е спам....!!!  Joy

Откакто започнах да давам закуската в 8 (най-късно 8,30) и обяда в 13ч. си яде обедното. Е, имаме период на въртене и "аз си тръгвам" от столчето за хранене, но с маймунджулъци и театро си изяжда към 180гр. Днес юфката беше одобрена. На мен не ми беше вкусна, но тя я излапа.

Днес взех бележка за ДК. Утре ще нося документите. Засега Вълшебник се яде, за август ще го ползвам него. Иначе е качила 80гр. и 1,5см. То при това движение е хубаво, че не е отслабнала. Но, доста субективно е меренето, защото 10мин. след консултацията си изяде следобедната закуска. Ако я беше изяла преди това щеше да е с още +190гр. и всички щяхме да сме щастливи. Лекарката не се впечатли.
Питах за киселото мляко. Трябва да е по-маслено - над 2% до към 3,6%. Не повече. Даде ми пример с Вереята 2,9%. Но Верея аз рядко купувам, вероятно ще заложа на някое 3,6% като му дойде времето.

БЦЖ-то ни го няма. Някой минал ли е вече през това? Другият месец ще ти даде направление за проба Манту, защото белегът на БЦЖ не се вижда.  Sad

# 671
  • по пътя
А има ли ефект от фотоепилатора? Колко време държи? Аз бях ходила няколко пъти в салон, но забременях и спрях, но ефект нямаше.
Sorry, че спамя темата, но ми е интересно инфо от първа ръка  Peace
Скрит текст:
Аз също преди бременността нямах голям ефекта, но сега има-да, от 5-6 процудери почти 80% ги няма.
Аз му купувам био кисело мляко на Хармоника, друго не смея като че ли newsm78

# 672
Дадох глас за яденето на пясък Simple Smile , но този път всички ми харесват Simple Smile
Аз хубаво си го държах младежа в кошарата и той като го пусна ходеше. Сега понеже го оставих да си се движи из нас и се ошлайфа в лазенето не иска доже да си стъпи на краката. Отложи се май прохождането с 2-3 месеца Simple Smile
Иначе зъби на хоризонта няма, пуснал е шкембе и си похапвоа добре. Отдавна не му бях готвила, че и той претенция стана и ми се мръщеше на манджите, ама днес му дадох картоф, морков и броколи и го омете. Не стига това, ами и утрешната порция изплюска. А преди ми я е отказвал точно заради броколите. Не мога да го разббера вече.
Много нервно приспиване с голям зор имаше сега. И имаме сериозен проблем. Не иска друг да го приспи. Съдра се от рев у баща си. Взема го аз -почва да му се хили, подам го обратно - надига вой. Трябва да вземем мерки веднага. Приемам идеи, че не ми се иска да е с грубо зарязване и див рев. Лека ви нощ и да сънувате детенца с голи гъзенца. Simple Smile

# 673
При нас от 5 ястия от ДК се яде само 1 Grinning .Вече изгубих надежда. Че и ги повръща,по половин час се дави... Друга кухня няма да опитваме защото менюто е пълно с неща,който за мен е твърде рано да ги предложа.
Въпроса с космите е мн актуален,да Grinning Аз откакто забременях го карам само с бръснача,че получавах контракции от епилатора и сега сигурно ще го ползвам като стане на 3 Grinning, че те после започват и от звука да подивяват.

# 674
  • Варна
Как сте, мами! Помните ли ме? Хахах хванала ме е рождената треска за празненства и се ровя във форума та наминавам да ви видя. Гледам обсъждате последно темата за хапване и няма да пиша, че ще се хванете за главата Ники как яде повече от нас... Надявам се всички сте добре и не съм досадила Simple Smile гледах и снимки. Страхотни августинчета си имаме! Пу пу пу! Да са ни живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт