Не знам как го е научил това при положение,че мокри кърпи ползваме само ако положението е много зле да стигнем до банята 

ще ме спука от смях
И за кремчето, и за рецептата, и за мнението по-горе!!!

За нашата кака никой няма да каже "какво кротко дете"! Ама "не бих казала, че е на толкова години", може да си помислите - мда, не се държи като момиче на почти 7. По-скоро като палаво момче на едва 4.
Повечето щамове Е. коли са нормален обитател на деб. черво, но има и ентеропатогенни Е. коли. А урината трябва да Е стерилна. т.е. в нея не е нормално да има Е.коли или каквито и да е бактерии. Лечението е точно такова, каквото ви е казала ЛЛ
От теб- спокойствие, хигиена и профилактика , друго няма. Аз ще ти кажа какъв пробиотик да даваш заедно с АБ - нямаш грижи 
Тя пък "цъка" като конче отдавна, но без никой да я е учил. По- интерсно ми е, че след като хранеше плюшките, започна да им бърше муцуните със салфетка и преди 2-3 дни взела четката за коса/ аз много рядко я реша с нея/ и показвала на баба си как се реше
Ако успея да наглася "програмата" ще се домъкнем в Ю. парк, но не ме бройте "сигурна" 

Обаче с АМ сме ударили на камък- не ще! Ще се започва търсене на идеалното за нейния вкус АМ, няма как!

и после си посука малко за десерт
Ми освен навън да го храня всеки ден
. А пюрето беше странно - сладък картоф, тиквичка и спанак с малко сирене и масло - ще си я запиша тази комбинация
)
Друго си беше като беше на 2-3 месеца- нося си само гърдите и малко дрешки. Сега буркани, купички, лъжици,шишета, бисквити, солети, плодове иии още хиляда неща. Отнема ни около 40 мин да излезем до парка (ако ще имаме заместено хранене, не в кварталния). Значи за няколко дена път ще ни отнеме около ден товарене в колата
)
Ще се навъртам там и моля ако ме забележите да ми свирнете. Количката ми е червено Муци, а аз съм с дълга тъмна коса
С Дани П сме се виждали, та това може да помогне 

Малкия мисля от днес да го броя официално пролазил
Задвижи равномерно ръцете и краката най-накрая, малко недодялано, но пък много уверено. На спалнята и после в неговото легло. Мисля, че ако го пусна на пода ще се ошлайфа за нула време.... за това ще задържа за сега та да си почистя хубаво и да прибера всички малки играчки, фиби, ластици, стотинки...... разхвърляни от кака му. Как ще го опазя от всичкото дребни елементи хич и не ми го побира ума.Препоръчани теми