Отговори
# 105
  • София
Ох, дано спре проклетият вятър, за да не се провали срещата утре! Praynig В крайна сметка в 2 часа ли е срещата? Аз вероятно ще дойда по-рано и ще обикалям. Пратих си телефона на Mrs.Petrova и може да ме издирите, ако съм се загубила из парка.

Denny_Iv, благодаря за линковете!

Десимира - и на теб, горещо!  Hug И за кремчето, и за рецептата, и за мнението по-горе!!!
За рецептата ще ми благодариш, когато най-накрая я открия. Надявам се тези дни...  Embarassed

# 106
Desimira около 2-2:30 е срещата, кой когато може. Аз лично с малкия  не мога много да спазвам точни часове  Joy
До утре и лека нощ   bouquet

# 107
Момичета, на беба й избива трети зъб - горен......страшна работа! Някой беше писал, че излизали по-трудно - подкрепям с две ръце. С първите две зъбчета не разбрахме какво става, а вчера....... бебето беше в пълна истерия. Рев, опити за смях и игра, пак рев и така, докато не намазахме с дентокинда - моментално подейства. Искрено пожелавам на тези, които не са се озъбили, да нямат такива премеждия. Измъчи се детенцето...... Sad

# 108
  • Пловдив/София
Nutty, дано нощес избие и се свърши. При нас най-тежко си беше с първото зъбче, седмици наред плач от всичко, после ужасата хрема 1 седмица, давене в секрети...С горното също беше неспокоен, но само 2 дена. Не разбрах с какво си намазала- дентонкинд не е ли на хапченца?

# 109
Дентинокс. Моя грешка....от къде го измислих тоя дентокинд незнам, дори го нямам Simple Smile

# 110
Добро утро!
Виртуална почерпка за моя рожден ден и деветата месечинка на момиченцето ни  Heart Eyes:

# 111
mama irina Честит празник! Много да сте щастливи всички Simple Smile

# 112
Мама Ирина честит двоен празник! Да сте много здрави и много да се слушате   bouquet
Понеже този месец няма 31-ви, и моето момче днес става на 9 месеца. Пожелавам му по-малко да го мъчат зъбките, че голям ревльо е станал  Mr. Green
Дано да си остане хубаво времето и следобед  Praynig

# 113
Хехе, Мрс Петрова - развесели ме, никога не се бях замисляла за родените на 31-во число Simple Smile Да ти расте здрав и щастлив младежът и много да те радва!
Мама Ирина - и от мен ЧРД - да сте живи и здрави ти и семейството ти!
Беба днес се поуспокои. Ако и с другия горен зъб е така незнам.......

# 114
  • София
Привет!

Вчера се консултирах с още една лекарка. Как имах нужда някой да ми каже: Спокойно! Ще се оправят нещата, ей сега ще видя кое  е най-добре за нея, дай да видя антибиограмата, трябваше да ми я снимаш, ооо, чудесно, към този и този АБ не са резистентни, ще я оправим, ще видиш!" Вече съм тралалаааа. Мама Ирина, и на теб много благодаря - за инфото, част от което вчера също чух от тази лекарка, и за подкрепата.

Излязоха и вторите резултати, писах ли? Потвърди се, но ще чакам и нефролога другата седмица. Отделно, 2те антибиограми са бъкани с различни лекарства, по едно подходящо и неподходящо съвпадат, но имат едно дето е при едните резистентно, а при другите - не... По съвет на вчерашната лекарка започнахме да даваме биогайя да подготвим кекавото ни стомахче.

Мама Ирина, съвети за пробиотик приемам всякакви!

П.П. И Шикалката увря играчките една в друга. Вчера зад гърба ми чувам много приятен звук, чак реших да погледна кое издава такъв хубав тон - седнала, сложила телефона ми пред себе си и го удря по екрана с едно стъклено шишенце!

Има и тихи игри, които много я занимават. Слагам я на спалнята сред събраното от простора пране от чорапи. Започва се едно премятане на чорапи от едната на другата й страна, като ги вдига високо (хм, колко да е високо) над главата си, понякога и ги опъва над главата си, друг път чак пада назад и вирва двата крака.

# 115
  • Точно където трябва
Пффффф, върнах се от консултация. Не стига, че ме навика че нищо не яде, ами се оказа, че сме качили само 100гр. за 40 дни. Иначе сме си дундавки, на нормата за 1г. Добре, че има стари запаси. Тя каза, че това е добре де. Не знам как да я накарам да яде... Пак се дра при док. Голям рев, голямо чудо. Иначе вече отваря чекмеджета и вади всичко от тях, голям кеф! ooooh!

# 116
Да раздвижа малко темата с един въпрос - как ги къпете тези бебоци? Ние още сме с подложка, но се чудя кога започват да се къпят седнали? Та......мнения / опит  newsm78

# 117
Нашата ваничка е анатомична от едната страна и си го къпем полулегнал. Обаче от другата страна е за сядане и като го сложа там да му измия гърба и той става  Joy и къпането приключва бързо  hahaha. Може би скоро ще прибираме ваничката и ще го къпем прав под душа, и без това и сега си е прав  Joy
Благодаря на мамите и бебоците за днешната разходка в Южния   bouquet

# 118
Все още къпем с подложка,  но той вече се изхлузва и си сяда.  Та трябва скоро да я махнем. Също се опитва и да се изправя,  а ваничката е на стойка и си е опасно.  Обмислям да му купя малък елепсовиден басейн и да го слагам под душа,  че нямаме вана. Така е най-сигурно според мен.

# 119
Къпя го седнал във ваничката, като само за косата и пишлето го слагам полулегнал, но трябва да съм супер експедитивна, защото сам се изправя.

И аз благодаря за разходката, изключително приятно е да имам компания за разнообразие. Иначе изпуквам от скука по улиците Simple Smile

Къминг, спокойно, всичко ще се оправи Simple Smile Simple Smile стискаме ви палци да оздравее бързо. А идеята за тиха игра е прекрасна, ще взема да я пробвам - неговите игри са все шумни и ако случайно играчките не издават достатъчно звуци той сам озвучава нашия и съседния вход Simple Smile

Изчезвам, че е кисел вече и ще се къпем. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт