Както каза мм , с това темпо до годинката няма да стигнем 9 кг. Ние сме качили 100 гр. Малко се успокоявам,че друг път я теглим след ядене,а днес беше гладна

. Гледам да се навъртам около него, че главата му дрънчи по ламината 
Пробвах вода, залъгалка, песни, галене по челото - е нема, иска си да си суче. 
Пробвах вода, залъгалка, песни, галене по челото - е нема, иска си да си суче. 

или ще си промени вкуса и това е. Ето на обед направих спанак с ориз, лук и сиренце - сложих и масълце, да е по-ароматно...еми не не иска, а преди две седмици яде с такъв апетит същото, че остъргвах бурканчето. Не че не му го набутах де....дебна да отвори уста и бутам. Целия омазан стана, но поне 150 гр му набутах. Даже и млякото сутрин и вечер беше почнал по-малко да пие, но от снощи пак му давам по 200. Май покрай него и ние с баща му се разбутахме, че ни боли гърло и нас...втори ден се събуждам с подути сличици и едвам говоря, но после ме отпускат.
, да оздравявате бързичко!Според мен е нормално да няма апетит- постави се на негово място,ако си болна, дали ще искаш да ядеш. Още повече, че ако има и зачервено гърло съвсем няма да му е до твърда храна. Дано само е от вируса и след като се оправи, пак си възвърне хубавия апетит. При Миа се получи така че се разболя и имаше зачервено гърло. Оправи се, но започна периода с неяденето на зеленчуци, но е време да я похваля. От няколко дни успявам да набутам пюре и си хапва. Верно, че я послъгвам като от време на време давам и по някоя лъжичка плодово пюре, но важното е,че все повече хапва.
Дано бързо се оправите и скоро да забравите АБ-то и неволите!
Опитва се да се катери, но е далече от истината все още.
Иначе си седи на дупето, не е да не може и за това да й е некомфортно. Знам ли я....бебешки му работи! Препоръчани теми