Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета , доооста време не съм поглеждала форума и много теми съм изтървала , ама здраве да е.Моето момиче е много злоядо, а последната седмица се борим и с разстройство.В четвъртък бяхме при педи , но няма ефект от лечението и утре пак ще я водя да видим какво ще съчиняваме, да вметна че няма и нито един зъб все още и не изключвам това като причина.Иначе е много жизнена и дива , през деня спи малко .От вчера се задържа и права без да се държи и май наближава тичането след нея Simple Smile  newsm78 #Crazy

# 136
Какво правите на бебоците за вечеря? При нас само мляко не стига.Когато готвя зеленчуци оставям за вечеря да има от тях, но когато е на месно готово пюре се чудя, днес му направих каша.Преди , с дъщеря ми взимах кухня и едното давах на обед, а супата оставях за вечеря, вие как процедирате?

И аз се замислям за вечеря преди последното кърмене, защото почва да не му стига кърмата.

# 137
Здравейте, споделям тук това събитие, организирано от мои приятели, които, както всички нас, са потресени от случая с пребитото бебе в болница Софиямед. Призовавам ви да отделите време и да участвате, защото това, което се случва през последната седмица, е арогантен опит на болницата да излезе чиста от случая. Наслушахме се на невъобразими лъжи: те били сигнализирали полицията, ама всъщност, оказа се, не били, нямало при тях практика да се сливат дежурства, пък то не практика, а едва ли не ежедневие излезе, болницата била безупречна, пък се оказа, че за двете години, откакто е отворила, има осем сигнала от недоволни пациенти. Осем осмелили се, намерили време и сили, а колко още разказаха потресаващите си истории от същата болница?! Надяваме се акушерката да понесе цялата строгост на закона, но не бива да пренебрегваме ръководството на болницата, което е съучастник в това престъпление - с погазването на закона и правилата на труда, с непредотвратяването на условията (и всъщност създаването им) това да се случи, с опита да потулят нещата, преди да им се даде гласност от друга болница. Нека отидем и покажем, че знаем тяхната вина и няма да ги забравим покрай насочването на цялото внимание върху акушерката! Нека покажем, че можем да изразим позиция не само във фб и интернет! Нека им дадем така нужната им реклама! https://www.facebook.com/events/686407681471656/

# 138
Благодаря за пожеланията!

Мама Ирина, честит празник със закъснение! Бъди много щастлива!

Момчетата имат качени по 100-200 грама за 9ти месец и по 1 см на ръста. Изобщо нищо не ми каза за притеснение.
Coming, как сте?

Астинед, изключително неприятно. Спокойно, щом детето се оправи ще си върне апетита. При нас така се случи. Мартин си върна апетита, спи си спокойно по цели нощи, чак сутрин го чуваме. Макс вчера си излапа всички порции и вечерта яде два пъти мляко. Дано се оправи много бързо и всичко ще се върне по старо му, ще видиш.

Но пък при Макс се закучиха нещата и го удари в ушенцето. Личната уж го преглежда, но нищо не каза за ухото и аз си го лекувам като стандартно леко разболяване. Спеше ми в ръцете 2 дни, не ядеше изобщо. Като му пипна ръчичката само кокал се усещаше. Чак предната нощ започнах да подозирам, че има друга причина. А уж му натисках ушетата да го проверявам. Та вчера сутринта му изтече гной от едното ушенце и ходихме на УНГ и се оказа с отит. Като изяснихме ситуацията вече, всичко си дойде по местата и детето си спа цяла нощ. Аз само се въртях около него, че ме беше страх, че е толкова тих. Отиваме на контрола сега, дано всичко е наред.
Ама винаги като си направя хубав и стегнат план нещо се случва и всичко тотално се сбърква.

# 139
  • София
Привет! Относно вечерята, мисля като започна да взимам кухня да й давам супата за вечеря. Засега само кърмене. Вчера отказа следобедното хранене - пробвах само каша, каша с плодово пюре, само плодово пюре и накрая само банан и накрая се отказах. Така че вчера си е само на кърма от обед. Пак ще обвиня някой зъб...
Асти, да се оправя малчото! Много са жални като са болни, ама и през това трябва да се мине. Апетитът ще се върне, спокойно!
Фиона, да се оправя и твоят младеж. Ушенцата са си слабо място на някои дечица, май трудно се хваща проблемът в тях навреме. Аз при близнаците с уши проблем не съм имала, но около мен много приятелки се оплакваха. Малко хрема и хоп - болно ухо. Само веднъж Жорко имаше болка в ухото и ни изписаха АБ, че не беше нашата лична на смяна. Било задължително при отит АБ, не бях убедена, ама....

Ние все още сме при свекърите и потвърждавам това за пътуването и 8-9 месечната възраст. Кисела е, не дава никой да я пипне, само в мен. То да са зъби, зъби, ама им се смее от разстояние, даже от количката на непознати хора, но просто не дава да я доближава никой. Simple Smile

# 140
Стопли се времето и тук се опразни  Thinking. Супер, значи всички сте на чист въздух и  слънце.
Аз вече изгорях - вчера ходихме до Цари Мали Град, и освен слънце имаше и малко вятър и като се прибрахме, ръцете ми огън червени  Joy Трябва да почваме да се мажем вече, че цял ден навън и ще станем негри  hahaha
Моя човек спи вече два часа на терасата #Crazy. Едва го приспах, сега не мога да го събудя. Поне изгладих почти всичко. И подквасих кисело мляко, да видим дали ще стане. Ако е хубаво, после ще правя и за него. Само не знам кога да го давам. Педи беше казала след 9 месеца, ама не съм убедена  newsm78
Вече не знам какви нови храни да давам. Нещо се изчерпах... Пиша тука в една таблица какво съм дала, и всеки ден я препрочитам и не мога да измисля нищо. Имам няколко меса още, но от зеленчуците не знам вече. Май само ще ги въртим вече  Thinking
Отивам да му сготвя нещо.
Приятни разходки  1stroller

# 141
  • София
Момичета благодаря Simple Smile Дано му се върне апетита наистина, че не ми харесва неядящо дете   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Влизам с бойна задач.....утре с ymemansi се разбрахме да се видим, че имам работа на Ректората и после ще ходим до Борисовата. Тя ще ми пази чавенцето докато си свърша работата и най-вероятно още към 10/10:30 ще съм на линия при Ректората, да отмятам тази работа и после си отиваме в парка за разходки. Та ако има желаещи за парка да свиркат. Ние няма да ви се навираме с Боян и все пак е на открито, а и уж се оправя Simple Smile но си има сополки де. Направо след това по-късния следобед ще го водя при лекарката да го чекира. Не мога да кажа точно в колко ще съм приключила в Ректората, но то като цело в деца едва ли можем съвсем конкретен час за среща да дадем. Ако има желещи да се видим ще се радвам, може с тел на лични или пък дори тук...ще чекирам форума от тела утре. Обмисляме доста време да сме навън...ясно е че ще ги храним....малко настръхвам сега с хранене навън, но няма как Simple Smile.

# 142
Аз съм желаещ за Борисовата  Party
Само ако кажете грубо час - 11, 1, 2 - ние ще дойдем  Sunglasses
Пращам си номера на теб и ymemansi  Peace

# 143
  • София
За час - аз лично мисля да съм в парка от 11 до около 15:30-16:00. Така че кой когато му е удобно в този интервал. Просто ако дойде някой в 11 може още да съм по Ректората и съответно ymemansi също т.к. ще ми пази детенце някъде от вън. Може и даже преди 11 да съм свършила, затова няма как да кажа в еди колко си съм на Ариана Simple Smile Но пък като разменим телове ще се намерим из парка. Мога да кажа и с каква количка ще съм - синя (летния кош) на Jane Mum Matrix. Пък в албума ни май бях качала снимка и с мен Simple Smile ymemansi e със червена количка. Като ни видите в комбинация не би трябвало да се сбъркаме Simple Smile

# 144
Хубава разходка утре! Дано имате добро време!

desimira,  за съжаление хлапетата го получават бонус това от баща си. Щерката и тя имаше болно ушенце по това време, след това (да чукна на дърво) не се е случвало повече. Но грешката ми е, че прибързах и отидохме в Пирогов. Там може и да са блестящи лекари, но без техника, а и не знам с какви пациенти работят, но всеки път ми говорят като на бавноразвиващ се, изключително тъп индивид. Днес падна голямо мъчение над момчето ми, въпреки, че той се чувстваше добре снощи. Заведох го после в Токуда и отношение и всичко останало е  тооолкова различно! В Пирогов нито ръкавици си постави лекаря, сложи една използвана игла на леглото и после се скара на асистента си защо я е изхвърлил, сякаш искаше да я ползва пак! Просто нямам думи. Рови нещо по ушенцето 20 минути, Макс омаломощя на финала от плач, за да ми каже, че всъщност не е успял нищо да почисти, защото няма нужните уреди. В Токуда лекарят ми обясни всичко какво се случва, показва ми някакво табло с разрез на ухо, обясни ми какво се прави и защо. Попита ме!!! искам ли да дренират днес ушенцето. Отложих за утре, че днес толкова изтърпя мъника, че не можех да го подложа на още. За финал и кръв му взеха за ПКК. Ох, да се махат още 2 ваксини, че да оправим нещата после! И това разболяване стана 1 седмица след последния пентаксим, изобщо не ми изглежда като съвпадение.

# 145
Привет! Хайде да драсна докато момичето спи  Wink То и аз трябваше да легна, че сутринта пак в 5,30 ни вдигна на крак  Mr. Green
Първо благодаря на всички за пожеланията   bouquet Да ви се връщат многократно  Hug
и пак първо  Wink Много, много исках да дойда на срещата в Южния и не успях   Confused и ужасно съжалявам и се успокоявам с това, че Асти ще организира по-наблизо /в Борисовата/ и тогава вече ще се класирам /някак/  Rolling Eyes ....пък то за утре ...само да сме здрави, ще говоря с мъжо ако успее да излезе в обедната почивка и да ни докара. Ще изпратя по-късно тел. номер на лични на Асти, ymemansi  и на Mrs.Petrova да го имате.

...и никак не обичам да се оплаквам , обаче направо ми се реве от болка  Tired. Изведнъж започна точно на РД и после премина, но днес тръгнахме на разходка и да приберем баткото ... и куцам от ужасна болка в тазобедрената става, едва се прибрах  ooooh! дали ще изчезне до утре  Crazy

fiona бързо оздравяване  Praynig Останах с впечатление, че си доволна от док в Токуда, но ако искаш мога са ти препоръчам с ръка на стрцето  УНГ,при който водихме бебка. Преглежда и по ЗК и платен прием.

# 146
  • София
Привет!

Да дам отчет.

Пием си антибиотика, вече не прави позиви за повръщане по време на пиенето и след това. Леееко разхлабено стомахче, в смисъл, че ака почти пюревидно, но не е болка за умиране. Големите ми страхове не се оправдаха. Сега дано бързо преборим бактериите.

В четвъртък сме на нефролог, чак вечерта. Ще кажа отзиви после.

Имаме си зъбче - пробило е, още не се вижда от самолет, но е там. Може и 2 да са, но не е много сигурно. Не дава да й бъркам в устата.

Лази бързо и е със "задно предаване". Много често краката лазят по-бързо отколкото ръцете сколасват да се мятат отпред.

Фиона, дано бързо се оправи Макс!!!!! Звучи ужасно - дано го понесе като истински мъж! Асти, горещи прегръдки от мен отново. Дано скоро преборите гадориите!!!

Аз онзи ден купих една лятна сгъваема количка тип чадър от Хиполенд. Без сенник и без багажник е, семпла, но много красива. Беше на промоция - за 42 лв. Смятам да си я ползвам като ходя на разходки по моловете  Mr. Green - няма да я заменям другата, че ми върши страхотна работа за ежедневна и многочасова употреба, съчетана с пазаруване, хранене и преобличане, както и носене на резервни дрехи и играчки на каките (а? какво ще кажете?), и смятам дълго още да си трамбоваме с нея. Но пък за светски излизания не става, няма толкова търговски вид, а и въобще е много тежка, разглобява се на 2 части, страшно обемни и ми трябва багажник и врата към задните седалки отворени, за да я разглобя и настаня в багажника, без да цапам платнената част.

# 147
mama irina, благодаря за предложението! Аз се надявам да се налага само утре да дренират това ушенце, даже се надявам да си изтече тази нощ просто, а после да ходим само на контрола няколко дни. Все пак бих си записала някъде телефон на УНГ, който работи с деца и е препоръчан. За всеки случай, пък дано не го ползвам!

# 148
  • София
Coming to life и fiona прегръдки от мен ...да ви се оправят децицата и на вас и да се разминава всичко. Coming to life извинявай, че не ти писах, като беше най-под пара, но като четох вече беше минало време. Радвам се, че приемате лесно антибиотика. Ние също пием Биогая, почнахе антибиотика сряда вечерта, а първи пробиотик дадох четвъртък на обед. Имаше леко разхлабване на стомахчето, но само за ден и сега си е по скоро нормално.
Fiona горкото Максче  Confused Confused Confused дано изтече найстина само, че да не го тормозят.
Надявах се и за двете ви да може да се видим, но явно ще остане за друг път. Оправяйте се с грижите сега. То и аз ако нямах работа едвали щях да правя такива диви разходки, но така и така ще съм стигнала до там, няма за къде да го бързам да се прибираме. Дано времето е хубаво и да не забравя слънцезащитния крем.

# 149
fiona заповядай:
Скрит текст:
Д-р Константин Петров- УНГ, Каб. ул."Н. Коперник" 9( до 22 ДКЦ) GSM: 0888228476

Писах си тел номер на лични. Надявам се утре да се видим!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт