. Супер, значи всички сте на чист въздух и слънце.
Трябва да почваме да се мажем вече, че цял ден навън и ще станем негри 
. Едва го приспах, сега не мога да го събудя. Поне изгладих почти всичко. И подквасих кисело мляко, да видим дали ще стане. Ако е хубаво, после ще правя и за него. Само не знам кога да го давам. Педи беше казала след 9 месеца, ама не съм убедена 

Дано му се върне апетита наистина, че не ми харесва неядящо дете

но си има сополки де. Направо след това по-късния следобед ще го водя при лекарката да го чекира. Не мога да кажа точно в колко ще съм приключила в Ректората, но то като цело в деца едва ли можем съвсем конкретен час за среща да дадем. Ако има желещи да се видим ще се радвам, може с тел на лични или пък дори тук...ще чекирам форума от тела утре. Обмисляме доста време да сме навън...ясно е че ще ги храним....малко настръхвам сега с хранене навън, но няма как
.
Но пък като разменим телове ще се намерим из парка. Мога да кажа и с каква количка ще съм - синя (летния кош) на Jane Mum Matrix. Пък в албума ни май бях качала снимка и с мен
ymemansi e със червена количка. Като ни видите в комбинация не би трябвало да се сбъркаме
То и аз трябваше да легна, че сутринта пак в 5,30 ни вдигна на крак
Да ви се връщат многократно
Много, много исках да дойда на срещата в Южния и не успях
. Изведнъж започна точно на РД и после премина, но днес тръгнахме на разходка и да приберем баткото ... и куцам от ужасна болка в тазобедрената става, едва се прибрах
дали ще изчезне до утре 
Останах с впечатление, че си доволна от док в Токуда, но ако искаш мога са ти препоръчам с ръка на стрцето УНГ,при който водихме бебка. Преглежда и по ЗК и платен прием. Препоръчани теми