тоест само с жълтък и с вода вместо мляко. Ще видим дали ще ми оцени труда или аз ще ги охрупам
като не иска да не яде, ама пак ще е прегладнял за обяда. Трябва да го планирам по-раничко, но пък може да използвам случая и да пробутам спанак 

)))
Има 39 гр и е супер отпуснат и много мрънкащ. Такава безсънна нощ не сме имали отдавна. Дано бързо да минава, че ми е мъка да го гледам такъв, без блясък в очите:(
Имаме задача до РД да показва на колко ще стане. Вече пълзи навсякъде, изправя се и взема каквото види. Вчера бутна една бутилка с вода и се заигра с мои лакове. Едно шишенце го тряска в земята поне 30 мин., голяма заигравка. Но най-голям стимул са и телефоните. Зърне ли го, го преследва до дупка и реве зверски. Та ми е натиснала нещо на моя и сега нон стоп се върти едно кръгче и пише зарежда се. Някой, ако знае как да го махна, да сподели.
Слагам я и в паяк за минутки свободни ръце. Върти градско из двора с бясна скорост. Осъзнавам, как вече не мога да се обърна за секунда. Онази вечер дръпна и изключи ТВ от кабела. Добре, че не стана беля. Усетихме се като ни спря ТВ-то.
. Снощи стана само веднъж, в 4:30, предиобед спа повече от час, сега пак спи, къпем го с минерална вода топла - въобще, специален е много 
направо ми надува главата понякога
. Най-често казва тататат и дъдъдеее, изкарва ги като песен даже. И като му пея аз песни и той с мен заедно говори
. Научи си и да казва чао и да дава пет. И също така е много контактен - това не знам към хубавите ли да го слагам
. Както си вървим по улиците и се смее та хората, преди два дни така се закачаше с едно момиче на съседната маса в кафето, че тя накрая дойде при него да си говорят. После в магазина докато подвикваше та една жена ееее, ееееей, и тя като се обърна и ме гледаше мен странно, а той почна да й се смее
. А вчера пак така се закачаше с един дядо от количката, че той спря и извади хармоника да му свири песнички
Та притеснява ме, че и с непознати си говори и да не стане беля някой ден...

Освен да съберем балотажните заглавия и така да караме 

стимулирахте ме хихих

! Препоръчани теми