СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 267
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Да питам и аз, знае ли някой как точно се подреждат после децата по паралелките.

Пример: ако две деца се борят за последното място в една паралелка - да кажем немски в първа езикова - едното е с бал 34,10 и това му е шестото желание (но този бал не му стига за предните пет желания), другото е с бал 34,05 но това му е първо желание - кое дете ще бъде прието?
Това, което има по-висок бал.

# 376
Змия, вие си пишете НЕГ като първо желание и не му мислете. Най-сигурният вариант да не те приемат, е да не пробваш. Ако щерката кандидатстваше за гимназия, щях да пиша желанията, без да гледам бала й.

# 377
Извън НЕГ, бихте ли споделили кои други софийски училища са добре по немски, освен 73то, и евентуално английски  newsm78
Аз като че ли съвсем се обърках

# 378
  • София
Змия, вие си пишете НЕГ като първо желание и не му мислете. Най-сигурният вариант да не те приемат, е да не пробваш. Ако щерката кандидатстваше за гимназия, щях да пиша желанията, без да гледам бала й.

Проблемът е, че до 12 юни трябва да решим дали остава в НУКК и се отказва да кандидатства за езиковите гимназии или напуска НУКК окончателно без шанс за връщане там.

# 379
А, това не го знаех, много неприятно! А дотогава дали ще са излезли резултатите от НВО?

# 380
А, това не го знаех, много неприятно! А дотогава дали ще са излезли резултатите от НВО?
Да, обаче класирането тепърва ще предстои.
Змия, няма ли вариант да заявите оставане в НУКК и едновременно с това да кандидатствате?

# 381
  • София
Интересно ми е резултата от последния пробен  по БЕЛ в Междучасие (за тези които са ходили и преди) дали им се струва завишен или newsm78
Ще е любопитно и naniika да сподели, защото дъщеря и беше последователно и на този и в СМГ.
Питам, защото резултатът на моя момък е прилично висок, а има 2 сигурни и 1 вероятна грешки на първи модул ,тезата не я е взимал и си я е смукал от пръстите и т.н.т  

Да знам дали да се радвам или да оставя само него щастлив и окрилен от резултата Mr. Green
Ще ходя да му взема работата, но да питам и вас за лично мнение Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 14:03 от liani

# 382
  • София
Змия, няма ли вариант да заявите оставане в НУКК и едновременно с това да кандидатствате?

Не, няма такъв вариант. Ще му мисля, когато му дойде времето. Ако изобщо има за какво да се мисли.

# 383
Дъщеря ми иска да ви питам как се е сторил на децата последния пробен по математика в Междучасие. Още не са получени резултатите. По нейна преценка бил по-лесен от предишния. Вашите деца какво казват

# 384
Вашите деца какво казват

Лесен.

# 385
  • Пловдив
 Hug за теста от сп. математика за тази, която го е качила.

# 386
  • София

Класирането ще предстои, но статистиките дали няма да са излязли до тогава? Миналата година кога бяха готови с общата статистика приблизително?

# 387
Жасмин, знам, че за твоето дете всичко е лесно и реди 6тици Simple Smile

Нормалните деца как намират изпита ме интересува (или по-скоро детето се интересува)

# 388
  • Пловдив
...
Класирането ще предстои, но статистиките дали няма да са излязли до тогава? Миналата година кога бяха готови с общата статистика приблизително?

След много мрънкане и атаки по телефона някъде към 5-6 юни имаше подробни статистики на успеваемостта.  Laughing Майките от София буквално подпалиха телефоните на РИО, доколкото си спомням.
Т.е. тогава може горе-долу да се ориентира човек къде между останалите се намира детето и какви приблизителни шансове има за определена паралелка.

# 389
Дънди,

погледнах - статистиките са публикувани на 05.06.2014 г.
Голямото мрънкане беше през 2013 г. - тогава РИО София първоначално публикува статистики през 50 стотни (най-общо казано това е 1 единица разлика в бала). В този вид не вършат работа.
Тогава мамите подлудиха РИО и МОН и след 2-3 дена статистиката беше през 1 стотна.
През 2014 г публикуваха статистика през 10 стотни (в бал 20 стотини) -това е добре, но не е иделано. В някои случаи и 1 хилядна може да е решаваща, а в други и при равен бал има неприети деца (според Наредбата се прилага допълнителни критерии).

Общи условия

Активация на акаунт