СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 409
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, имам нужда от помощ, кое е 22 соу в София, мислех, че е това на 5 кьошета срещу трамвайната спирка, ама май не е така?

Срещу административната сграда на НДК е, на бул. Витоша 134.

(на ъгъла с бул. Пенчо Славейков)

# 541
Аз това го видях, но не мога да се ориентирам.

# 542
  • София
Elysana ,точно на ъгъла на Витошка и булеварда, който минава отдолу(като под мост) отсреща е Съдебна медицина и Медицинския факултет Peace

# 543
Аз това го видях, но не мога да се ориентирам.

Ако в момента си на 5-те кьошета, ето как да стигнеш:
http://prikachi.com/images/986/8102986A.png

А иначе, бъркаш се с 20 ОУ, то е срещу трамвайната спирка на 5-те кьошета, в посока тунела на НДК.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 10:24 от Анонимен

# 544
  • No Line On The Horizon
У нас мистериозно изчезна бележника, в който е личната карта на детето. Трети ден ги търся и не ги откривам. Ако до средата на седмицата не ги намеря, ще си вади нови.

# 545
Благодаря ориентирах се  bouquet

# 546
На моя днес му казах направо да отива да се снима след пробния.
Изненада ме, че вече бил купил нова, за намиране шанса е никакъв, редовно се разнасят и бележника и картата като ходи на кино така, че кой знае къде е добре, че поне бележника е тук.

Ох, незнам сега като изкараме лична карта как ще я опази.

# 547
  • No Line On The Horizon
Къде е на пробен днес? В някоя школа ли?

# 548
В училище, те им организираха няколко през годината.

# 549
  • София
Момичета, имам нужда от помощ, кое е 22 соу в София, мислех, че е това на 5 кьошета срещу трамвайната спирка, ама май не е така?
Това срещу административната сграда на НДК. На другия ъгъл на това кръстовище, малко по-навътре е Майчин дом Simple Smile . Адресът на училището е бул. Витоша №134 .
От колко часа започва форумът?

# 550
  • София
От колко часа започва форумът?

От 11ч. мисля Peace

# 551
Ще се ходи на изпит и по химия, и по биология. Confused
Случайно се срещнах с една моя градска, с която с години не съм виждала, тя се занимавала с подготовка на деца точно по химия и биология. Рече, че тая година задачите от химика били сложни, на изпита най-вероятно ще бъдат по-лесни и не е равнопоставено- на по-сложните задачи се изкарват по-трудно по-високи резултати, а на изпита ще има по-голям шанс за по-добри числа. Разбрахме се да се видят веднъж, да му обясни разни врътки по оформянето на тестовите задачи. Оказа се, че въпреки бих казала, максимално добрата подготовка не е написал пак нещо, което е знаел Crazy Трябвало да опише какво става като към основата се прибави фенолфталеин, но той не го написал, защото питали "реакции", а това не можело да се изпише с химични формули и въобще не го споменал. Е, при това положение няма как да му дадат повече от 21,5 точки за тая задача при макс.30. Хем да знаеш материала на макс, хем сам да се прее...Много ме е яд.   #Cussing outЕй затова да се видят веднъж, да си поговорят. Подготвила съм го вкъщи по материала достатъчно добре, но не и по тестовете, а се оказва, че са две различни неща.
С 22-ро сте се оправили, тука под носа ми е.

# 552
А, сетих се за какво говорите, ама съм след нощно, и то гадно, та нямам сили да ида.

# 553
А, сетих се за какво говорите, ама съм след нощно, и то гадно, та нямам сили да ида.

За това, нали? https://www.facebook.com/SStudentC

Интересно е да се отиде, според мен.

# 554
  • София
Току що се прибрахме от там. Беше  ни много интересно и полезно. Реши твърдо кое ще е второто му желание и още повече се ентусиазира за първото Laughing Аз напълно се успокоих, че където и да попадне (имам  предвид само тези 3, не сме обмисляли по-лош вариант- дано не се наложи Praynig) ще се чувства добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт