СЕДМИ КЛАС - 62

• 42 395
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз мислех от петък да я спра, но се оказа,че баш за петък са им приготвили класно по бел и тест по химия. Много умно.... От понеделник няма да ходи.

# 601
  • София
и никакъв футбол и пр. подвижни игри, колелета и т.н. за момчетата! Трябва физически да ги опазите за изпитите, за да могат да пишат. Peace

# 602
  • София
Вашите седмокласници ще правят ли бърз преговор в оставащите дни?  Confused
То за нови знания едва ли има време, но поне преговор...
Какво мислите?
Моето дете преди около две седмици започна истинската подготовка. Всеки ден решава задачи от пробни и от книжката на ТУЕС. До тогава, макар че си изпилих нервите да ходя и да нареждам след него, го караше доста лежерно - един урок по български седмично, курс в събота и никакво писане на домашни. Сега съм обнадеждена. Напредна доста по математика.
Всъщност напредна най-вече в триковете на тестовите задачи от първи модул, реашава ги за около 20мин Simple Smile На задачите от втори често бърка в сметките, там може да има издънка.
По български ще се молим за късмет и да се мобилизира на самият изпит. Учителят му в училище прогнозира оценка между 4 и 5 на матурата по БЕЛ основно заради грознопис. Не, че не прави и други грешки.

Така че, за него подготовката е сега и тече с пълна пара Simple Smile

# 603
  • Варна

Вашите седмокласници ще правят ли бърз преговор в оставащите дни?  Confused
То за нови знания едва ли има време, но поне преговор...
Какво мислите?
Моето дете преди около две седмици започна истинската подготовка. Всеки ден решава задачи от пробни и от книжката на ТУЕС. До тогава, макар че си изпилих нервите да ходя и да нареждам след него, го караше доста лежерно - един урок по български седмично, курс в събота и никакво писане на домашни. Сега съм обнадеждена. Напредна доста по математика.
Всъщност напредна най-вече в триковете на тестовите задачи от първи модул, реашава ги за около 20мин Simple Smile На задачите от втори често бърка в сметките, там може да има издънка.
По български ще се молим за късмет и да се мобилизира на самият изпит. Учителят му в училище прогнозира оценка между 4 и 5 на матурата по БЕЛ основно заради грознопис. Не, че не прави и други грешки.

Така че, за него подготовката е сега и тече с пълна пара Simple Smile
При нас е обратното. За 20 мин. се справя с първи модул по БЕЛ. По МАТ усилено се подготвя от 3 седмици, всеки ден решава задачи по 1 час дневно, надявам се изпитът да мине без проблеми за него. Praynig По МАТ нямам кой знае какъв поглед, тъй като го подготвя дядо му, аз съм много зле с математиката.
Тази седмица ще му дам в къщи пред мен да реши някой пробен, за да видя накъде е.

# 604
  • Варна
Вектор са изкарали резултатите от последния пробен. Този път съм доволна - 94т. по МАТ , 11 резултат. А дано да го повторим и на изпита. Hug Утре, като го взема, ще го кача с отговорите.

# 605
  • Варна
Браво! 11 ти от 400 деца е чудесен резултат. Ще чакам задачите.Simple Smile

# 606
  • Варна
Вектор са изкарали резултатите от последния пробен. Този път съм доволна - 94т. по МАТ , 11 резултат. А дано да го повторим и на изпита. Hug Утре, като го взема, ще го кача с отговорите.
Прекрасен резултат!  Grinning

# 607
  • Пловдив
Оставила съм я да прави само това, което се иска в училище. Последно имаха да правят преразказ, днес трябва да е последната контролна по химия, в сряда - по история. Учителката по биология искала някаква презентация за 27.5. Казах й да попита дали може да я отложат за седмицата след матурите. Ако биоложката се запъне, на 26, 27 и 28 ще ходи само на матурите, без да кара другите часове. Ще й напиша бележка. Аман от недомислици по биология. Не стига, че заради тази учителка намрази предмета ... #Cussing out Няма да им направи един бърз преговор, ами ще им дава презентации.

По математика захвана последния сборник, този на Педагог го поизоставихме, много бавно и тромаво върви. Ако остане време, ще го доизреши.
Вчера и дадох матурата по БЕЛ от 2013. Направи я без грешка за 35 мин. Е значи можело да се съсредоточи и да мисли с главата си. Остава и по МАТ да докараме до това ниво, че все прави по 1-2 грешки от бързане и недоглеждане.

# 608
Моята цитирането и изреченията все ги бърка...даже вече стана по- неуверена и още повече грешки...

# 609
  • София
Един ден не съм влизала във форума и вие сте изписали 4 страници. Последно на 21-ви ще се учи ли? Нашата родителска ще е утре, като ще бъде с родители и деца.

Утре ни е класното по математика. В четвъртък имаме пробна матура по география и история на целия учебник. Госпожата искала да ги направи другата седмица на 19-ти и 21-ви представяте ли си? Децата скочили да се разправят, та ги изместила  за тая седмица.

Моята и тя брои дните до матурата и трепери, но аз и казвам, че по-добре да идват и да свършват, отколкото да живееш в непрекъснато очакване.

# 610
25 май са обявили за неучебен ден - заради 24 май, да не били ощетени децата, а за 21 - нищо. Иначе синдикатите поискали и 21, и 25 май да са неучебни.

# 611
  • Пловдив
Сега погледнах сайта на нашето училище. Че те още в началото на годината предвидливо са определили 21.05 за спортен празник.  Laughing Да им се не надяваш.  Grinning

# 612
Дон Домат,какво и е на хуманитарнта ,че търговската е преди нея?

Ние също изкарахме на пробния по български 92точки ,но математиката не е така!
Също ще го спирам от у-ще една седмица преди матурте.

# 613
  • Варна
Бела нищо и няма. Просто това е мое усещане. В моята класация си е по-напред. Simple Smile

# 614
  • София - Рим и обратно
Познато дете миналата година завърши НТБГ. Влезе сред първите в специалност Медицина в МУ въпреки акцентирането върху специални предмети в гимназиален курс. Simple Smile
Русалка, точно същото ни обяснява учителката по биология в същото училище - че голям брой от техните ученици се ориентират към биологически и медицински специалности, въпреки икономическата насоченост на училището Simple Smile. Та, избистрят се нещата към 11-12 клас и както коментира дъщеря ми "като се мотивираш..." Simple Smile.

Като помня как ни тресеше нас миналогодишната кампания Tired. Сега ми се струва все едно е било преди 100 години!

Желая успешно представяне на всички седмокласници тази година и силна мотивация в следващите    bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт