След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Явно 25 серия ще е резюме, ще караме на спомени
26 серия финал, пак на спомени

Претупха нещата и това е,Алтанска му работа

Едва се сдържам, язък за труда на хората, кой какво разбра със сигурност да каже

# 481
Ами това беше, дано Кирето наистина вземе си почине, да се поосвежи поне до март както някой беше писал, да не кажа и до септември, да намери сили да се освободи от ...не зная кого в момента да виня, дали Д Япъм, дали Алтан Д., дали сценаристите, но от тази света троица да се освободи.....
Тази серия беше потрес, не съм очаквала това и съм разочарована, да видим утре какво ще е по соц.мрежи, мисля, че повредата не е само в моя телевизор  

# 482
  Сега следва скока във времето .  Peace

Лени , то как да разберем кой какво , как и защо . Така си тръгна , така и ще свърши
 Гледа жално Кюбра , плаче за Сибел , разделя се доброволно с дъщеря си и за капак сърцераздирателна сцена с яхта . Отшелник ли ще става , Робинзон Крузо ли ,   но пък нагласен си беше  Joy Joy Joy

# 483
Мисля да слънчасам, желая ви лека нощ слънчеви момичета
 Hug Heart Eyes

# 484
Явно 25 серия ще е резюме, ще караме на спомени
26 серия финал, пак на спомени

Претупха нещата и това е,Алтанска му работа

Едва се сдържам, язък за труда на хората, кой какво разбра със сигурност да каже

Лени  Hug, от това, което съм гледала дотук, разбрах, че е вярна поговорката, че не трябва да лапаш яйце, преди да си проверил дали ще мине през д....о. Бай Алтан не биваше да се захваща с проект, който не му е по мярка, а за Керем сме говорили  Mr. Green Добри или лоши, артистите се трудят, полагат усилия, ама ако ставаше само с усилие, аз щях да съм поне Дж.Анистън  Joy  Joy  Joy

# 485
  То Кюбра започна бизнес , луксозна сладкарница , мъжът и прокурор , бащата на детето и биг-бос . Никой не и обръща внимание, никой не мисли за нея  , нито тя за  себе си. Стои си с протезата на крака и това е.
От началото , че до края ми е дерт тази работа  Peace

# 486
Ама Зъбла си е затрила и снимките с него Grinning

# 487
Съжалявам ,че не успях да коментирам с вас серията ....но детето беше на компа
Аз ви чета от телефона ,но не мога да пиша ,защото нямам бг ,пък не ми се пише на латиница ....
Не можах да гледам отначало серията , не можах да видя Целувката  между Емир и Кюбра ....но хванах главното и то е - страхотен Керем и възползващ се Алтан

Значи,  включвам канал Д и какво да видя .........Титаник .....пак включвам и пак на Титаник ....Мисля си ....кво става бееееее , с тия почивки ,  да не съм объркала деня ......
И тогава проглеждам ...................Вай бееееееееееее , Ииит Калъч .......и пак ......да ,той е ....на Лео се вееха косите ....,а на Ииит - не ........Буря да излезе , вятър да духа  ,дори леден айсберг да се появи на хоризонта .........тц , няма да мръдне тоз перчем .... Naughty
 Вторачвам се  и чакам............да ли ще изскочи от някъде  Кейт Уинслет  newsm78.....и се успокоявам ....,няма страшно Катини ,не се тревожи  и да изскочи ,това не е Лео Ди Каприо  Peace , това е Керем Бюрсин  #Silly.... ..ще я удържи ,няма да я изпусне я ,нито пък тя да го отнесе ....... В този момент разбрах - Алтан е гледал и американско кино и знае много добре  как да използва Керем .....
Стоящ ,тъжен ,непреклонен , изправен сам срещу морската шир ,самотен ,с леко трепереща долна  устна ,от раздялата с приятелите .....е как да не реват фенките. Тук фенската маса  още въздиша и е съпричастна на самотния Ииит , но нееееееееее за дълго  ........
Ето , Алтан вади още един трик , за да повлияе на зрителя .  В един друг филм - Мъже в черно - Уил Смит имаше една писалка ,с която триеше спомените на хората ....,та точно затова Алтан се фокусира върху Керем . И ето го , облечен в синьо ,което толкова добре му стой . Като го видиш такъв атлетичен , просълзяващ се , самотен и хоп забравяш .......ама всичко ....помниш само Керем и как ти се иска да го успокоиш  . В мигом си забравил страхотно ,скучната серия. Серия пълна с безсмислени разговори , казано по американски ....имаше само едно - Бля ,бля бля ........ , забравяш  сватбите  и дори  погребенията  ......Тук фенската маса вече е в екстаз ......но Алтан няма да спре до тук .......
На фона на тази драма   Селим , Дарито и тратата дружка / не му помня името / се разтичаха покрай фара........Вай беееееее  драмата е пълна вече  и си викам .... все едно гледам -  „Васко да Гама от село Рупча“.......значи Алтан е гледал и българско кино Thinking .........Браво ,адмирации

И тук  достигаме кулминацията на спектакъла............... Звучи страхотния глас на Керем Бюрсин . Браво Алтане .... ...........Фенките вече нищо не помнят , не знаят къде се намират........Това ми наподобява на руския Кашпировски........значи Ииит говори тихо и монотонно ,все едно брой ....... и фенската маса  вече е хипнотизирана ,абсолютно в нокаут , никой не помръдва , не се шава ,просто се слуша приказния глас на Керем  ................
Алелуя ,всичко е натръшкано пред екраните ........ Окопитвам се и се сещам за Алтан ....Браво Алтане и руска телевизия си гледал ...Вах тоз човек ....да не повярваш   , че това му е втория сериял ....та той е феномен ...........

Лени , надявам се ,че коментара ми е достоен ,като за полуфинален епизод ,на който хванах края  ......но ще коментираме и финалЪТ ...щото там ще е ................наред объркано

В интерес на истината Керем го изигра, хареса ми ,талантлив е много  ....... ....но докога ще играе маймунката на Алтан newsm78....Той не е турския Скорсезе , все пак . Защо давам Скорсезе за пример ли , ами той снима  с едни и същи актьори ...,но при него всичко е дарба ,а не използва актьорите за трамплин .

Всичко това е много тъжно .....

# 488
и ето го Титаника .......Селин Дион може да започва да пее

многострадалната Геновева

# 489
българския момент .....Васко да  гама от село Рупча

иначе ...страхоооооооооооооооооооотни ръце

# 490
иииииииииии лека

Керем наистина игра добре  Peace

# 491
Добро утро, слънчеви момичета  Hug  Hug  Hug

Кате, страхотен разбор, направо есе  Joy  Joy  Joy

Но една птичка пролет не прави  Wink И когато кажат " проваления проект ШМ" всички са в кюпа......няма значение кой колко е добър  Naughty

Спокоен и успешен ден, дами  Simple Smile

# 492
Добро утро, слънца  Hug Hug Hug хубав ден и успешна нова седмица  Peace

Диди  Hug Heart Eyes

Днес много ни са редички редиците  Thinking Явно всички още са натръшкани и не могат да се свестят след серията и особено след анализа на Катини  Hug Heart Eyes ooooh! Laughing

# 493
Добро утро. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав и усмихнат ден. Hug Hug Hug
И да кажа че от 2 седмици насам гледам епизодите на Прости ми над 700 епизода са и са започна ли от 2011 година до 2015 година сериала е много добър и да отбележа че не наблягат толкова много върху главните има даже епизоди в който не ги дават. Гледат се няколко сюжетни линии.

# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Еве  Heart Eyes Hug аз съм тука  Mr. Green
Един моряк тука

Общи условия

Активация на акаунт