След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 495

Диди HugЕви HugГаля HugИрка Hug

# 496
  • Керодиспансера
Добро утро,  слънчеви момичета  Hug  Hug Hug
Диди Hug Еви Hug Гале Hug Ирка  Hug Вани  Hug

Кате Hug страхотен коментар  Peace без да съм гледала разбрах замисъла на Алтан  Mr. Green

Друго ми е интересно  Naughty ако със ЗвИздЪта са разделени от ноември, кое я изкара от равновесие сега чак да изтрие снимките си с Кирето  newsm78 #Crazy

# 497
Гале  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes Вани  Hug Heart Eyes

Ели  Hug Heart Eyes Кво ти пука ква е причината бе  ooooh! Важното е, че е аут  Whistling ма кат се замисля, се сещам за една евентуална причина - имала е надежди, че нещата не са в окончателен вид   Peace

# 498
  • София
 Здравейте! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Още веднъж благодаря на всички за пожеланията!

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро,  слънчеви момичета  Hug  Hug Hug
Диди Hug Еви Hug Гале Hug Ирка  Hug Вани  Hug

Кате Hug страхотен коментар  Peace без да съм гледала разбрах замисъла на Алтан  Mr. Green

Друго ми е интересно  Naughty ако със ЗвИздЪта са разделени от ноември, кое я изкара от равновесие сега чак да изтрие снимките си с Кирето  newsm78 #Crazy
Евентуални слухове за ХанКер  hahaha hahaha hahaha
Ели, Диди, Вани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имала, ама като не отишъл на пикника или е отишъл и се е наврял в Ханде  hahaha hahaha hahaha

# 501
Имала, ама като не отишъл на пикника или е отишъл и се е наврял в Ханде  hahaha hahaha hahaha
hahaha

# 502
  • Керодиспансера
hahaha
Ей това ми беше тайната мисъл  Peace че нещо слуховете за евентуален Ханкер я извади от равновесие  Joy Joy Joy Joy

# 503
Прословутото писмо  Peace

Элиф дочка..
Когда ты вырастшь и сможешь прочесть и понять это письмо я буду очень далеко. Прости меня, за то что вынужден уехать. Однажды ты спросишь: " где мой настоящий отец?" Просто знай одно, где бы не был твой отец, его сердце всегда с собой дочка. Знай только то что что, ты и только ты, единственная владелица моего сердца и так будет всегда. Мой ангел, пусть у тебя будет жизнь в которой ни кто тебя не обидит
Очень тебя любящий отец
Йигит Кылыч

# 504
  • София

Като стане нещо и като започнат да трият, все едно ще изтрият миналото. Трият ли, трият.........защо? Като си заровиш главата в пясъка и край, не се ли виждаш вече? Защо качват тогава?!

Много са ми странни тези реакции.

Същата работа и с проектите. Започнат нов проект и изтриват всичко от стария.  Tired

# 505
     Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug

11   SEREF MESELESI   KANAL D   20:43:31   23:53:35   2,41   6,05

Кате  , много добре си написала последната сцена с писмото
Да ,  добре е измислено , да Керем добре се представи ,  но като няма особена връзка с развитието на действието в ШМ се долавя точно тази изкуствена манипулация на драгият зрител  Peace

Такова писмо има смисъл , ако има голям скок във времето и детето е пораснало достатъчно , че да може да осъзнае и разбере тези думи , тази любов и саможертва на баща си. А момиченцето няма да е толкова голямо след "скока"  Peace

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 10:49 от krasi_anna

# 506
  • Керодиспансера
Вай, бе,това писмо ме просълзи  Sad Cry

# 507
Добър ден и от мен... Heart Eyes Hug
Кате страхотен коментар в типичния за теб стил, адски си права за всяка написана дума, Керем наистина е талантлив, Керем наистина е харизматичен, Керем игра, Керем не спа....но при тоз сценарий дори много направи...И да, една птичка пролет не прави, макар и да е най-прекрасната птица на света....
През телефон съм иначе искам да понапиша някои неща, но по-късно ще да е.....

Хубав ден скъпи момичета

# 508
Вай, бе,това писмо ме просълзи  Sad Cry

И аз си поплаках още снощи

# 509
   Бурджу Б. днес  има Рожден ден !
Добро впечатление ми направи момичето в ШМ , въпреки неадекватния сценарий  Peace

Значи Йиит  като влезе в затвора , гледа и тъжи по снимки на дъщеря си , после след като излезе дори не отиде да я види , при все , че  и ходи в къщата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт