След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 152
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте слънчевки  Hug Hug

Не разбрах:освен,че го е махнала от профилите си и снимките си с него ли е изтрила?

# 526
  • В света на мечтите... ❤
Селяяям,слънчица  Hug Hug Hug

Аууу,добре сте го захапали шедьовъра от снощи  Laughing  Аз реших да го пропусна за разнообразие  Joy
Другата неделя евентуално може и да изгледам великия финал  Thinking

А за новата мъжемелачка изнамерих една снимка показваща я идеално в тази светлина,вижте как се е запътила след Кире,напраУ с таз паст дето е зинала,целият ще го глътне  newsm09  брррр...чак тръпки ме побиха толкова е противна  Stop

Може Зъбаркова затова да е сърдита,че я е заменил с нейно копие  Mr. Green

И сега да ви нагушкам всички за успокоение след потресаващата гледка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 527
И едно хубаво Кире за оправяне на настроението  Flutter

# 528
Брех,ШО-то защо е в булченска рокля,да не са решили с рошко да вдигат сватба  Thinking

# 529
То май е от сериала тази снимка  Peace
Рускините пишат,че май за Селим ще се жени  Thinking  ама аз като гледам толкова "редовно"  за затова съм и толкова в час  Mr. Green

# 530
Кюбритка и тя булка  Laughing

Да няма масов сватбен бум на финала  Joy

# 531
И Бурджу от РД-то й. Сигурно е от сета тази снимка.

# 532
  Ирче  Heart Eyes Hug ,  ми тъй де то скалното катерене не е забавно , виж на Малдивите как всичко си е ОК  Joy Joy Joy

Вани доколкото схванах Ямурчето е махнало Керем Б от Инст. и е изтрила снимките с него  (май 3 на брой)
Кака му Мелис Б си е там ,  не е изтрита , нито снимките от фотосесията и - Близалка  Joy
В Инст. на К.Б всичко си е там т.е Ямур
Аз май ще съм последната ЯмКерка - хич не им вярвам , все пак съвсем скоро Я .  беше на погребението  Peace
А за СерКер не ми се и мисли дори  Mr. Green Joy Joy Joy

# 533

Дани  Hug  това е тоалета на Кюбрита за привличане/стапяне на мъжкото сърце на Рошко
  Но уви не можа да му вдигне адреналина дето се вика , камък момче

# 534
Керем и Сера  Shocked

Joy Joy Joy Joy Joy

# 535
Недей моля като чуя името Сера и вече очаквам очаквани неща. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 536

Дани  Hug  това е тоалета на Кюбрита за привличане/стапяне на мъжкото сърце на Рошко
  Но уви не можа да му вдигне адреналина дето се вика , камък момче

Аааа,еми тя като булка се барнала,как да му стопи сърцето,ако беше като жената котка в черен латекс цялата и с камшика в ръка по-можеше да стане работата  Mr. Green

# 537
Дани  Hug, Вани  Hug

КерСер  newsm78 СерКер  newsm78 Както и да ги менкам, все по един и същи начин ми звучи  Joy  Joy  Joy

Ей, Серка овърша всичко мъжко в тези среди.  Laughing
Търсена жена -красива, умна, талантлива, харизматична, любвеобилна, обра всички награди  Mr. Green  Peace още да изреждам ли  Joy Joy Joy Joy Joy
Само дето аз не мога да я гледам  ooooh! Laughing Laughing Laughing ама то щото не разбирам и съм невежа нефенка  Naughty

Ели, добре дошла в отбора  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Еви , аз в ГБ-то, много съм ревала и когато го хвана с Мела, и бягаше след нея, и като научи че е знаела истината за баща му, и тя като разбра че той е знаел за истинския и баща, много са моментите ми в които съм ревала с тях  Heart Eyes
Много са , Ирче  Hug Ами като се сбогуваха, преди заминаването му  Blush Flutter Ами като бяха в хангара и той и викаше - Зейнеп, забрави ме, забрави всичко, което ти казах  ooooh!

А когато го убеждаваше, че трябва да се разделят заради Мела  ooooh! Наистина са много  Heart Eyes
Та в ШМ-то не пасти, репички да ядат  Mr. Green

# 538

# 539

Общи условия

Активация на акаунт