След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.55

• 23 163
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета  Simple Smile
Ирка  Hug, Ели  Hug, Еви  Hug, Краси  Hug, Гале  Hug, Вани  Hug, Мише  Hug
Е, много активни днес, какво ни развълнува - титаничната сцена в ШМ или изтритите снимки на Зъбла  hahaha  hahaha  hahaha

Имала, ама като не отишъл на пикника или е отишъл и се е наврял в Ханде  hahaha hahaha hahaha

Сигурно най-после е разбрала, че окончателно са и били шута  Mr. Green
Като е изтрила снимките на Кирето, как ще изтрие простотиите, дето една година ги ръсеше из вестниците  ooooh!
А писмото на Ийит до дъщеря му нито ме просълзи, нито ме докосна по някакъв начин. Напълно съм съгласна с Краси, когато може да е до дъщеря си, не се сеща за нея, сега писма ще пише  Stop Карай, нали Алтан трябва да изкара още някой алтън от Керем, що и едно писмо да не ни пробута, и без това Керем и бебето бяха най-приемливите образи в този шедьовър  Mr. Green

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вай, бе,това писмо ме просълзи  Sad Cry

И аз си поплаках още снощи
И мене ме  Sad

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси  Heart Eyes Hug ми като е в затвора какво друго да дават с Керем  hahaha hahaha hahaha
Тренира, тренира, па вземе снимката и почва се сополиви  Joy Joy Joy

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥

Айде хосчакал  Mr. Green

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вижте го бе, къв ми е скипрен  hahaha hahaha hahaha

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тука не пожелах да ида из чукарите, ама кой ми има фейса знае скоро къде бях и аз  Joy Joy Joy

# 517
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тая голяма комбайна-вършачка, скъсала с Чачун и лепнала Кирето, срещали се в района на Бебека, далеч от чужди погледи  ooooh!

# 518
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ханде, е написала, че нейните акаунти са вече в нейните ръце и благодари на всички за поддръжката и наистина се била много разстроила .

# 519
Ся това Хошчакал веднага ме кара да се сетя за другото - от оня сериал и диска, който остави Керем на Зейнеп  ooooh! Е казвам ви, Ийит и ШМ-то пасти да ядат, що рев съм ревала и как съм се вълнувала, докато гледам този момент, когато Зейното гледа диска  Blush

# 520
  • София
Ей, Серка овърша всичко мъжко в тези среди.  Laughing

# 521
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еви , аз в ГБ-то, много съм ревала и когато го хвана с Мела, и бягаше след нея, и като научи че е знаела истината за баща му, и тя като разбра че той е знаел за истинския и баща, много са моментите ми в които съм ревала с тях  Heart Eyes

# 522
  • Керодиспансера
Ей, Серка овърша всичко мъжко в тези среди.  Laughing
Търсена жена -красива, умна, талантлива, харизматична, любвеобилна, обра всички награди  Mr. Green  Peace още да изреждам ли  Joy Joy Joy Joy Joy
Само дето аз не мога да я гледам  ooooh! Laughing Laughing Laughing ама то щото не разбирам и съм невежа нефенка  Naughty

# 523
Еви , аз в ГБ-то, много съм ревала и когато го хвана с Мела, и бягаше след нея, и като научи че е знаела истината за баща му, и тя като разбра че той е знаел за истинския и баща, много са моментите ми в които съм ревала с тях  Heart Eyes
Много са , Ирче  Hug Ами като се сбогуваха, преди заминаването му  Blush Flutter Ами като бяха в хангара и той и викаше - Зейнеп, забрави ме, забрави всичко, което ти казах  ooooh!

# 524
За Ханкер се говори отдавна явно нещо друго е ама това след като бяха се събрали екипа на ГБ.

Общи условия

Активация на акаунт