Астрология - 6 тема

• 44 042
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
барелина, не се отваря картата.
Редактирах. Сега нали се вижда?
Скрит текст:

Приемам, че става въпрос за твоята карта, т.е., че е на жена. Накратко ще напиша това, което ми прави впечатление по отношение на раздяла/развод.

В женска карта е много трудно положението на Луната разположена в осми дом за постигане на домашно спокойствие и хармония. Още повече, че е и в квадрат с Уран и опозиция с Венера. Другите показатели са Слънцето в първи дом управляващо осми, близнаци на върха на 7 дом, водолейска Венера, Сатурн в квадрат с оста Аsc/Dsc, Плутон опозиция на IC.
Здравословни проблеми имаш ли?

# 496
Момичета, аз пак ровя .... как намирате опозицията Юпитер (рад.) - Сатурн (тр.) - по оста Асцендент-Десцендент? Аспектът е точен  Peace

Може човекът да  е отчаян или подтиснат.Да внимава в отношенията си с религиозни хора. / Сатурн Г9/.Не трябва да дава пари в заем,без да се подсигури.Застрашен е от лъжливи обвинения - бизнес,семейни.

# 497
Greene, на моя близка е.
Няма здравословни проблеми.
Като се замисля само семейни проблеми има - 2 неуспешни брака.
Скрит текст:
изневярата е от нейна страна

Четох, че 7Д е за 1ви брак, 9Д за втори, 11Д за трети и така през 1.
Вторият и съпруг беше дева, дали някой скорпионов тип няма да е подходящия за нея Rolling Eyes

# 498
  • в 1001-та нощ
marbeq  Hug благодаря  Peace точни попадения  Peace  Hug

# 499
Вторият и съпруг беше дева, дали някой скорпионов тип няма да е подходящия за нея Rolling Eyes

Меркурий управлява и 7-ми, и 9-ти дом т.е. първият и вторият й брак. Ако съдим за евентуалния й трети брак по 11-я й дом, с екзалтиращ Уран в него, май ще приключи по същия начин.
Иначе според мен да си търси мъж със силно влияние на телец или рак.

# 500
marbeq  Hug благодаря  Peace точни попадения  Peace  Hug

Замисля,ли да живее/да се премести в чужбина Сатурн в 4 дом,Г9.

# 501
интересна синастрия Елч...

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 22:09 от becky bloomwood

# 502
  • в 1001-та нощ
marbeq  Hug благодаря  Peace точни попадения  Peace  Hug

Да, постоянно мрънка за това, но аз съм против. И остане ли вакуум на мъжкото място до мен - моментално ще бъде заето от друг - ще се разделим ... Sad А това няма да е за доброто на децата - най-малкото. Sad

Той напусна работа (добра работа) преди година при квадрата Плутон-Плутон и имаше големи амбиции за частен бизнес. Аз бях сигурна, че няма да има много плодове в голямата кошница, с която тръгна, но не исках да го спирам. Човек трябва да си счупи главата в този камък .... за да разбере колко е корав ....

Сега вижда, че реалността се размианва тотално с очакванията му и е много разочарован, като в безпътица. ОТделно си призна, че му липсва социалната среда на голяма фирма ... или изобщо на колеги, с които да има професионално общуване. Една голяма фирма с мащабни проекти - дава друга широта на реализацията и развитието изобщо ....

Разбира се, не съм му набивала канчето - аз казах ли ти, мълча си и го подкрепям в търсенето на работа и до колкото мога. Не е без доходи, но е безпътен ....

Така в тази спирала се вкопчва в идеята, че навън ще се реализира добре ... което е доста крайно и едностранчиво ....Вижда някаква полза и се хваща за нея, като за нещо хубаво, за което да мисли, но пропуска многото съпровождащи негативи .... Тук имаме всичко, нямаме нужда да ходим никъде  Peace Просто трябва да си вземе урока и да продължи напред  Peace

# 503
  • София
Грийн ще обясниш ли за Рака и Телеца от картата на Балерина, от сходящите аспекти на Слънцето ли съдиш?  Rolling Eyes
Беки това което си написала за синастрията на Елч е много интересно, можеш ли да обясниш за еклипса, какво е това  Embarassed

# 504
Еклипс е двуизмерен съвпад. Освен в графичната карта, и в паралелите или деклинациите. Има мощен заряд. Само дето в бързината сбърках. Понеже не правят паралел, а контрапаралел, имаме не еклипс, а би-левъл аспект, което отнема малко от интензитета, но добавя и доза конфликт на повърхността. При еклипса е по-скоро на подсъзнателно ниво.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 22:35 от becky bloomwood

# 505
marbeq  Hug благодаря  Peace точни попадения  Peace  Hug

Да, постоянно мрънка за това, но аз съм против. И остане ли вакуум на мъжкото място до мен - моментално ще бъде заето от друг - ще се разделим ... Sad А това няма да е за доброто на децата - най-малкото. Sad

Той напусна работа (добра работа) преди година при квадрата Плутон-Плутон и имаше големи амбиции за частен бизнес. Аз бях сигурна, че няма да има много плодове в голямата кошница, с която тръгна, но не исках да го спирам. Човек трябва да си счупи главата в този камък .... за да разбере колко е корав ....

Сега вижда, че реалността се размианва тотално с очакванията му и е много разочарован, като в безпътица. ОТделно си призна, че му липсва социалната среда на голяма фирма ... или изобщо на колеги, с които да има професионално общуване. Една голяма фирма с мащабни проекти - дава друга широта на реализацията и развитието изобщо ....

Разбира се, не съм му набивала канчето - аз казах ли ти, мълча си и го подкрепям в търсенето на работа и до колкото мога. Не е без доходи, но е безпътен ....

Така в тази спирала се вкопчва в идеята, че навън ще се реализира добре ... което е доста крайно и едностранчиво ....Вижда някаква полза и се хваща за нея, като за нещо хубаво, за което да мисли, но пропуска многото съпровождащи негативи .... Тук имаме всичко, нямаме нужда да ходим никъде  Peace Просто трябва да си вземе урока и да продължи напред  Peace

При транзита на Сатурн през 7 дом - може да възникне студенина м/у партньорите. Няма да бъде от онези, които изразяват чувствата си,просто ще предпочита делата пред красивите думи. В
Сърдечните връзки е готов да поеме своя дял от отговорността и ще полага големи усилия да защити интересите си и тези на любимите си същества - К4 / Сатурн в 4 дом /
Много е важно да се грижи за себе си,защото приятелите и партньорите му са склонни да злоупотребяват с добронамереността.

# 506
Меркурий управлява и 7-ми, и 9-ти дом т.е. първият и вторият й брак. Ако съдим за евентуалния й трети брак по 11-я й дом, с екзалтиращ Уран в него, май ще приключи по същия начин.
Иначе според мен да си търси мъж със силно влияние на телец или рак.
Тоест да се надяваме евентуалния трети брак да приключи бързо? Rolling Eyes
Или е по-добре изобщо да не подписва повече?

Тя иска да се чувства обичана и желана, а точно това държание липсва от отсрещната страна, което предизвиква някаква неудовлетвореност от партньора...
Като видях 11Д си я представих точно с някой скорпион - силен, магнетичен, закрилящ, може би и малко брутален Crazy
И на мен ми стана любопитно, защо телец или рак?

Пуснах едни транзити за днес /ще се разделят вдругиден/:
Скрит текст:

Транз. Плутон в съпад с нат.Слънце => Рязка промяна в държането Ви. До сега сте правили това, което другите са очаквали от Вас. Сега започвате да правите това, което Вие искате. Повече не се примирявате. Трябва да разберете себе си на по-дълбоко, интимно ниво. Така ставате по-самоуверени и използвате по-пълно потенциала си.
Транз.Венера опозиция нат.Слънце => Лошо настроение, предизвикано от неприятности с партньора - опасност от раздяла заради необоснована ревност.
Транз.Венера квадратура нат.Плутон => Възможно е рязко скъсване с любим човек.

# 507
  • в 1001-та нощ
....
Като видях 11Д си я представих точно с някой скорпион - силен, магнетичен, закрилящ, може би и малко брутален Crazy
.....

Аз бих казала брутално обесебващ, с желание да доминира, променя, потиска .... Закрила на такава цена - не, мерси  Naughty  Mr. Green

Разбира се - нямам предвид, че "всички" скорпиони са такива, но .... да не се подценява тъмната страна  Peace

# 508
СлънцеЛуна, мерси, че погледна.
Не знаех, че квадрат между Венера и Уран сочи вероятен развод.
Чела съм, че опозиция между Венера и Луна също сочи евентуален развод, а при нея единствената и опозицията е точно там.
Виждаш ли нещо, което може да влияе върху неуспешните и бракове и дали може да се промени?
Скрит текст:
2 са браковете и са преди Сатурнов възврат

Не знам какво точно да кажа по този въпрос Grinning . Това са си неща от нейният характер, явно тя не е намерила някой подходящ, щом се е стигнало чак до изневяра от нейна страна. Венера квадрат Уран (и Венера във Водолей) иска свобода и се често се забърква в неконвенционални връзки.

Казваш, че вторият ѝ мъж е Дева, това го свързвам с апликиращият съвпад на Слънцето с Меркурий + Марс в Дева.
За Скорпионски тип не съм много сигурна, самата тя има доста силно влияание на този знак в картата си, но не е изключено да е привлечена от някой Скорпион тъй като Марс е в 8-ми дом.
От друга страна има апликиращ аспект на Слънцето към Марс, а и Слънцето е в 1-ви дом..може би някой Овен би бил по-подходящ ? Особено ако е Овен с планети в Рак, тъй като в Юнона е в Рак и знака попада в 7-ми дом.

# 509
Алена, според мен точно нещо такова и трябва, колкото и налудничаво да звучи Crazy
Тя е много силен характер, женствена е, поддържа се, грижи се перфектно за домакинството,семейството, работата... Не се спира направо Crazy
А партньорите и в даден момент явно я приемат за някаква даденост и на нея и липсва мъж ... 
Усещам, че точно това иска - да и каже, че е красива, да я заведе на вечеря или почивка, да я накара да се почувства желана и ей такива неща. Трябва и мъж, който да показва загриженост към нея.
То не е само една изневяра... Имаше такива и в двата брака. Tired
Не я оправдавам, но мисля, че е нормално всяка жена да иска да се чувства жена  Laughing

СлънцеЛуна, май първият и мъж беше овен Thinking Трябва да я питам.

Кои са най грижовните зодии за мъже? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт