Астрология - 6 тема

• 44 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Грийн мисля че ме описа като родена флиртаджийка  Joy проблема е че ако го правя е несъзнателно  Mr. Green аз уж нищо не правя някак така се случва, а и съм такава шматка че осъзнавам постфактум. Значи като ще флиртуват да са необвързани по възможност  Mr. Green аз принципно съм против изневеряването  Rolling Eyes като толкова ти се налага ами явно е време да се разделиш с човека до теб  Rolling Eyes иначе може донякъде да се каже, че Венерата ми не е много емоционална, първоначалния ми подход към мъжете е най-точно казано директен  Mr. Green
Ани то тези връзки винаго са емоционални и драматични  Crazy с толкова планети в Скорпион не си те представям "консерва"  Embarassed

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 08:15 от Lailah

# 436
  • Sofia
Анирам, ранена планета е такава, към която има напрегнат аспект някоя от тежките планети. Например квадратура между Сатурн и Луна, тогава Луната ти е наранена. Или пък опозиция Плутон - Венера, в този случай Венера ти е наранена.

# 437
добре де, аз имам Венера в 5 дом (скорпион) в секстил с Марс и като цяло отношението ми към изневерите е доста свободно. в смисъл разбирам защо някой изневерява, изневерявала съм на всичките си гаджета преди да срещна мм, никога не бих се зарекла, че няма да изневеря или да ми изневерят, нищо, че не го правя. просто приемам, че това са нещата от живота, случват се. не е най-страшното нещо в една връзка.

# 438
натална, транзитна или прогресивна Венера в 12ти дом е класическо за тайна, скрита връзка/изневяра

# 439
И аз имам наранена Венера, опозиция с Плутон  Rolling Eyes

# 440
А тези, които изневерявате имате ли аспект между Марс и Сатурн ?

# 441
натална, транзитна или прогресивна Венера в 12ти дом е класическо за тайна, скрита връзка/изневяра
Този, за който писах, че го играех другата имаше такава позиция+ Слънце в 12 дом и Мрк в 12 дом и Водолейска Луна, е как да е верен човека с тези аспекти Mr. Green

Благодаря за ранените планети.
Имам Слънце и Луна в Скорпион, другите са в последния градус на Везни, стелиума ми е много интересен, започва във Везни и свършва в Ск

# 442
  • София
Венера в 12 дом не сочи ли че самия ти имаш желание и склонност за тайни връзки и афери, това да се оказваш в такива случайно за мен е различно поне  Rolling Eyes

# 443
И двете, според мен Grinning .

# 444
Венера в 12 дом не сочи ли че самия ти имаш желание и склонност за тайни връзки и афери, това да се оказваш в такива случайно за мен е различно поне  Rolling Eyes

Mr. Green Laughing 'случайно'

# 445
А тези, които изневерявате имате ли аспект между Марс и Сатурн ?
аз имам квадрат

# 446
Неслучайно питам, защото онзи ден четох, че положителните аспекти между Марс и Сатурн в синастрията дават сексуална вярност. Явно има някакъв резон и в натала.

Имам тук една карта, на жена, която със сигурност е изневерявала, има квадрат между Марс и Сатурн, но тя има и Венера и Луна във Водолей, та идилията е пълна.

# 447
Аз искам да попитам за опозициите и квадратурите в синастирята.

Наскоро четох статия, в която пишеше, че когато се разглеждат двете карти опозицията има по-различно значение, не както ако е само едната и че всъщност е доста силен аспект и не е предпоставка за нещо лошо. Дължало се на факта, че планетите от 2-те карти не взаимодействат толкова близо, колкото ако се разглеждат аспектите само в едната.
 Вие какво мислите?

# 448
Неслучайно питам, защото онзи ден четох, че положителните аспекти между Марс и Сатурн в синастрията дават сексуална вярност. Явно има някакъв резон и в натала.

Имам тук една карта, на жена, която със сигурност е изневерявала, има квадрат между Марс и Сатурн, но тя има и Венера и Луна във Водолей, та идилията е пълна.

И аз имам една позната, която е "пожар" в това отношение. В известен период от живота си е била и компаньонка. Правят ми впечатление в нейната карта Слънце съвпад Уран във везни, стрелешка Венера в критичен градус съвпад с Нептун и секстили с Юпитер и Плутон, Луна в риби. Няма аспект Марс/Сатурн. За съжаление не знам час на раждане, за да се види къде попадат.

# 449
  • София

Mr. Green Laughing 'случайно'
Joy то знам че абсурдно звучи ама наистина някак е случайно  Joy
Аз имам склонност към драматични ситуации всичко така ми се случва и някак без да искам става така. Все се стремя към спокоиствие и улегналост, традиционните неща във всичко и накрая пуф  Mr. Green ако е любов ще е сапунка ама драматична, за работа и учене ще е все на косъм в последния момент от нищото  Joy явно уран си ме обича  Mr. Green
Аз имам широк съвпад на сатурн и марс - 8 домен стелиум във Везни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт