Астрология - 6 тема

• 44 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Хм, в това, което разказваш за нея - виждам много от себе си  Rolling Eyes И според мен и моя опит е грешно - жената да демонстрира сила, да бъде можеща всичко - "жената - мъж"  Peace

За да я обгрижи някой - трябва да има изява -  крехка, ранима - с нужда от покровителстване, а не можеща всичко (с мъж и без мъж ...  Whistling)

Нормално е да се уморява да бъде всеможеща и е ненормално да се товари с всичко  Peace Тя потенциалът си - ще го има, но не е нужно да го демонстрира и навира в очите на мъжете - "Виж колко съм велика, мога всичко, перфектна съм, а ти перфектен ли си?" Това плаши и дистанцира  Peace

Труден урок е това - егото иска да обира овации, но през моя опит - силата на жената е във вътрешния потенциал и умението да има крехка изява; да бъде тихата вода, която гальовно минава покрай камънните по пътя си, без да ги разбива Simple Smile

# 511
Алена, според мен точно нещо такова и трябва, колкото и налудничаво да звучи Crazy
Тя е много силен характер, женствена е, поддържа се, грижи се перфектно за домакинството,семейството, работата... Не се спира направо Crazy

Аз точно това си мислех, че е прекалено силен типаж жена и трудно би намерила мъж, който да й импонира. Точно с на Алена хороскопа си правих съпоставка, защото и тя е с Луна в лъв и много огън в картата си  Wink. Твоята позната си има голяма доза самочувствие, пробивност, целенасоченост, както и егоизъм обаче.
Знаци рак или телец предложих за евентуален партньор, за да може Слънцето на въпросния да попада в нейния седми или пети дом.

В синастрията с мъжа ми - моето Слънце е в неговия 7-ми дом, а моята Луна в неговия 5-ти дом.
Неговото Слънце пък попада в моя 5-ти дом, а неговата Луна точно на върха на 7-я ми дом.

# 512
Барелина, ще ме извиняваш, ама тази твоя приятелка доста трябва да си дялка характера. Според мен не толкова мъжете са й виновни, колкото тя не може да се контролира. Прави ли им скандали? Не мога д апроеря дали е точен аспекта, но ако е точен, ми е жал за мъжете й.

# 513
Алена, явно си приличате, но ти си намерила правилния мъж  Grinning
Любопитна съм - силен и властен ли е? Какъв тип е? Синастрия пускала ли си да погледна  Blush

Greene, точно така е, както си написала. Самочувствие, отдаденост, егоизъм  Crazy Значи рак и телец са подходящи.
Мисля, че преди 3я брак ще и трябва синастрия задължително  Crazy

Беки, в нея ли мислиш е причината?
Не прави скандал без причина, ако това имаш предвид...
Само кажи кой е аспекта и мога да го проверя.

# 514
  • Сф
Барелина, ще ме извиняваш, ама тази твоя приятелка доста трябва да си дялка характера.

Да, наистина. И моментът е подходящ - транзит на Плутон по Слънцето й. И да не иска, пак ще се промени.

В тази карта има доста указания за повече бракове. И Близнаци на върха на Дсц, Положението му като У7 в 1 дом, Водолейската Венера. Квадрата с Уран аз може би не бих отчитала заради широкия орбис. Но самото му положение в 11 дом говори, че не се замисля много когато изневерява.

Самата й карта е доста противоречива. Огнени Луна и Асц, доста свободолюбива Венера. Но управителя на 7 дом е в Козирог и подозирам, че вътрешният й стремеж е към стабилна сатурнианска връзка. Така че на нейно място бих се огледала за някой сатурнов тип.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 09:52 от gorgonZ

# 515
Но самото му положение в 11 дом говори, че не се замисля много когато изневерява.

Самата й карта е доста противоречива. Огнени Луна и Асц, доста свободолюбива Венера. Но и двата управителя на 7 дом са в Козирог и подозирам, че вътрешният й стремеж е към стабилна сатурнианска връзка. Така че на нейно място бих се огледала за някой сатурнов тип.

Има нещо такова, че май не се замисля много Crazy

Това ли имаш предвид под сатурнов тип:

Сатурнов тип
Хората от сатурнов тип са средни на ръст със слабо, сухо и кокалесто тяло. Кожата им е тъмна, с жълтеникъв отенък. Косата им е гъста, черна, плътна и лъскава, веждите - дебели и с ъглова форма. Очите им са тъмни, а погледът, с който обхождат околните лъха на печал, разочарование и острота. Сатурн дава на хората от този тип изключителна взискателност и строгост, което проличава и на лицето на човека от сатурнов тип. При жените от сатурнов тип може да има малки мустачки в края на устата. Самата уста е широка, но устните са тънки и изразяват студенина. Хората от сатурнов тип са изключително прецизни и изпълнителни. Те са по-студени в емоциите си и трудно допускат приятели, но направят ли го, се отпускат и показват истинските си положителни страни.

# 516
Барелина, като твоята приятелка аз също съм на няколко фронта Laughing . Грижовни по принцип са Раците и тези със силно влияние на Луната.

И според мен и моя опит е грешно - жената да демонстрира сила, да бъде можеща всичко - "жената - мъж"  Peace

За да я обгрижи някой - трябва да има изява -  крехка, ранима - с нужда от покровителстване, а не можеща всичко (с мъж и без мъж ...  Whistling)

Нормално е да се уморява да бъде всеможеща и е ненормално да се товари с всичко  Peace Тя потенциалът си - ще го има, но не е нужно да го демонстрира и навира в очите на мъжете - "Виж колко съм велика, мога всичко, перфектна съм, а ти перфектен ли си?" Това плаши и дистанцира  Peace

Труден урок е това - егото иска да обира овации, но през моя опит - силата на жената е във вътрешния потенциал и умението да има крехка изява; да бъде тихата вода, която гальовно минава покрай камънните по пътя си, без да ги разбива Simple Smile

Лесно ти е на теб да го кажеш с този Рибешки Асцендент, водна Венера и Марс толкова ниско в хороскопа Grinning .
Според мен всеки влак си има пътници и няма нужда човек да се прави на нещо, което не е. Може би приятелката на Барелина си привлича такива стиснати мъже, има Марс в Дева, аз по-стиснат мъже от Девите не съм срещала. Второ, тя има интерсептиран Рак, може би, на самата нея и е трудно да прояви загриженост, женственост, майчински инстинкти.
А и като гледам картата ѝ тя не желае толкова грижа и мъж, който да ѝ направи топла супа, а иска вечери, красиви подаръци, изненади, все пак Венера е във втори дом.

# 517
Ох, аз като чуя мъж Рак и ми прилошава момичета. То не е драма, то не е чудо. Crazy

Вярно, че може да привлича стиснати мъже. И аз по-стиснат мъж от Дева не познавам.
Погледнах моят Марс... ми той е в Лъв и явно затова половинката харчи толкова Laughing

Точно вечери, подаръци и изненади иска Laughing

# 518
  • Сф
Това ли имаш предвид под сатурнов тип:

Може да има Слънце или Асц в Козирог, Слънце съвпад Сатурн, Слънце трин/секстил Сатурн.

Но имах предвид мъжът да има примерно Сатурн във Везни (където Сат. екзалтира), който да прави секстил към нейната Луна и трин към Венера и да ги уравновесява.

По същата схема Слънце в Овен, Близнаци, Везни ще прави благотворни аспекти към двете й планети в опозиция. (И в Стрелец, но там се пада в 12 дом и май не е удачно)

# 519
Това и за мен е много характерно. До скоро не си давах сметка, защото мразя да съм зависима от някого. Предпочитам да разчитам на себе си и сама да си свърша работата. Даже изпитвам огромна благодарност, когато нещо не мога да свърша сама и някой ми помогне.
Вярно е и за мъжете, това ги отблъсква (страхуват се от такива жени), трябва някой да им гъделичка егото, трябва все някой да спасяват... Та получавала съм и аз забележки от мъже по въпроса.  Mr. Green
Определено нещото, което трябва да науча в този живот е да да разчитам на другите...., което няма да ми е много лесно.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 11:33 от Пит

# 520
Моят най-любим мъж е от раците. Следващият ми най-любим е скорпион. Третият ми най-любим е ... Айде няма да казвам, че ако разбере, че е трети, ще направи голям театър. И тримата са знаели кога да ме закрилят, въпреки че "мога и сама". Но не това ми е било водещото.

# 521
Хм, в това, което разказваш за нея - виждам много от себе си  Rolling Eyes И според мен и моя опит е грешно - жената да демонстрира сила, да бъде можеща всичко - "жената - мъж"  Peace

Оххх и за мен е характерно. Макар че с текущите транзити се уча да не се перча много, но дали ще стане не знам. Много ми е трудно да сведа глава, в смисъл да съм по сдържана в емоциите.

# 522
  • София близо до Витоша
Ох, аз като чуя мъж Рак и ми прилошава момичета. То не е драма, то не е чудо. Crazy

Вярно, че може да привлича стиснати мъже. И аз по-стиснат мъж от Дева не познавам.
Погледнах моят Марс... ми той е в Лъв и явно затова половинката харчи толкова Laughing

Точно вечери, подаръци и изненади иска Laughing

Аз пък мога да кажа за Риби, като чуя за нея и ми побелява косата. Дева-Риби пълни различия и никакво сходство между характерите. Твърде различни сме, а на моменти първоначално ме привличат

# 523
  • в 1001-та нощ
Хах, Момичета  newsm03 Тук сме се събрали на "Амазонка парти" newsm51 Развеселих се

Алена, според мен точно нещо такова и трябва, колкото и налудничаво да звучи Crazy
Тя е много силен характер, женствена е, поддържа се, грижи се перфектно за домакинството,семейството, работата... Не се спира направо Crazy

Аз точно това си мислех, че е прекалено силен типаж жена и трудно би намерила мъж, който да й импонира. Точно с на Алена хороскопа си правих съпоставка, защото и тя е с Луна в лъв и много огън в картата си  Wink. Твоята позната си има голяма доза самочувствие, пробивност, целенасоченост, както и егоизъм обаче.
Знаци рак или телец предложих за евентуален партньор, за да може Слънцето на въпросния да попада в нейния седми или пети дом.

В синастрията с мъжа ми - моето Слънце е в неговия 7-ми дом, а моята Луна в неговия 5-ти дом.
Неговото Слънце пък попада в моя 5-ти дом, а неговата Луна точно на върха на 7-я ми дом.

Подчертаното ми стана особено интересно и веднага погледнах при мен  Blush

Сега, като Ви чета си мисля, че мацката на Барелина - тръси типаж, който да я боготвори и обожествява, да признава всички нейни достойнства, без да ги мачка и принизява, но същевременно, да е щедър, силен и властен, но и във властта й  Peace Не знам такъв дивеч има ли някъде.

В една сатурнова връзка - пепел ще поръси блясъка й  Blush

Барелина - последните карти, които пусках за на ММ, но май синастрия не съм пускала Simple Smile

Моите тела са в черно във външния кръг, неговите в червено отвътре    Peace

Аз го определям, като много марсова личност, напорист, агресивен, дори бих казала груб. Спорт, бързи, коли и т.н. адреналин ....

Първата ми връзка - отбелязвам дългите - беше сатурново-плутонова. Той беше много сатурнов тип - контролиращ, ограничаващ, взискателен. И с воля да ме промени и моделира, както му е удобно. Затова добавям и плутонова. При мен сатурн е в 5 дом, може би не е трудно да се влюбя в такъв типаж  Rolling Eyes Беше и по-голям, т.е. аз бях малка, той си беше ОК Simple Smile Действително много ме промени, много ме обичаше, щедър беше, но ме задушаваше много. Избягах през глава..... след 11г вярност  ooooh!

Втората връзка - изцяло Плутонова - тежък, мрачен, пълен отрицател, нищо не харесва .... Но си ме обичаше и много се грижеше за мен, чувствителен и състрадателен, макар и да звучи абсурдно ... Разминахме се Simple Smile

При ММ също има силно желание да контролира, изисква и т.н. но не виждам плутонови ситуации и според мен осъзнава, че не може да ме промени и не опитва. Мрънка много, което ме дразни. Има ми респекта, което за мен е важно Simple Smile

# 524
  • София
Темата за мъжете  Crazy любимата ми  Joy
И аз като чуя мъж рак и ми прилушава  Mr. Green инатливи, злопаметни и дребнави  Crazy
Аз ще кажа сега нещо леко абсурдно но най-грижовния мъж към мен е бил Лъв с Луна в Дева   Mr. Green
Иначе и аз си търся нещо като това което описахте за приятелката на Балерина хем грижовен и внимателен, хем да не те потценява и уважава, хем да си тежи на мястото  Crazy
Аз огън в картата си нямам особено но също се смятам за силна и борбена но пък аз съм предимно кардинална което пак оказва подобно влияние май newsm78
Аз забелязвам едно друга доста неприятна склонност в мен, имам афинитет към определено "неподходящите" мъже. Винаги ще е лошото момче, арогантния, плейбоя абе все едни такива качества. Не е като да не е имало и свестни и добри ама пусто като ми е скучно и не става и няма тръпка  ooooh!
Някой може ли да даде и на мен акъл, че взе да ми става скучно да съм сама  Joy според мен картата ми няма предпоставки за успешен брак аз и друг път съм писала  
http://prikachi.com/images.php?images/956/8142956v.gif

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 23:24 от Lailah

Общи условия

Активация на акаунт