В тази поредица ще намериш основните принципи на астрологията,техниките на интерпретация,транзити,лунации,соларен възврат,прогресии,дирекции,слънчеви и лунни затъмнения
Благодаря!
.
но определено съчувствам на тези с квадратурите Слънце-Сатурн, не е лесно
А ако за даден човек - върхът на 1 дом е в Телец - Венера какъв управител се нарича на неговия първи дом? Марс е естествен управител на 1 дом за всеки от нас, но според часа на раждане - върхът на всеки дом попада в даден знак и има съответен управител - този вид управител как се нарича? 

много благодаря за пояснението. Когато влязох в темата се смутих, че не се коментират естествените сигнификатори на домовете, защото ги помнех добре от предишните си занимания, а не помня много от тогава
Сега вече всичко е на мястото си 
Но, добре, че е темата - да ме разсейва

Аз съм с дневно раждане, значи гледам Слънцето - високо е в 10 дом, в критичен градус - 29.55 в Стрелец - най-криричният, до колкото четох
Например - магнетчното привличане от първо съприкосновение, той от първия миг е знаел, че аз съм жената, майката и т.н. и сподели, че не е имал таква увереност с друга жена ... Аз пък от своя страна - често получавам подкана от приятелки - да си хващам пътя, като имаме проблеми, но имам ясната визия, че не искам да бягам, а да остана и разрешим търканията (за да не ми се поднесат в лицето на следващия) ....Все едно знам, че тези конфликти трябва да се решат, не да бъдат избягнати
Увереността ми е доста дълбока, не просто рационално мислене
Това дали би следвало да предполага общ бизнес? Защото с първата ми връзка - 11 години - макар и без подпис си беше един брак - и имахме съвместен бизнес - от самото начало до края
Аз се оттеглих от бизнеса, връзката и всичко, което ни свързваше 

То не, че ги храня, но човек си мечтае понякога
.
ами зависи какво имаш предвид под стабилен
и друг път съм писала, че квадратурите почти не ги усещам или мобе би не осъзнавам, за мен опозицията е проблемна. Квадратурите ги усещам чисто като препятсвия в живота, като се активират от транзити и става страшно
при Луната ми и куинкуса с Нептун хич не ми харесва 

как хората се разделят с добро ни знам
благодаря.
при Луната ми и куинкуса с Нептун хич не ми харесва