alena дано детето е вече по - добре!!!
а иначе и аз имам едно усещане за кармичност с човека за който не въднъж съм писала и интересувала. И на мен всички ми казват да прекратявам връзката, ноооо става нещо и пак се събираме.но капака беше като ми казаха наскоро, че той ще е бащата на бъдещето ми дете и че ако аз не се променя (защото моите изисквания не са релевантни за настоящото време, в което живеем поради явно годината в която съм родена и таоквадратите) ще съм емоционално неудовлетворена във връзката. Поне като двойка, а и отделно ще сме материално много добре от есента нататък - то и в синастрията ни има аспекти за общ бизнес, а на мен Юпитер ми влиза в 2ри дом, та дано
.Дете ми казаха да се очаква 2017. Но т.к. нещата само ми се нахрълиха - не разбрах кои аспекти бяха гледани при мен, при него, връзката. Според аспектите, които аз виждам началото на 2016 ще ми е доста кофти, но ми казаха, че тогава се очаква да заживеем отново заедно.

На което аз бях
та се замислих че ако не са обстоятелствата е много вероятно да бяхме още заедно, а и факта че всичко като че ли изчезна и се отпуши като се разделихме мисля че го доказва