Астрология - 6 тема

• 43 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
becky bloomwood за кои години говорите, че имат такава натовареност? 1982 влиза в това число? Май да, защото аз имам подобни тао квадрати, които се допълват по синастрия от партньора и в последните години от разтърсващите транзити - бях писала преди как ми повлияха.

alena дано детето е вече по - добре!!! Praynig а иначе и аз имам едно усещане за кармичност с човека за който не въднъж съм писала и интересувала. И на мен всички ми казват да прекратявам връзката, ноооо става нещо и пак се събираме.
но капака беше като ми казаха наскоро, че той ще е бащата на бъдещето ми дете и че ако аз не се променя (защото моите изисквания не са релевантни за настоящото време, в което живеем поради явно годината в която съм родена и таоквадратите) ще съм емоционално неудовлетворена във връзката. Поне като двойка, а и отделно ще сме материално много добре от есента нататък - то и в синастрията ни има аспекти за общ бизнес, а на мен Юпитер ми влиза в 2ри дом, та дано  Praynig.
Дете ми казаха да се очаква 2017. Но т.к. нещата само ми се нахрълиха - не разбрах кои аспекти бяха гледани при мен, при него, връзката. Според аспектите, които аз виждам началото на 2016 ще ми е доста кофти, но ми казаха, че тогава се очаква да заживеем отново заедно. newsm78
На което аз бях  Shocked и няколко дена обмислях нещата. Вече реших обаче да не ги мисля, а да живея.

# 616
Здравейте! Имам молба към някой от вас,който е специалист по темата.Може ли да направи и изтълкува тази част от хороскопа ми, която има отношение към здравето ми в момента. Имам сериозни проблеми и се чудя на къде да поема!

# 617
Вече реших обаче да не ги мисля, а да живея.
Абсолютно! Най-доброто, което можеш да направиш!  Peace

# 618
  • София
Беки има нещо вярно  Rolling Eyes замисляла съм се и особено ярък пример ми е най-дългата връзка - голяма любов, супер привличане, допълване, разбиране е какви ли не гадости не ни се случиха заедно, хората с 30 годишен брак по-малко са видяли  ooooh! та се замислих че ако не са обстоятелствата е много вероятно да бяхме още заедно, а и факта че всичко като че ли изчезна и се отпуши като се разделихме мисля че го доказва  Rolling Eyes много тъжно  Rolling Eyes
Можеш ли да посочиш кои са аспектите за невъзможната любов за моето поколение, че съм любопитна  Embarassed въпреки че съм си наумила таргет за мъж минимум 5 ходини по-възрастен  Mr. Green ама то плановете са за да им се смеем после  Joy
А моя петантизъм и това да е на мойто от къде идва, от тао квадратите и стелиума ли пак?
Под най-романтичния аспект в моята карта кое имаш предвид - аспекта на Пепеляшка ли? Нещо не мога да се оправя с това ще ти пиша на лични  Embarassed

# 619
.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 07:44 от becky bloomwood

# 620
  • София
becky bloomwood за кои години говорите, че имат такава натовареност? 1982 влиза в това число?

Да. Но не бих го нарекла задължително натовареност. Има и много по-лоши транзити. Какво да кажем за децата родени под Уран–Плутон, който се повтаря от 2012 досега периодично...

А преди това имаше една симпатична опозициика Уран-Сатурн  Mr. Green съвпадна ми със сатурновия възврат  Crazy

# 621
А може ли да кажете нещо повече за пепляшковите аспекти. Аз имам ли такъв  newsm78 newsm78 newsm78 Попрочетох нещо по въпроса, но не е много ясно, а и аз не съм толкова добра в разчитането.

# 622
Аспект на Пепеляшката според magiastrology е Хирон в аспект с Венера, Юпитер или Нептун и показва жена чиито мъж е с доста по-високо социално положение от нейното.
Обаче нямам наблюдение дали е вярно.

# 623
  • София
Слънцелунa а как да си направим карта с деклинациите за които пишат magicastrology  Rolling Eyes

# 624
Като кликнеш на Additional tables (PDF)  в астро.ком ти излизат деклинациите.

# 625
  • София
Мда намерих го и аз, ама да питам, при деклинациите е паралел и контрапаралел нали така? И се отчита до 3градуса орбис или по малко?

# 626
.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 07:43 от becky bloomwood

# 627
аз имам Хирон опозиция Венера и квинокс (така ли се казваше?) с Нептун и Сатурн, но предполагам, че за Пепеляшка трябва да са положителни аспектите, нали? Simple Smile

# 628
.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 07:43 от becky bloomwood

# 629
Има една теория, че в рождена карта няма лош аспект и че дори и опозицията е хубав аспект, но тук вече не знам.

Аз имам опозиция Слънце - Плутон и каквото чета, не е лошо.  Rolling Eyes  Положителни неща, които пишат са точно така при мен, като се има предвид, че Слънцето ми е в Овен, в 8-ми дом, а Плутон - в Скорпион, 2-ри дом. Някакво допълване на енергии се получава.

ето тук, примерно

Общи условия

Активация на акаунт